Birlikte evde ingilizce çalışalım

minerva1988

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
14.414
40.937
Yıllardır öğrenmekten kaçtığım İngilizceye başlamak istiyorum :) P ProXima konusu harekete geçmemi sağladı. Bu konuyu kendimi motive etmek ve birlikte çalışalım diye açıyorum. Başlangıç olarak özer kirazın kitaplarını sipariş verdim

Bir kaç tane de uygulama indirdim . Dualingo ,memrise ve drops :)

Bende öğrenmek istiyorum. Hatta başka dillerde ama yapamıyorum bir türlü. Bir program mi izleyeceksin aldığın kitapların linkini paylaşır mısın ? Birde yazdığın uygulamalar ücretli mi.

Kolay gelsin hanimlar su gibi ogrenirsiniz insallah.
Oglumla calisiyoruz biz de, anaokulunda biraz uyum sorunu yasadi. Onu calistiriyorum, bu arada kendim de tekrar ediyorum kullanmayinca unutmusum biraz

Bende öğrenmek istiyorum. Hatta başka dillerde ama yapamıyorum bir türlü. Bir program mi izleyeceksin aldığın kitapların linkini paylaşır mısın ? Birde yazdığın uygulamalar ücretli mi.
Özer kiraz diye YouTube kanalı var , kitaplar da onun , link paylaşmak sıkıntı olabiliyor. Google yazınca çıkar :) uygulamalar belli şeyler ücretsiz o sınırlar dahilinde kullanabiliyoruz

Kolay gelsin hanimlar su gibi ogrenirsiniz insallah.
Oglumla calisiyoruz biz de, anaokulunda biraz uyum sorunu yasadi. Onu calistiriyorum, bu arada kendim de tekrar ediyorum kullanmayinca unutmusum biraz
Size de kolay gelsin, pandemiden sonra uyum sorunu çok normal umarım kısa sürede halledersiniz.

Ve kitaplarım gelmiş :) akşam eve gidip incelemeyi bekliyorum :) kimler başladı ya da başlıyor

merhaba arkadaşlar, ben de bu aralar ing tekrara başladım. dualingoyu indirdim o beni baya bağladı
ama yine de konuşma kısmı sıkıntı asıl o konuyu çözmek problem oluyor
b 1 ya da b2 düzeyde olduğumu düşünüyorum

Sevdim gibi çok bakamadim akşam , okul işlerim vardı ay hadi bakalım seninkiler de gelir inşallah hemen :)
Benim daha kitaplarım gelmedi sanırım yarın gelicek ama ben bu akşam videolara başlamayı düşünüyorum..Beğendin mi kitapları?

En güzeli yabancılarla konuşmak diyorlar da işte nerden bulucaz , konusma kulüpleri var onlara bakma şansınız var mı ?

evet baktım, 3 programda denedim şansımı, abazalardan başka yazan olmadı malesef :) şimdi inst.dan birini gördüm selen_akakin telaffuz farklarından bahsediyo biraz onu takip edecem bakalım
Erkek nickiyle fln üye olsan olmaz mı ki ? Ben de takip edeyim bakayım.

Bir de meetup diye bı uygulama var , çeşitli alanlarda insanlar bir araya geliyor . Dil kulüplerine katilsan online sohbet ediyorlar , daha kalitelidir diye umut ediyorum

Selam nasılsınız nasıl gidiyor? Saçma bir yogunluk vardı , bugün özer hocanın ilk videosunu izleyerek başladım . Boş kaldıkça da telde uygulamalarda takılıyorum

Hadi bakalim :) ders arkadaşımı kaybettim sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…