• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün işaretler boşan diyor ama…

Bence yol yakınken kendinize bir iyilik yapın sizin yaşınızda ben ilk evliliğimi yapmamıştım bile. Kalan ömrünüzü alkolik,uyuşturucu alıp sizi öldürmeyeceğini bilmediğiniz uyuşturucu alabilmek için borç içinde yüzecek ,yüzdürecek bir hayvanla geçirmeyin.
Ailesine iade edin. Onların bile çekmeyeceğini siz çekmeyin.

Aileniz yok mu birisi de demiyor mu yürü kızım gidiyoruz. Erkek ailesinin lafıyla boşanmaktan dönülür mü? Zaten onların yetiştirdiği çocuk yüzünden bu haldesin. Suç onların. Bir gün ile durman hatayken hala yuvam yıkılmasın bilmem ne. Hangi yuva?? Evlilikte alkoliklik uyuşturucu kumar varsa zaten adam onlarla evlidir seninle değil.

Merhabalar direk konuya girmek istiyorum severek evlendim şuan 26 yaşındayım ama o kadar pişmanım ki yaşamadığımız şey kalmadı. Eşimde alkol uyuşturucu şimdi de kumardan yüklü bir borcu varmış daha önce iki defa ayrılma girişimim oldu ama ailesinin yalvarmaları kendisinin bir daha yapmayacağım demeleri ben de hadi bir şans daha vereyim aman yuvam bozulmasın diye devam ettirdim. Ama artık dayanacak gücüm kalmadığını düşünüyorum 3 yıl oldu evleneli sürekli sorunlarla boğuşuyorum çocuk yok çalışıyorum boşanmamak için sebebim yok ama çok zor geliyor yeniden başlamak napacağımı bilmiyorum ayaklarımın üzerinde durmak kararlı ve güçlü olmak istiyorum ama çok duygusal bir insanım ağır geliyor çünkü evlenirken hiç boşanacağımı düşünmemiştim desteğe ihtiyacım var harekete geçmem lazım
Merhabalar direk konuya girmek istiyorum severek evlendim şuan 26 yaşındayım ama o kadar pişmanım ki yaşamadığımız şey kalmadı. Eşimde alkol uyuşturucu şimdi de kumardan yüklü bir borcu varmış daha önce iki defa ayrılma girişimim oldu ama ailesinin yalvarmaları kendisinin bir daha yapmayacağım demeleri ben de hadi bir şans daha vereyim aman yuvam bozulmasın diye devam ettirdim. Ama artık dayanacak gücüm kalmadığını düşünüyorum 3 yıl oldu evleneli sürekli sorunlarla boğuşuyorum çocuk yok çalışıyorum boşanmamak için sebebim yok ama çok zor geliyor yeniden başlamak napacağımı bilmiyorum ayaklarımın üzerinde durmak kararlı ve güçlü olmak istiyorum ama çok duygusal bir insanım ağır geliyor çünkü evlenirken hiç boşanacağımı düşünmemiştim desteğe ihtiyacım var harekete geçmem lazım
Merhaba arkadaşlar ben bunu size sorduğum gün bıraktım ailemin evine gittim geçen haftada boşanma davamız vardı boşandım bitti. Destekleriniz için çok teşekkürler iyi ki bırakmışım diyorum şuan o kadar mutluyum ki kuş gibi hafif hissediyorum anlaşmalı olduğu için bir ayda boşandık herşey geride kalıcak inşallah

Back