Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel, ne mutlu haberler bunlar..Çok çok tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..
Bizlerle paylaşmak inceliğinize ayrıca teşekkürler. Sizlerin çocukları hepimizin iftiharları.
Tüm çocuklarımız Allaha emanet, zihin açıklığı diliyorum.
Ülkemizin böyle evlatlara o kadar ihtiyacı varki. Onlar bizim yarınlarımız. Tebrikler.
Çok guru verici, böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizleri ve eğiten öğretmenini kutlarım
canim kuzucuğunuda senide tebrik ediyorum
umarim vatana millete hayirli evlatlar olurlarkaydirigubbakcemile5
gurur duyuyoruz çocuklar sizlerlezemuszemuszemuszemus
canım benim çok tebrik ediyorum seni ve kızını alkisalkisalkis
inşallah başarısı hayat boyu sürer ve başarısıyla yüzünüzü hep güldürür a.s.
tüm başarılı öğrencilere ve ailelerine sonsuz saygı duyuyorum ,tebrik ediyorum a.s. onların başarısını gördükçede geleceğimizin emin ellerde olduğuna inanıyorum turkbayragi
Bende bu duyarlılıgın ıcın cok tesekkur edıyorum....
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.
Allah daima başarılarıyla övünmeyi nasip etsin
Tebrik ederim canım hem kızını ve diğer çocukları hemde aileleri olarak sizleri
Maaşallah,Tebrik ediyorum yavrularımızı,
Tebrik ediyorum annelerini ve babalarını..
Gerçekten ne büyük bir mutluluk,
Başarılarının devamını diliyor ve çok öpüyorum...
sevgiler...
canım evladını ve seni çok tebrik ediyorum..daha önce yazamadım.mezuniyet gecesiydi sınavdı bide üstüne düğün telaşı girdi..allah evladını nazarlardan saklasın..ne büyük mutluluk senin için..opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tum herkesın evladı ıle ınsallah kossunlar basarıyacnm tebrik ediyorum ,hayatı boyunca başarılılarının devamını dilerima.s.
yavruşunla gurur duymakta haklısın, onu yetiştirdiğin için kendinlede gurur duymalısın alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Hepımızın ıstegı Guzel Bır Turkıyekızımızı ve arkadaşlarını,başarılarının devamını diliyorum.Gençlerimizden böyle başarı haberleri alınca çok mutlu oluyorum.Geleceğimize daha daha güvenli bakabiliyorum.Gençlerimize güveniyorum,onlar Türkiyemizi daha ileriye götürecekler laik ve daha huzurlu bir Türkiye de yaşacaklar işallahsizide bir anne olarak canı gönülden kutluyorum
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Cok tesekkur ederım... :Saruboceq: :Saruboceq:Ne kadar guru verici bir durum..
Böylesi bir mutluluğu, Allah herkese yaşamayı nasip etsin..
Başarılarının devamını dilerim..
İnşallah vatanına ve milletine çok fayadalı bir evlat olur..
Sevgiler...
Tesekkur edıyorum...öncelikle kızınızı canım yürekten kutluyorum, en az onun kadar bu başarıda emeği geçen öğretmenleri ve onu bu şekilde yetiştiren sizi ve babasını da tebrik ediyorum
allah hep böyle guru dolu günler yaşatır inşallah, başarıları daim olsun meleğinizin
tebrık edıyorum..boyle basarılı cocukların annesınıne ne denır kı
emınım daha nıce haberler alacagız...............................