• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Düşünüp Başardılar...

:nazar:çok sevindim bu akşam moralimi yerine getiren bi haber oldu bu kutlarım kedijik:hooray: allahımm daha nice başarılı haberlerini getirsin sana yavrunun:nazar: gurur duy oda senin gibi bir anneye sahip olduğu için gurur duysun tabiŞeniz Şeniz Şeniz

Canım benımmm tesekkur ederımmm
Ben kızımla gurur duyuyorum ama guzumla da gurur duyuyorum

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

a.s. a.s. a.s.

eeee seninle komşu oldukŞeniz Şeniz

dünür olmaya doğru mu gidiyoruz yohsam kızopuyorumnanaktan

zemuszemus zemuszemus

İlahi kızım yaaaaa :roflol:
Kız olacaksa da senın gıbı bı dünürüm olsun ınsanllahhhhh :Saruboceq:

Şeniz kaydirigubbakcemile5 :içelim: :teselli: :1hug: a.s.

projediki tüm akıllı bıdıklarını yüreklerinden düşünerek yaptıkları projelerinden dolayı kucaklarım Şeniz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayrıca kedijik ve onun nezninde diğer ebeveynleride yetiştirdikleri gururlandıkları evlatlatlarına verdikleri emeklerden dolayı kutlarım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

projediki tüm akıllı bıdıklarını yüreklerinden düşünerek yaptıkları projelerinden dolayı kucaklarım Şeniz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayrıca kedijik ve onun nezninde diğer ebeveynleride yetiştirdikleri gururlandıkları evlatlatlarına verdikleri emeklerden dolayı kutlarım buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

Emınım yarın bu yazılanları okuyunca onlarda herbırınızı kucaklamak ısteyecekler kaydirigubbakcemile5
Osman hepınıze ayrı ayrı kafa karıstırıcı soru soracak CADIARZU
Caner cevapkarınızı kaleme alacak :1rolleyes:
Mustafa ben bı kahve alıyım dıyecek :kahve:
Tugce benım arkadaslarım olan sızlere el koymak ısteyecek kaydirigubbakcemile5

Tum ıyı dıleklerınız herbırıne de ayrı ayrı ıletılecekdır Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug:

bebeğim benim başarılarının devamını dilerim
seni canı gönülden kutluyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrikler canım kızına...ve onu emeklerle yetiştiren siz anne-babasına...kutluyorum...nice başarılara inşallah...alkisalkisalkis

bebeğim benim başarılarının devamını dilerim
seni canı gönülden kutluyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahım sana da gostersınnnnnn :1hug:
a.s.
a.s.
a.s.

delikafaduldencanımm waaww çok tebrik edıyorum kızını ve onu yetiştiren seniiii her zaman böyle başarılarını gör inşallah hep göğsünü ger böyle senin adına çok sevindim kızını tebrik et ve öp benım içindeealkisalkisalkis

delikafaduldencanımm waaww çok tebrik edıyorum kızını ve onu yetiştiren seniiii her zaman böyle başarılarını gör inşallah hep göğsünü ger böyle senin adına çok sevindim kızını tebrik et ve öp benım içindeealkisalkisalkis

Tesekkur ederım tatlımmm
Kızımı da arkadaslarını da opecegım hepınızın yerıne
Ama sımdılık kendı yerıme senı opeyım Şeniz

a.s.

ayyy canımm benımm yaa cokk sevındımm ınan..anne olarak ne kadar gurur verırıcı bı sey buu..evlatlarının emeklerını bosa cıkarmamıs bıtanemm..cok mutluu oldumm.Allahh basarılarını daım etsın nazarlardan korusun ınsallahh...nıce bırıncılıklere...

ayyy canımm benımm yaa cokk sevındımm ınan..anne olarak ne kadar gurur verırıcı bı sey buu..evlatlarının emeklerını bosa cıkarmamıs bıtanemm..cok mutluu oldumm.Allahh basarılarını daım etsın nazarlardan korusun ınsallahh...nıce bırıncılıklere...

Saol tatlımmm Şeniz
Daha daha ıyılerını sen de gör ınsallah
:Saruboceq:

a.s. a.s. a.s.

Tebrik ederima.s.:nazar::nazar:
Allah kızına ve tüm yavrularımıza hep başarı nasip etsin,onlar bizim geleceğimiz ve gurur kaynağımız.
Gülen yüzleri solmasın,gelecekleri parlak olsun inşaAllah:Saruboceq:

Tebrik ederima.s.:nazar::nazar:
Allah kızına ve tüm yavrularımıza hep başarı nasip etsin,onlar bizim geleceğimiz ve gurur kaynağımız.
Gülen yüzleri solmasın,gelecekleri parlak olsun inşaAllah:Saruboceq:

Cok tesekkur ederım a.s.
Tum dualarınıza katılıyorum ve ıyı dıleklerınızı kızım ve arkadaslarına ıletmek uzere emanet olarak alıyorum a.s.

Back