• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Düşünüp Başardılar...

sarduşum kedijik ikinizide tebrik ediyorum:nazar:

öyle evlatlar yetiştirdiğiniz için ne kadar gurur duysanız azdır..turkbayragi

Kedijiğimm... Canımm...
Yavrucugunu bende tebrık edıyorum...
Rabbım hep böyle basarılarının devamını getırır ınsallah,gercı senın gıbı annesı varsa basarı kacınılmaz olur tabıkı ama gercekten cok gurur verıcı bırsey...
Insallah bırgun bızlerde böyle guzel duyguları yasama sansına sahıp oluruz tatlışım...

Fotograf eklemeyı Sardunyam Zakkumun sayesınde ogrendıkden sonraaaaaa
.....................................

Son düzenleme:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:hooray:Süper Süperrrr Süperrrrrr Allah daha nice başarılar göstersin bu ilk olsun ama ama daha büyük sevinççlere başlangıç olosun son olmasın AblammmmmmmmŞeniz​

Kahvaltı oncesi son prova sonrası....
Ögretmenimiz Güler Kantarcı
Mustafa Gül,Osman Şevket,Tuğçe Merttürk,Caner Karadere

Öğretmenin ve çocukların gözlerindeki gurur nasılda yansımış fotoğrafa...Harika yavrularımızı alınlarından öpüyorum:asigim:.Onları yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerinin önünde saygıyla eğiliyorum:hooray:.Çocuklarımızdan,okullarımızdan hep böyle güzel,gurur verici haberler almak dileği ile tebrikler...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ATA'ya haber vermeden de olmaz
Biz buraya yolunda yuruyerek izninle ödül almaya geldık
Demeye gıttıklerınde...
...............................

Son düzenleme:
evvet işte bu kadarturkbayragi

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ALLAH başarılarını daim etsin:Saruboceq:

cok tebrikk edıyorumm kızınıda senide hep böyle gururlar yaşatır sana inşallah...darısı benim ilerde olcak bebelerime inşallah:D

çok tbrk ederim cnm ne mutlu sana :nazar:
allah bir ömür böyle gururlu anları görmeyi nasip etsin :Saruboceq:
ee anasının evladı diilmi azimli ve çalışkan kaydirigubbakcemile5

bu arada bu karedekiler kim isim rica etsem opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

Soldakı Ogretenımız Guler Hanım(Sarısın olan) kaydirigubbakcemile5
Sagdakı de ben(Kıvırcık olan) kaydirigubbakcemile5

sevgili arkadaşımın kızı benimde kızım sayılır gururunu paylaşmak zevkine ortak olmak
ayrı güzel senağlama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sarduşum kedijik ikinizide tebrik ediyorum:nazar:

öyle evlatlar yetiştirdiğiniz için ne kadar gurur duysanız azdır..turkbayragi

Kedijiğimm... Canımm...
Yavrucugunu bende tebrık edıyorum...
Rabbım hep böyle basarılarının devamını getırır ınsallah,gercı senın gıbı annesı varsa basarı kacınılmaz olur tabıkı ama gercekten cok gurur verıcı bırsey...
Insallah bırgun bızlerde böyle guzel duyguları yasama sansına sahıp oluruz tatlışım...

:hooray:Süper Süperrrr Süperrrrrr Allah daha nice başarılar göstersin bu ilk olsun ama ama daha büyük sevinççlere başlangıç olosun son olmasın AblammmmmmmmŞeniz

tebrik ederim kızınızı ne güzel gurur duymussunuzdur meleginizle...

tebriklerrrrrrr alkisalkisalkis

evvet işte bu kadarturkbayragi

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ALLAH başarılarını daim etsin:Saruboceq:

cok tebrikk edıyorumm kızınıda senide hep böyle gururlar yaşatır sana inşallah...darısı benim ilerde olcak bebelerime inşallah:D

helal olsun miniklerimize gururlandim tekrar tebrikler yollari acik olsun daima rabbim zihin acikligi versin

sevgili arkadaşımın kızı benimde kızım sayılır gururunu paylaşmak zevkine ortak olmak
ayrı güzel senağlama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Hepinizede en kocamanından Teşekkür Ederimmm

a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s.​

Son düzenleme:
kedijiğim seni webcam den tam görememiştim mafoldumben şimdi ilk kez görüyorum sayılıropuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

maşallah maşallah:nazar::asigim: sıcak içten samimi güzeller güzeli ruhun olduğu gibi aynen dışına yansımışopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
[B]kedijiğim seni webcam den tam görememiştim mafoldumben şimdi ilk kez görüyorum sayılıropuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan [/B]

[B]maşallah maşallah:nazar::asigim: sıcak içten samimi güzeller güzeli ruhun olduğu gibi aynen dışına yansımışopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/B][/QUOTE]

[B][U]Ama sımarırım sonraaaa :kedi:
Utandım valla beee:kedi:
Az daha bakın da kaldırayım bareeeee[/U][/B]:kedi:

Back