o kadar cok sevindimki anlatamam arkadasim,ne mutlu sana,ne mutlu evladina ,dilerim ALLAHIMDAN hep boyle mutluluk haberleri almam ve bizlerle paylasman,,tebrikler tekrardan kizinada,boyle basarili bi evladi yetistiren guzel annesinede:lepi:
tebrikler...çok sevindim senin adına...nice başarılara inşallah....resim tatlişko için...
Tebrikler pisicim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hem evladını hemde onu yetiştiren annesini kutlarımmmmmmmopuyorumnanaktan
Allah'ım bu duyguyu sana hep yaşatsın inşallahhhhhhh :Saruboceq:
http://img81.imageshack.us/my.php?image=tebrik01.jpg
ayy ne güzel, haberler bunlar yaa.inan çok seviniyorum evlatlarımız böyle başarılı oldukca.allahım ömür boyu başarılar nasip eder inşallah.tabii diğer tüm kuzularada.
anne babalar ne kadar gurur duysa azdır ki göğüslerini kabartıcı başarılara sebeb olan evlatları oldukları için.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aileler desen,birer öncü zaten ,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizide kutlarım canım :lepi:
.herkeze azda olsa yaşatsın derim mükemmel bir duygudur çünkü. :1hug: :teytey:
hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisCANIM BENİM HİÇ ŞÜPHEM YOKTU ZATEN EEE ANASI KİM :jeyyar:opuyorumnanaktanturkbayragi
tebrikler......... inan okurken çok duygulandım. gurur kaynağı evlatlarımızı rabbim bizlere bağışlasın............ kutlarım kuzunu... rabbim zihin açıklığı versin, utandırmasın.............. opuyorumnanaktan
cnm tbrk edıyorum haklı gurur yasıyosundur şimdii cok guzel bı duygu evladının basarısını gormekk Allah hepımıze tattırsınn senın adına cok sevındım gururlandımm:):):)
Allahım ne güzel bir sevinç bu , bir anne için opuyorumnanaktan Evladının başarısını görmek ...
Çok sevindim kedijik, umarım bundan böyle yavrunun hep böyle güzel haberlerini verirsin bizlere...
Çok tebrik ediyorum onu da ,seni de , emeği geçen öğretmen meslektaşlarımı daa.s.
Darısı benim başıma, benim de böyle başarılı , akıllı yavrum olur inşallah ilerde (Önce SAĞLIKLI ve HAYIRLI , sonra da vatana millete hayırlı uğurlu )
Çok öpüyorum canım :1hug: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?