çok güzel çıkmışsınız cnm
bir kere daha gurur duy bebenlee
tekrar tebrik ediyorum sende çok hoş hatunsun bu arada
gözlerin ne kadar güzel öyle maşallahhhhh :lepi:
Bu gurur tablosunu ve altın kahramanlarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım.
Bizleri böylesi duygulandıran - mutlu eden - yüreğimizin dışarıda atmasına sebep olan bu öykünün -
başarıda imzası olanlara verdiği hazzı anlayabilmek için eminim yaşamak gerekiyordur.
Ancak - çok büyük emeklerin karşılığında yaşanan bu netice için hepinizi tekrar tekrar kutluyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum tatlım. Allaha Emanet olun.:Saruboceq:a.s.
.
mevlam hep böyle güzel olaylarla taçlandırsın herkesi içindede beni :jeyyar:
kız one güsellik valla organizasyonu sollamışın haaaayerimseniben canımbenim kızının bundan sonraki okul dönemleri inşallah hep başarıyla dolup taşar.öpüyorum sizi elmacık kemiklerinizden :1hug: a.s.
:hooray:
çok güzel çıkmışsınız cnm
bir kere daha gurur duy bebenlee
tekrar tebrik ediyorum sende çok hoş hatunsun bu arada
gözlerin ne kadar güzel öyle maşallahhhhh :lepi:
Bu gurur tablosunu ve altın kahramanlarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım.
Bizleri böylesi duygulandıran - mutlu eden - yüreğimizin dışarıda atmasına sebep olan bu öykünün -
başarıda imzası olanlara verdiği hazzı anlayabilmek için eminim yaşamak gerekiyordur.
Ancak - çok büyük emeklerin karşılığında yaşanan bu netice için hepinizi tekrar tekrar kutluyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum tatlım. Allaha Emanet olun.:Saruboceq:a.s.
.
mevlam hep böyle güzel olaylarla taçlandırsın herkesi içindede beni :jeyyar:
kız one güsellik valla organizasyonu sollamışın haaaayerimseniben canımbenim kızının bundan sonraki okul dönemleri inşallah hep başarıyla dolup taşar.öpüyorum sizi elmacık kemiklerinizden :1hug: a.s.
:hooray: