- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
allah herkesin kesesine bereket versinSelam.Bende katılmak istiyorum aranıza.
Aylık bütce ayırmaya çalışıyoruz birikim için. Ayrıyetten kumbarada biriktiriyoruz.
Kumbarayı bu aralar açtık pazara kullanıyoruz.
Ondan önceki ay gram altın almıştık.
Çok güzel olur cizelgeli. Daha iyi takip ederiz.allah herkesin kesesine bereket versinbakalım ben de konu sahibi çizelge yapsın da, daha bir gaza gelelim diye bekliyorum. inşallah topik de bereketli olur, kısa sürede terkedilmez. o yüzden tam destek, hep destek
Valla kumbaralar can kurtarıcı resmen. Evde acil nakit ihtiyacı olsa ilk koştuğumuz yer.Selam.Bende katılmak istiyorum aranıza.
Aylık bütce ayırmaya çalışıyoruz birikim için. Ayrıyetten kumbarada biriktiriyoruz.
Kumbarayı bu aralar açtık pazara kullanıyoruz.
Ondan önceki ay gram altın almıştık.
Aynen valla.Valla kumbaralar can kurtarıcı resmen. Evde acil nakit ihtiyacı olsa ilk koştuğumuz yer.
Halbuki birikime başlamadan önce "aman ne olacak. Harca gitsin." Kafasında oluyoruz. Ne yalan söyliyim bende öyleydim... Tabi arada kaçamaklar yapıyorum. O da olsun artıkAynen valla.
Eşim benden daha cok koyar ama.
Ben bozuk parayı ekmek almaya falan harcama taraftarı idim.
Ama biriktirip ortaya iyi para cıkınca hoşuma gitmeye başladı
Boşa demiyolar damlıya damlıya göl olurHalbuki birikime başlamadan önce "aman ne olacak. Harca gitsin." Kafasında oluyoruz. Ne yalan söyliyim bende öyleydim... Tabi arada kaçamaklar yapıyorum. O da olsun artık
Gelsin altıncıklarben de kumbaramdaki bozuklukları saydım dün, 100 tl olmuş
eskiden bulduğum tüm bozuklukları atardım, onla da altın hesabından altın alırdım azar azar
şimdi yine aynısını yapıcam bakalım, 100 tl yi bütünletip hesaba yatırıp hooop gram altın alıcam bakalım