Birlikte Birikim Yapalım Mı?

allah herkesin kesesine bereket versin bakalım ben de konu sahibi çizelge yapsın da, daha bir gaza gelelim diye bekliyorum. inşallah topik de bereketli olur, kısa sürede terkedilmez. o yüzden tam destek, hep destek

Valla kumbaralar can kurtarıcı resmen. Evde acil nakit ihtiyacı olsa ilk koştuğumuz yer.

ben de kumbaramdaki bozuklukları saydım dün, 100 tl olmuş
eskiden bulduğum tüm bozuklukları atardım, onla da altın hesabından altın alırdım azar azar
şimdi yine aynısını yapıcam bakalım, 100 tl yi bütünletip hesaba yatırıp hooop gram altın alıcam bakalım

Aynen valla.
Eşim benden daha cok koyar ama.
Ben bozuk parayı ekmek almaya falan harcama taraftarı idim.
Ama biriktirip ortaya iyi para cıkınca hoşuma gitmeye başladı
Halbuki birikime başlamadan önce "aman ne olacak. Harca gitsin." Kafasında oluyoruz. Ne yalan söyliyim bende öyleydim... Tabi arada kaçamaklar yapıyorum. O da olsun artık

Halbuki birikime başlamadan önce "aman ne olacak. Harca gitsin." Kafasında oluyoruz. Ne yalan söyliyim bende öyleydim... Tabi arada kaçamaklar yapıyorum. O da olsun artık
Boşa demiyolar damlıya damlıya göl olur
Gelsin altıncıklar

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz insallah hep birlikte paraciklari biriktirecegiz
İki gundur hastane işleri derken çizelge kaldi pazartesi tamamen hazir olacagiz o gune kadar sayimiz artar insallah

merhaba bende birikim yapmak isteyenlerdenim bir türlü ıkı yakam bir araya gelmez çok gereksiz market harcamaları yapıyorum sıgara içiyorum sizleri tesadüfen okuyunca 2 3 gundur merak saldım tasarrufa bakalım becerebilecekmiyim evde kumabaraya ıkı gundur para ne elime geçerse atıyorum sizce başka neler yapılmalı çevreme çok hediye almayı seviyorum buna dur demeliyim biliyorum eli bos hiç kimseye gidemem sanki milyarderler gibi davranıyorum ay sonunu getiremiyorum sonra naapcam ben

Bu da benim Koca ayı Kumbaram
İçinde 230 civarında para vardır diye tahmin ediyorum 4 ay oldu buna Başlayalı.harçlıklarımdan kalanları koyuyorum

Eklentiler

• DSC_1621.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 91
Bende geleyim bari :)
Gecen ay 460 biriktirmisim benim icin bir ilk
30 yasindayim simdiye kadar harman savurdum resmen aklim basima yeni geldi ..
Benim ilk hedefim 20 gr lik bi bilezik almak
Ona ulasmama sanirim 3 ay var
Her ay 500 biriktirdigimi varsayarak soyluyorum
20 gr 20 gr dir ...
Disarda yiyip icen bunu da marifet sayan bi sasKoloz icin
Beni de ekleyin lutfen

benide dahil edin kızlar çizelgeye :) geçen yıl Ocakta birikim yapmaya başladım..bende ev kredisi ödüyorum aylık 1700..elden altın borcum var..ayda 1500 de nakit atmaya çalışıyorum onun için..Ağustos ve eylülde birikim sekteye uğradı biraz..acil toparlanmam lazım..2017 sonu altın borçlarım bitiyor inşallah..

ben de 2000 tl eşime yolladım geri kalanla da kredi kartım, bireysel emekliliğim, tel faturam tarzı sabit giderlerimi öderim, ev için yapılması gereken masraf çıkarsa yaparım (bu ay halı yıkattım, temizlik yaptırdım ve kıyafet alışverişi yaptım çok harcandı)
ihtiyacım olan şey varsa alırım
artarsa da gelecek maaş zamanı kalanın bir kısmını kenara atarım kısmetse
kumbaramdan çıkan 100 tl ye 50 tl daha ekledim 150 tl lik altın aldım hesabımdan

Bende katılmak istiyorum kızlar bence hedefleri de içeren bi liste hazırlanmalı. Benim hedefim şimdilik 10.bin civarı bi birikime sahip olmak. Dünyanın bin bir türlü hali var. Ben euro alarak bu hedefe ulaşmayı düşünüyorum uzun vadede. Şu ana kadar 500 euro biriktirdim hayalim 3000 euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…