Bundan sonra birikim yapmaya basliyorum inşallah. Benimle birlikte yapmak isteyenler varsa beklerim.
Tasarruf yapmam kendime çeki düzen vermem gerekiyor.
Yarın bankaya bu ayki kazancimizdan bir miktar yatirmayi dusumuyorum. Bankada hesap actim vadesiz hesap artan ne varsa yatiracagim. Evde durunca harcanıyo
Tesekkurler arkadaslar
1 TL bile olsa birikim her zaman birikimdir.
Ben dün bankaya 1600 TL yatırdim. Toplamda 9.950 TL oldu. Allah bereket versin.
Kış dönemi geliyor artık yatıracağım miktar cok az olabilir ama elime n geçerse yatırcam inşallah.
Birlikte yapalim iste ayrica tasarruflu da harcamak gerekiyor ki zaten en kaybettigim nokta da bu artik daha dikkatli olmaliyim...Benimde bi silkelenmem lazım ya. Yine başladım çok harcamaya..
Birlikte yapalim iste ayrica tasarruflu da harcamak gerekiyor ki zaten en kaybettigim nokta da bu artik daha dikkatli olmaliyim...
Liste yapıp gitmeyi denedin mi canım.. Listenin baya etkisi oluyo fazla para harcamamaya :)Markete falan gidice çok alıyorum ben bi görsen afedersin oha dersin.
İşten değil dişten diye boşa demiyorlar.
Tabi canım bir lira bir liradır.. Yeri geliyor crbimizde onu da bulamadığımız zaman oluyor. :)Tesekkurler arkadaslar
1 TL bile olsa birikim her zaman birikimdir.
Ben dün bankaya 1600 TL yatırdim. Toplamda 9.950 TL oldu. Allah bereket versin.
Kış dönemi geliyor artık yatıracağım miktar cok az olabilir ama elime n geçerse yatırcam inşallah.
Liste yapıp gitmeyi denedin mi canım.. Listenin baya etkisi oluyo fazla para harcamamaya :)
Bence denemelisin... Yine kuru bakliyatlarda yerin varsa fazla alabilirsin ama dediğim gibi çok alakasız şeyleri almanı engelliyor liste :)Yok denemedim canım ya.
Sana şunu söyliyim ben anneanne gibiyim kıştan korkuyorum galiba. Dün bimden 2 paket erişte aldım ne alaka dimi :) :)
Bence denemelisin... Yine kuru bakliyatlarda yerin varsa fazla alabilirsin ama dediğim gibi çok alakasız şeyleri almanı engelliyor liste :)
Sarma sigarayi dene bırakamam diyorsan... Gerçi bıraksan iyi olur sağlığın için ama.. Hiç bırakamam dersen sarma sigaralar daha uyguna geliyoBenimkiler alakasız ya. Kıtlık çıkacak sanki makarna falan depoluyorum :)))
Az uz görünüyor ama birikince vallahi ciddi manada bişeyler diyor liste yapmayı deneyeceğimm. :)
Bir de birikime baltayı sigara vuruyor.
Sarma sigarayi dene bırakamam diyorsan... Gerçi bıraksan iyi olur sağlığın için ama.. Hiç bırakamam dersen sarma sigaralar daha uyguna geliyo
Hafif orta hafif orta sert gibi değişiyor canım. Hafiflerinden az al denemelik :) adıyaman tütüncüleri daha iyi bilir gerçi bu işleri :)Sarma sigara insana sigarayı bıraktırır ya cok fena tatları var. :)
Hafif orta hafif orta sert gibi değişiyor canım. Hafiflerinden az al denemelik :) adıyaman tütüncüleri daha iyi bilir gerçi bu işleri :)