E ececimx SEVİLİYORUMM Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2008 932 57 648 35 İstanbul 6 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #41 çok güzel olmuşsun Allah devamını getirir inş. abiyen çok güzel nerden aldın harikaymış
E EU3 Ziyaretçi 7 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #42 Nehir 21 .!.: Önce alyansını gördüm başka topikte şimdi söz fotoğraflarını. Alyansını çok beğenmiştim, sende çok güzel olmuşsun canım. Kıyafetinde çok şık. Saçlarının rengide modelide çok güzel olmuş. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bekarların başına :) Genişletmek için tıkla... Amin cnm amiiinnn... darısı sizlere diyim bendeee :Saruboceq:
Nehir 21 .!.: Önce alyansını gördüm başka topikte şimdi söz fotoğraflarını. Alyansını çok beğenmiştim, sende çok güzel olmuşsun canım. Kıyafetinde çok şık. Saçlarının rengide modelide çok güzel olmuş. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bekarların başına :) Genişletmek için tıkla... Amin cnm amiiinnn... darısı sizlere diyim bendeee :Saruboceq:
E EU3 Ziyaretçi 7 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #43 hiranur8 .!.: mutluluklar dilerim...cok guzel fotograflar.. Genişletmek için tıkla... :1hug: saol tatlım... speedy-gonzales .!.: Senin Resimleri yeni görüyorum benkıyafetin+alyansın güzelmiş canım Genişletmek için tıkla... a.s.teşkkkr ederm canım, daha güzelleri sana inşallaah .
hiranur8 .!.: mutluluklar dilerim...cok guzel fotograflar.. Genişletmek için tıkla... :1hug: saol tatlım... speedy-gonzales .!.: Senin Resimleri yeni görüyorum benkıyafetin+alyansın güzelmiş canım Genişletmek için tıkla... a.s.teşkkkr ederm canım, daha güzelleri sana inşallaah .
E EU3 Ziyaretçi 7 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #44 ececimx .!.: çok güzel olmuşsun Allah devamını getirir inş. abiyen çok güzel nerden aldın harikaymış Genişletmek için tıkla... ah bitanem amin inşallaah, darısı senin başına emiii..:smiley-cool: bakırköy yeraltı çarşısından aldım kıyafetimi ciciiim... hemide 69tl'yeeeeeeeeeeeee :lepi:
ececimx .!.: çok güzel olmuşsun Allah devamını getirir inş. abiyen çok güzel nerden aldın harikaymış Genişletmek için tıkla... ah bitanem amin inşallaah, darısı senin başına emiii..:smiley-cool: bakırköy yeraltı çarşısından aldım kıyafetimi ciciiim... hemide 69tl'yeeeeeeeeeeeee :lepi:
musran ACISADA ÖLDÜRMEZ Kayıtlı Üye 17 Mart 2008 921 0 116 7 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #45 Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım..maşallah her şey çok güzel görünüyor..
vuslat_umay Nirvana Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 409 0 641 7 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #46 allahım mutluluğunu br ömür boyu daim etsin cnm ...
emma10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 2.946 0 0 Balıkesir 8 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #47 Allah tamamını erdirsn cnm bi ömür boyu mutlu olun inşallah.. çok hoş olmşsn buarda maşallah ..
gullerdiyari hayat beni nden yoruyosun Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 3.315 1 156 8 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #48 Allah tamamina erdirsin canim masallah birbirinize cok yakismissiniz bir ömür mutluluklar dilerima.s.
Allah tamamina erdirsin canim masallah birbirinize cok yakismissiniz bir ömür mutluluklar dilerima.s.
I iremveceren Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2011 30 0 46 Almanya 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #49 allah mesut etsin
M mrvhlc Guru Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 26 0 286 Ankara 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi EU3 #50 Allah mesut etsin:)