Birlikte bir ömüre Söz Verdik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah tamamına erdirsin
çok hoşsun:lepi:

maşallah canım çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız rabbim tamamına erdirsin gülen yüzün hiç solmasın

çok çok çokkk teşekkür ederim çok mutlu oldum inanın...

söz gününe kişiliksiz patronum yüzünden kötü başladım ama o an herşeyi unutuveriyo insan...
bana özel bir gün... sevdiceğimle gönülden bağımızı resmiyete çevirdiğimiz gün...
kimsecikler üzemez biziiii... :))))
hadii bekar kızlarımız darısı sizlereeeeeekaydirigubbakcemile3

son zamanlarda gördüğüm en cici çift diyebilirim.
yaşın çok yok sanki,biraz küçük geldin bana.
evlilik ne zaman bakalım.o oluncada çocuğu sorucam:))

teşekkür ederim ablacım bakan öyle gören gözlerine sağlık....
25 yaşındayım ama minyon tipli ve malesef ki oldukça zayıfım :çok üzgünüm: bu bakımdan hiç yaşımı göstermem

2011 yaza düğün inşallaah / 20 şubatta da nişanımız var hepinizi bekleriiimmm:sm_cool:

çok hoşsunuzz
Allah ağız tadıyla tamamına erdirsin inşallah

Allah tamamına erdirsin,çok hoş olmuşsun

maşallah demek düşer bize. Allah mutluluğunuzu daim etsin. a nasıl heyecanlandım şimdi. yakında bende göreceğim inşallah...

Herkese çoooook teşekkür ederimmm... bekar arkadaşlarım için DARISI BAŞINIZA diyorum :)) ... Güzel dilekleriniz için hepiniz tekrar çoook sağolun... Çok mutluyum yahu ))

sakardeniz; Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım, ayrıca tüm çiftleri kem gözlerden korusun Rabbiiim

20 şubat kızımın d.günü,hayatımın en güzel günüydü.
hadi hayırlısı cnm..
nerde olucak nişan.kıyafetin hazırmı,meraka bak ya,pes diyorum kendime..

henüz kıyafet bakmışlığım yok, haftaya başlıyacağım ortalığı talan etmeye, Önce eminönü Mahmutpaşa'ya bakıcam açıkcası, bulamazsam Fatih olmadı Bakırköy... daha da olmadı kendimi köprüden atarım artıkkk :)))
Nişan için salon tuttum en fazla 350 / 400 kişilik zaten gelse gelse taş çatlasa 300 kişi gelir onun için ideal yani salon, evimiz oldukça küçük ( 75m2 ) sözü bile anneanemin evinde yapmak zorunda kaldık

Son düzenleyen: Moderatör:
Size ömür boyu Mutluluklar diliyorum...:)

ooo bayaa tantanalı bişi olcak desene..
düğünle arası çok olunca normalde,arası azsa nişana çok önem vermiyorum ben.
gelinlik gibi kabarık bişi al bari..

tabi tabi kabarık şöööleeee allı pullu bişey aldırıcamkaydirigubbakcemile3, insanın hayatında kaç defa nişanı oluyo değil mi hihoyyyt

Size ömür boyu Mutluluklar diliyorum şunuda söylemeden geçemiycem kayın pederin çok zevkli biriymiş yüzüğe bayıldım..

çok teşkk.ederm cnm..

tepsinebayıldım canm hem sade hem şık olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin inş

................... mutluluklar.......................:)

uayanıkım benim,doğru ağlamayana meme yok.
ii yapmışın şimdi ne yapsan yanına kar zaten,sonra ağlasanda almıyolar..

öyle tabi köprüyü geçene kadar herşey...

tepsinebayıldım canm hem sade hem şık olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin inş

çok sağol şadu, tepsiyi bizzat kendim yaptım:lepi: elimizde ki malzemelerle,:hulya:
isteyerek ve hevesle bir yola çıkınca herşey çok güzel oluyoooooorr :))) sırada bohça süslemesi var 4 gözle onu bekliyoruuum :))

Vaaay ozaman çok zevkli biriymişsinkaydirigubbakcemile5 Bundan sonra bende ağlıycam mafoldumbenama bizimkiler pek meme vermiyolar:ecrin_bebek: Ben bu gidişle ancak nişanlıma ağlarım o bana alır:lepi:​

güzelim ağızının tadı olsun huzurun olsun, nişanlınla aranda ki sevgi bağı kuvvetli olsun yeter.. para pul altın boş şeyler karınca kararınca onlarda zamanla olur... önemli olan sevgi AŞK sadakat.... Allah ağızlarımızın tadını bozmasın huzurumuzu kaçırtacak şeylerle karşılaştırtmasın....:Saruboceq:

:) :) :) :) :)

herşey çok güzel. kayınpederinin taktığı yüzüğe bayıldım

Önce alyansını gördüm başka topikte şimdi söz fotoğraflarını.
Alyansını çok beğenmiştim, sende çok güzel olmuşsun canım. Kıyafetinde çok şık. Saçlarının rengide modelide çok güzel olmuş.
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Darısı bekarların başına :)

Senin Resimleri yeni görüyorum benkıyafetin+alyansın güzelmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…