• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte bir ömüre Söz Verdik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
heart_107.gif

Çook uzun bir birlikteliğin ardından en sonunda bizde kavuştuk ve bu mutlu günümü sizlerle paylaştım... opuyorumnanaktan
Allah'ım tüm genç kızlarımıza bu duyguyu tattırsın inşallah..
yapılan tüm yorumlar için çok çok teşk. ediyorummm..

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım çok mutlu görünüyorsunuz kıyafetin alyansın yüzüğün çok güzel görünüyorr

tepsin, saçın, elbisen, alyansın... hepsini çok beğendim allah tamamını erdirsin opuyorumnanaktan

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin alyansınız çok güzele benziyor. daha yakından resmi var mı?

Hayırlı uğurlu olsun tatlım..
Allah utandırmasın..
Yüzüğün ve çiçeğin çok güzelmiş yanlız çiçeğinin rengi tam olarak anlaşılmıyo ne renk?

çok güzel olmuşsun...

:kedi: ayy utandım :))) teşekkür ederm cnm...

Hayırlı uğurlu olsun tatlım..
Allah utandırmasın..
Yüzüğün ve çiçeğin çok güzelmiş yanlız çiçeğinin rengi tam olarak anlaşılmıyo ne renk?

Amin güzelim,
yüzüğümü ve çiçeğimi beğendiğin için teşekkür ederm, çiçeğim gri ve koyu laciverte yakın bir tonlarda ve komple simli...
Buarada sana da hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm.

Aminnn tatlım Aminn..
Allah hiç birimizin yüzünü kara çıkartmasın inşallah..
Düğün ne zaman?
Sende 2010 geliniyse o topiğe bekleriz kaydirigubbakcemile5

ay eğer yüzüğün resmini çekiyorsanız çekmişken iki yüzüğüde yakın çekin de görelim opuyorumnanaktan

Aminnn tatlım Aminn..
Allah hiç birimizin yüzünü kara çıkartmasın inşallah..
Düğün ne zaman?
Sende 2010 geliniyse o topiğe bekleriz kaydirigubbakcemile5

ayy ayyy inşallaaah güzelim yaaa...

ben 2011 Yaz gelini olacağım çünkü 2010 / 5 haziranda benim kendi ablam - henüz tarih belli değil ama yine yaz gibi sözlümün kızkardeşi evleniyooo
yani her iki aileden de gelin çıkacak araya sıkışmak istemedim...
9 sene beklemişim 1 sene daha beklerim ;)

senin ne zaman düğün hayırlısıyla?

ayy ayyy inşallaaah güzelim yaaa...

ben 2011 Yaz gelini olacağım çünkü 2010 / 5 haziranda benim kendi ablam - henüz tarih belli değil ama yine yaz gibi sözlümün kızkardeşi evleniyooo
yani her iki aileden de gelin çıkacak araya sıkışmak istemedim...
9 sene beklemişim 1 sene daha beklerim ;)

senin ne zaman düğün hayırlısıyla?

Hayırlısı olsun cnm dğru söylüosun herşey içine sine sine olsun beklemek önemli değil..
Bizim nikahta ya haziranda ya eylülde bizdede araya karışan biri war haziranda ewlencek o yüzden belki eylüle atabilrs kafm azcık karışık o konuda kaydirigubbakcemile3
Yüzüğünü Allah iyi günlerde takmanı nasp kısmet etsn inşallah cnm bnm yüzüğüme benzio birasck senin taşların oldğu yerde beyaz altn geçio bnmkinde..

teşekkür ederimmm. çok beğendim alyansınızı çok zarif d uruyor. iyi günlerde kullanın..:))

maşallah canım çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız rabbim tamamına erdirsin gülen yüzün hiç solmasın

Back