birlikte bekleyelim :)

sssedaaa canim uzulme yaa canini skma bizlerde buralardayiz daha canim bu ay incir kurunu yap canim sende bendede gelen giden yok ama batim yarin canim ama ben 29 30 unda yapmayi dusunyorum testi bekliycem ozamana adetim gelmezse tabi canim..

ya ben adet dongumden emin olamyorum son uc ay adet tarihini yazyorum 21 gun diyo iki ay once biraz erken adet oldum o tarihleri degistryo baya canim bende beklemeye karar verdim 4-5 gun daha

ya ben adet dongumden emin olamyorum son uc ay adet tarihini yazyorum 21 gun diyo iki ay once biraz erken adet oldum o tarihleri degistryo baya canim bende beklemeye karar verdim 4-5 gun daha
canım ovulasyon testi kullanıyo musun kullanmıyorsan eğer bu ayda bebiş yoksa ki inşallah vardır ovulasyon testi kullan derim

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Allah ım hamile olan arkadaşlarıma hayirlisiyla evlatları ni kucaklarina almayi nasip etsin, benim gibi bekleyenlere de hayirlisiyla bir evlat nasip etsin insallah.
Amin canim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…