- 10 Mart 2015
- 348
- 213
- 33
- 34
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.101
canim evet burdada birlikteyiz insallah birbirimize hamis haberlerimizi de birlikte veririz bende cok mutlu oldum seni burda gorunce canimmmm...Iyi geceler kızlar. Bende aranıza yeni katıldım. Bu aradapasanin annesi canimmm burda seni gördüm mutlu oldum inşallah hamiş haberlerimizi en yakın zamanda alırız
vallahi agzinizdan bal damliyo yerim ben sizi yahuuu ne iyisiniz insallah canim 10 gune kadar belli olur canim haktan hayrlisi opyorum cokYaz canim yaz bizde ilk burda paylasmistik heyecanimizi umarım senin heyecanına da ortak oluruz
benimde belim agryo inanilmaz kasik agrisi sanki bicak saplanyo gibi sk sk idrara cikyorum haliyle cook su icyorum ve gogusler uclari sanki yarilmis gibi aciyo cok hassas dokunamiyorum bile cok agryoAramıza yeni katılan arkadaşlar hos geldiniz benim regle 4 gün kaldı. Belim çok ağarıyor. Hep bir yorgunluk atakları geciriyorum tatlilarim
canımmm benim rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin inşallah güzel haberlerini alıp mutlu olcaz :)canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...
canıııım hoşgeldiiin :) inşallah güzel haberlerini alırız burda :)Iyi geceler kızlar. Bende aranıza yeni katıldım. Bu aradapasanin annesi canimmm burda seni gördüm mutlu oldum inşallah hamiş haberlerimizi en yakın zamanda alırız
alllah razi olsun canim benim yaa insallah cook tskr edrm guzel dileklerin icin insallah sende yavrunu sag salim kucagina alirsin insallah cook optum canim...canımmm benim rabbim gönlünde ne varsa nasip etsin inşallah güzel haberlerini alıp mutlu olcaz :)
amin canımmm benim inşallah :) bende kocaman öpüyorum :)alllah razi olsun canim benim yaa insallah cook tskr edrm guzel dileklerin icin insallah sende yavrunu sag salim kucagina alirsin insallah cook optum canim...
Çok geçmiş olsun tatlım. Ucuz atlatmışsin.kızlarr dün bi ev kazası geçirdimmm duşakabinin camı kırıldı tuz buz oldu elimde kolumda kesikelr oluştu acile gittik dikiş atılıp sasrgı yapıldı ama ben çok korktum ağladımm... bebeğime bi şey olursa diye şükürrler olsun bugün daha iyiyim bugün doktoruma gittik pıhtılaşma iğnesine başladım progestan kullancam lekelenmem için bakalım rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah bebeğimi :)
aynen canımmm çok şükür ucuz atlattım çok teşekkür edreim canım benimÇok geçmiş olsun tatlım. Ucuz atlatmışsin.
cooook buyuk gecmis olsun canim yaa allah korumus seni korkma bisey olmaz ama ister istemez geeilyosun korku panik felan canim uzulme insallah bebeginide bisey olmaz sag salim kucagina almayi nasip eder rabbimkızlarr dün bi ev kazası geçirdimmm duşakabinin camı kırıldı tuz buz oldu elimde kolumda kesikelr oluştu acile gittik dikiş atılıp sasrgı yapıldı ama ben çok korktum ağladımm... bebeğime bi şey olursa diye şükürrler olsun bugün daha iyiyim bugün doktoruma gittik pıhtılaşma iğnesine başladım progestan kullancam lekelenmem için bakalım rabbim kucagıma almayı nasip eder inşallah bebeğimi :)
çok teşekkür ederim canımmm aklıma getirmemeye çalışyıroum iyi gelen şeylerle ugraşıyorum ki bebeğim etkilenmesin diye inşallah geçer gider bütün sıkıntılar tez vakitte :)cooook buyuk gecmis olsun canim yaa allah korumus seni korkma bisey olmaz ama ister istemez geeilyosun korku panik felan canim uzulme insallah bebeginide bisey olmaz sag salim kucagina almayi nasip eder rabbim
gecen ay ayni seyleri yasadim kesin kesin hamileyim diyodum ama bu ay daha siddetli daha fazla saat 8 den beru uyumamak icin kalkip gezyorum evin icinde acayip uykum var ben cok gec yatan biriyim cook uyku bastryo ya simdi bile yazarken gozlerim kayiyo cift goryorum.. ama ben soguk aldim heralde kum dokuyo gibiyim aferdersn icim oyulyo sanki.. yaa ben artik o kadar takmiycam varsa var kendimi dinlemek benI daha cok strese sokuyo...Suya olan ihtiyacım daha fazla oluyor. Çok sik tuvalete gidiyorum goguslerim koltuk altından geriliyor ama bu söylediklerim beni her ay yanıtlıyor bu yüzden Rabbim ol desin olsun inşallah
gider canim korkma ve bol bol rabbi yessir duasini oku biliyomusun onu internetten yaz cikar cook guzel bi dua bol bol ayetel kursi oku subhanallahi ve bihamdihi tesbihati cek cook iyi gelyo ben ogluma hamileyken 6 ay kanamam durmadi bu dualarla saglikli bi sekilde kucagima aldim yavrumu...çok teşekkür ederim canımmm aklıma getirmemeye çalışyıroum iyi gelen şeylerle ugraşıyorum ki bebeğim etkilenmesin diye inşallah geçer gider bütün sıkıntılar tez vakitte :)
Benim fazlaligiim var amaa hamile değilim. Zaten son zamanlarda aldım son 1 haftada.Mahievran .!.:Kızlar fazla kiloları olan var mı? Ya da fazla kiloyla hamile kalan? Çok mu zor kilolu hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?