- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.081
Canim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi halapinar39 canım ne yaptın hormon için hastaneye gittin mi
hı iyi bari canım tedbiri almışsın.. hadi bakalım yarında güzel haberlerle döenrsin inşallah..Canim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi hala
Inşallah canim yarını iple çekiyorum zaten sen ne yaptım hcg testini tekrarladin mi bakiyim yeni hamisimiz :)hı iyi bari canım tedbiri almışsın.. hadi bakalım yarında güzel haberlerle döenrsin inşallah..
rüyanda hayrolsun canım güzel bi rüyaymış
canım beniim sabah tekrarladım sonucu bekliyorum:)Inşallah canim yarını iple çekiyorum zaten sen ne yaptım hcg testini tekrarladin mi bakiyim yeni hamisimiz :)
Hayira varsın inşallah kuzumCanim gittim doktor düşük dozda bir tiroid ilacı verdi 25 mikrogramlik hamilelikte biz tsh hormonunun 2 yada 2 buçuk civarında olmasını isteriz dedi seninki biraz si orda dedi iyiki gelmissin dedi önceden tedbir almamız gerek dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı biz zaten burakla yarin ozele gidicez su ikinci be evin durumuna bakacaklar ne oldu kayboldu mu falan diye çok heyecanlıyım şimdiden bu arada akşam bir rüya gördüm gelinlik vardı üzerimde düğünden kacmisim ama hamileyim yolda dogum yaptım teyzem dogurttu bembeyaz masmavi gözlü bir bebek geldi dünyaya onu emzirdim hemen doğduğu gibi o kadar boldu ki süt çocuğun benim heryerim süt içinde oldu kucağıma aldım bebegim diye sevdim hep onu uyuttum hala etkisindeyim sanki o bebek benim gibi hala
Düzenli bir artış var mi bir önceki beta kacti , kaç gün önce tahlil yaptırmıştır tatlimkızlar bugunki beta 183 çıktı
Ayyyy çok iyi kuzum çok sağlıklı ilerliyor maşallah :)kızlar bugunki beta 183 çıktı
Çok şükür canım ama bugün lekelenme var biraz .koyu sarı şeklinde kahveye dönükAyyyy çok iyi kuzum çok sağlıklı ilerliyor maşallah :)
Canim benim yerlesme lekesidir o takma kafana olur ilk zamanlar ben senin durumundayken su an şakir şakir kanamam vardı biliyorsun o gelsin aklına :)Çok şükür canım ama bugün lekelenme var biraz .koyu sarı şeklinde kahveye dönük
Aynen canım sana yazarken o geldi aklıma ya :) inşallah benim bebeğimde senin bebeğin kadar güçlüdürCanim benim yerlesme lekesidir o takma kafana olur ilk zamanlar ben senin durumundayken su an şakir şakir kanamam vardı biliyorsun o gelsin aklına :)
canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...pasanin annesi canım hoşgeldin aramıza burda çok kalabalık olmadık hiç ama hamişlerimiz var epey :) topikim banada da bu ay ugurlu geldi en kisa zamanda sende diğer arkadaşlarım da hamile kalırsınız inşallah :)
Hiç canını sıkma 1 aya kalmaz senin de hamis haberini alırız canim :)canim bende bana ugurlu gelecegine inandim nedense bilmiorum ama oyle hissettim belki o kadar samimi ve icten oldugunuz icindr canim ozellikle buraya yazdim icimden bi his bu ay cok guzel olucak diyo sizlere iyi haberler verecegimi inanyorum...
Merak etme canim benim minikten bile daha güçlü olacak senin minigin allahın izni ileAynen canım sana yazarken o geldi aklıma ya :) inşallah benim bebeğimde senin bebeğin kadar güçlüdür
ayyy canim insallah hamis olmazsam bile uzulmem cunku sizi tanidigim icin cok mutlu oldum haktan hayrlisi rabbim neylerse guzel eyler varsa kismette olur ve umarim ilk burya yazacagimdan emin olabilirsiniz :) :* :* :*Hiç canını sıkma 1 aya kalmaz senin de hamis haberini alırız canim :)
Yaz canim yaz bizde ilk burda paylasmistik heyecanimizi umarım senin heyecanına da ortak oluruzayyy canim insallah hamis olmazsam bile uzulmem cunku sizi tanidigim icin cok mutlu oldum haktan hayrlisi rabbim neylerse guzel eyler varsa kismette olur ve umarim ilk burya yazacagimdan emin olabilirsiniz :) :* :* :*
Aramıza hoşgeldin canim sende hamis misin yoksa hamis mi olmak istiyorsun bize anlatsana biraz :)Iyi geceler kızlar. Bende aranıza yeni katıldım. Bu aradapasanin annesi canimmm burda seni gördüm mutlu oldum inşallah hamiş haberlerimizi en yakın zamanda alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?