- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Hoş geldinmelisa Benim ilk kaybimda adetden ayırt ettiğim tek özellik baş donmesiydi 9 ay uğraşıp sonunda hamile kalınca bas dönmesini bile normal karsilamistim düşün artık nekadar umudumu kaybetmistim şuan ise baş dönmesi yok canım ya kanda negatif olduğu için heyecan kalmadı bir sonraki bata kaldıartik
canim yaa insallah duzenlidir insallah hamisizdir.Rabbim cumlemize hayirli bir zamanda nasip eder insallah.Canım benim kurtaj olduğum için nasıl olur bilmiyorum ama normalde çok düzenli bi şekilde 28 günde okuyordum eğer öyle olursa benimde 13 kasım bat
inşallah canım inşallah çok güzel olur inşallah topiğim bize uğurlu gelir :)canim yaa insallah duzenlidir insallah hamisizdir.Rabbim cumlemize hayirli bir zamanda nasip eder insallah.
aynen canımm kesinliklee aklımıza takılan ne olursa birbirimize sorcaz kuruntu haline getirmek stres yok :)Hayalim kafamizi rahat tutcaz burda dertlescez destek olcaz birbirimize ve inaallah mutlu haberler vercez umudumuzu yitirmek yok :):*
ay inşallah bitanem ben uğurlu geleceğine inanıyorum:)inşallah canım inşallah çok güzel olur inşallah topiğim bize uğurlu gelir :)
aynen canımm kesinliklee aklımıza takılan ne olursa birbirimize sorcaz kuruntu haline getirmek stres yok :)
a.selam canım onlar bendede oluyordu canım hiç belli olmuyor.hayırlısı diyelim inşallshselamlaaarr.. bende beş aydır ikini bebek için uğraşıyorum her ay bir ton belirti yaşadım midemde bulandı bşımda döndü aşerdim bile :))
bugun bat günümdü ama bnm sürekli gecikmelerim oluyor..
bu sefer beş gündür göğüs uçlarım acıyor adet öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu seferki farklı uçları çok acıyo oğlumu emzirirken çatlamıştı onun gibi sızlıyor. bugun iyice adet sancılarım başladı her an adet olacak gibiyim bakalım kısmet
selammm hoşgeldin:)selamlaaarr.. bende beş aydır ikini bebek için uğraşıyorum her ay bir ton belirti yaşadım midemde bulandı bşımda döndü aşerdim bile :))
bugun bat günümdü ama bnm sürekli gecikmelerim oluyor..
bu sefer beş gündür göğüs uçlarım acıyor adet öncesi göğüslerim ağrırdı ama bu seferki farklı uçları çok acıyo oğlumu emzirirken çatlamıştı onun gibi sızlıyor. bugun iyice adet sancılarım başladı her an adet olacak gibiyim bakalım kısmet
hiç belli olmuyor canım hadi bakalım inşallah vardır:)hiçbir belirti yok aslında bence yaa ben oğlumdada hamileliğimi anlamadım aynı adet olacak gibiydim her lavaboya gidişimde bu sefer kesin adet oldum diyordum ama olmuyordu
İnsalh bu tipik bize uğurlu gelir bende bugün netten ovulasyon testi siparişi verdim birde öyle denicem bakalım
senin bat ne zaman canımay aslında hiç adet bekleyesim yok gidip kan verip hemen sonucu göresim var ..yoksa bebiş kendi kendimi dinlemeyeyim en azındn diye
Aynen canım bende bu ay olmazsa ovulasyonlâ takip etcemBen bu ayı saymiyorum artık canım oyuzden hep kendim takip ederdim yumurtlamayi ilk defa ovulasyonla denicem haberlesiriz tatlim
İnsallah canımm tek dileğimmm ugurlu gelir hepinizin sevincini yaşarım inşallah :)İnsalh bu tipik bize uğurlu gelir bende bugün netten ovulasyon testi siparişi verdim birde öyle denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?