- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
Pardon ama bİrsey soracagım ..cok ÖzÜr dİlİyorum.....kızlık zarı yırtılmadan sprem nasıl rahİme ulasıyor ??????????????????mantıgım almadı ÖzÜrr
canım evet oluyo.. gerçi bizim normal yoldan o kadar uğraşıyoruz insanlara bak...
Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae
bi site buldum ve orda kadın doğum uzmanlarının verdiği bilgiler var böle bişey gerçeten varmış ve bu yolla hamile kalan bir çok vajinismus hastası olan bayanlar varmış yani iki tarafında bir sorunu yoksa bu yolla hamile kalmak %80 olası bir durummuş arkadaşlar bazılarınız kale almadı şaçma falan dediler ama doğruymuş
kizlar kizmayin bana ama sorcam valla merak ettim
bu surtunme isinde nasil oluyorda spermler camasirlari gecip vajinayi buluyor?
kizlar kizmayin bana ama sorcam valla merak ettim
bu surtunme isinde nasil oluyorda spermler camasirlari gecip vajinayi buluyor?
canım benim yazdığımı okumadın mı benim evli ama vajunusmus olduğu için eşiyle ilişkiye giremediği halde hamile kalan arkadaşım var diyorum evet maalesef böyle bir ihtima var ama yüzde 80 değil yüzde 5 ihtimal laelaelaelaelae ama yüzde 5 de olsa var ben çok araştırdım bu konuyu
peki o zaman surtunurkene penisin icine girmesi buyuk bi olasilik degil mi?canım çamaşır yok direk sürtünme bence :umursamaz: yani tam ilişki yok ama üstüne boşalma var anla işte:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?