G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
miltem olum, öyle değil sen yanlış anladın onlar tam birlikte olmamışlar,bekireliği bozulmasın diye sürtünmüşler la olum anladınmı şimcik...delikafadulden
pehh hem kork hemde yap...
aslında yaşıda küçük değil
evlenme ihtimalleri yok mu ki
bence kız ılıskıye gırmıstır yada cok kucuk bır ıhtımalı basarmıslardır :)
valla ablam bilmediğin şeyi yapmıcan öyle değil mi amagamyoncuiremsu
tamam ben doğru anladım zaten de bu çok bilinen bişey sürtünme ile de hamile kalındığı hatta her yerde şehir efsaneleri vardır türlü türlü yok kız klozetten sperm bulaşmışta hamile kalmış kilottan sperm bulaşmış hamile kalmış öpüşmüş hamile kalmış gibikaydirigubbakcemile3
eminim ki onlarda çok iyi biliyorlardı da ee korunmak parayla tabi çocuk kızı düşünmemiş besbelli cebinden paraya kıyıpta bişiler alamamış
bende öle düşünüyorum ama beraber gidelim doktotra aldırmaya o zman inanırsın bana diyo kız yemin ediyo tam birleşme olmadı bu nerden çıktı anlamadım die
Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae
sizde bi süttürmeyi deneyin belkim oluuur CADIARZU-tatlicadiarzu-Allah sen bilin ya Rabbi. ben bunca senedir ugrasiom olmuo. etraf bu haberlerle doluuu, artik kafayi siyirmazsam iyidir laelaelaelaelae
sizde bi süttürmeyi deneyin belkim oluuur CADIARZU-tatlicadiarzu-
sizde bi süttürmeyi deneyin belkim oluuur CADIARZU-tatlicadiarzu-
Pardon ama bİrsey soracagım ..cok ÖzÜr dİlİyorum.....kızlık zarı yırtılmadan sprem nasıl rahİme ulasıyor ??????????????????mantıgım almadı ÖzÜrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?