- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
olabılir benim bi arkadaşımın ablasınında ılk gece kızlıgı bozulmamış kadın bakire olduğundan emin tabiki eşine şüphen olmasın diye dr gidelim demiş gitmişler dr zarın ilerdemi esnekmi ne öyle bişey demiş yıllarca karı kocalardı ama kadın hala bakireydi hamile kaldı tabi dogumda patlamışş
Canim benim, Rabbim ben dogum yapmadan insalah senin ve senin gibi mis gibi hamis olmak isteyen anne adaylarinin HAMILE oldugunuzun haberini verirsiniz insallah..
:1hug:
bu konuya ne zamndır bişey yazılmıyodu bende unutmuştum bunu :)
şimdi arkadaşlar kısa bi özet geçim başta kızın sürtünmeye hamile kaldığına inanmayıp bende doktora gitmiştim biliyosunuz ve gerçekten kızın ilişkiye girmediği doğruydu hatta o zman doktor bize böle hamile kalınabileceğini söylemiş ve son zamnlarda bunun azımsanamayacak kadar çok olduğunuda ama bu sürtünme olayı öle pantolon, kaban, ped üzerinden falan değil durum ve pozisyon aynı normal bi birliktelikte olduğu gibi çıplak arkadaşlar :)
sonuca gelilim bazı arkadaşlar sormuşlar :)
sonuç:
kız kaçtı yani sizin dediğiniz oldu ama ben bişe demedim kaçın die :)
ailesi hala görüşmemekte ısraralı ama onlar çoktan evlendiler bile :)
bebiş kurtulduuu :ecrin_bebek:
canım spermler 24 saat canlı kalabiliyor ve sperm insan vucudunda ilerleyebilir her koşulda ama ben annemle bu konuyu konuştuğumda hamile kalmak öyle kolay değil öyle söyleyenler bir şeyleri saklama amacında yaparlar demişti bence de öyle sen bu olayın derinini araştır ve gebelik varsa ve alınıcaksa geç kalmadan halledin.
kesin hamile olduğunu nerden ,iliyo anlamadım
kan testimi yaptırmış bir hafta sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?