Birleme olmadan Hamile kalmak ?

bence bu kız seni sürttük diye kandırıyor bacım..
bu dediğin çok küçük bir ihtimal...insanlar yıllarca çocuk sahibi olmak için ne kaaa uğraşıyooo

YÜce rabbım ders vermıŞ olsun herkese
sÜrtÜnme yada ılıŞkı dınen ıkısıde gÜnah
hele bebek aldırmayı dÜŞÜnemıyorum
evlenene kadar bekleseler ÖlÜrlermı ya
ben evlenmeden bıŞey yaŞamadım yanı bu kadarını dıyeyım
Ölmedım Çok ŞÜkÜr
evlenene kadar beklesınler yada sonucuna katlansınlar ne dıyeyım
dınen ve manen huzurluyum mutluyum
Çok ŞÜkÜr rabbıme
allah kımseyı ŞaŞırmasın

var dimi böyle insanlar o durumda bile bunu düşünüyorlar. tek kelimeyle iğrenç. zaten seven bir erkek hatta insan olan bunu yapmaz.

allahım sen aklımıza mukayyet ol.eleştirmekte istemiyorum aslında benimde kızım var.allah kimseyi bu utanç verici duruma düşürmesin...hamile kalmış vede o aşamaya gelinceye kadar sevişmekten korkmuyorsa kızlık zarının harab olmasındanda korkmasın.nede olsa evlenince yutturacak birini bulur bu tür kızlar.

...dikkatle izlersen fena halde keklendiğini anlarsın güzelim.....

mrb bana bi mesaj yazmissiniz ama özel mesaj ve ziyaretci mesaji bölümleriniz kapali oldugu icin cevap veremiyorum..onun icin burdan yazmak durumundayim......arastrdim ve size ulasabilecegim konu burayi buldum.....
ben normal yolla hamile kaldim..daha önce catlatma ignesi kullanmistim ama olmamisti
insallah yardimci olmusumdur

benim arkadaşım bebek sahibi olamıyordu dr a gidiyorlardı sürekli kullandığı ilaçlar sonucunda dr un verdiği saatte ilişkiye girmeleri gerekiyordu ,fakat o gece eşi ereksiyon olamıyor ve el yöntemiyle boşalıyor ve spermleri arkadaş kendine sürüyor bir umut ve o ay hamile kalıyor ,yani mümkün..

:1shok::1shok::1shok: ay bayılazammmm :roflol::roflol: benim herifi evire çevire dövmek istiyorumklava: milletteki süpersonik sperm herhalde laelaelaelaelae

ay milletin spermleri dağdan taştan aşırıyo bizimkilerde düz yolda şaşırıyorrkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:ayyyyy tutmayın beni bayılajjjjjjiiiimmmmmmmm:roflol::roflol:
ilahi yaa bacum tuttum seni :lepi:

:roflol::roflol::roflol:ayyyyy tutmayın beni bayılajjjjjjiiiimmmmmmmm:roflol::roflol:
ilahi yaa bacum tuttum seni :lepi:

sağol datlum:lepi: ne yapayım sürtünüp hamile kalanlar vajunusmus olup hamile kalanlar elle boşalıp sürerek hamile kalanlar bende dokuz takla atıyorum hamile kalayım diye amalaelaelaelaelaeartık dalga geçiyorum kendi halimle ne yapayım:roflol::roflol::roflol:

Ömrün uzun ve hayirli olsun emi
Yahu hersey bahane, Rabbim izin verdikden sonra ohoooo oooooooo..
Bahaneymis, sürtünme el yolu yada zamaninda benim gibi 9 taklalar.
4 Sene olmadi benimde, cok didindim ama hersey Rabbim'den verirse de, bana layik görmezse de Rabbim'in güzelligi Elhamdülillah dedim inan, her dakika sükürler ettim.
Ve suan 6aylik hamileyim, sen ve senin gibi olan tüm arkadaslarim icin her gün bol bol dua ediyorum.
Rabbim hepinizin kalbine göre versin.

sağol canımopuyorumnanaktan haklısın onlar bahane zamanı gelince Allah vericek tabi :Saruboceq: bebişini hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah :Saruboceq:

sağol canımopuyorumnanaktan haklısın onlar bahane zamanı gelince Allah vericek tabi :Saruboceq: bebişini hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah :Saruboceq:

Canim benim, Rabbim ben dogum yapmadan insalah senin ve senin gibi mis gibi hamis olmak isteyen anne adaylarinin HAMILE oldugunuzun haberini verirsiniz insallah..
:1hug:

Bu duruma daha önce ben de şahit oldum. Nişanlı arkadaşım vardı aynı şekilde gebe kalmıştı. ama onlar şanslıydı tabi hemen düğün yaptılar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…