- Konu Sahibi hayalsevgili
-
sürtünerek hamile kalınabiliyor arkadaşlar...çamaşırla bile kalınabiliyor...çok zor ama mümkün...
bunu yaşayıp bebeyi aldıran birini tanıyorum...adam kürtajdan bir gün önce madem bozulacak hadi yapalım demiş...
salak kız da he demiş...
kürtajın ertesi günü adam yok oldu...izini sildirdi sanki...püffff...
...dikkatle izlersen fena halde keklendiğini anlarsın güzelim.....
...dikkatle izlersen fena halde keklendiğini anlarsın güzelim.....
benim arkadaşım bebek sahibi olamıyordu dr a gidiyorlardı sürekli kullandığı ilaçlar sonucunda dr un verdiği saatte ilişkiye girmeleri gerekiyordu ,fakat o gece eşi ereksiyon olamıyor ve el yöntemiyle boşalıyor ve spermleri arkadaş kendine sürüyor bir umut ve o ay hamile kalıyor ,yani mümkün..
:1shok::1shok::1shok: ay bayılazammmm :roflol::roflol: benim herifi evire çevire dövmek istiyorumklava: milletteki süpersonik sperm herhalde laelaelaelaelae
ay milletin spermleri dağdan taştan aşırıyo bizimkilerde düz yolda şaşırıyorrkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:ayyyyy tutmayın beni bayılajjjjjjiiiimmmmmmmm:roflol::roflol:
ilahi yaa bacum tuttum seni :lepi:
:1shok::1shok::1shok: ay bayılazammmm :roflol::roflol: benim herifi evire çevire dövmek istiyorumklava: milletteki süpersonik sperm herhalde laelaelaelaelae
ay milletin spermleri dağdan taştan aşırıyo bizimkilerde düz yolda şaşırıyorrkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:[/QUOay çok yaşa sen emi arkadaşım gülmekten kırdıngeçirdin ..valla haklısınız bizde 40 takla atıyozki spermcikler yolu bulsunda olsun diye millet ceketten bile hamile kalıyo..güzel allahım nasip işte...ama bu sürtünme olayını denesemmi diye düşünüyom baksanıza normal yoldan daha etkili gibi nerdeyse..o arkadaşada pes diyorum..bence tek derdi o bebekten kurtulmak.bunun içinde kürtajı yapıo..onun için sölenicek çok bişey yok..yazık bebeğe sadece...yasakkelime
Ömrün uzun ve hayirli olsun emi
Yahu hersey bahane, Rabbim izin verdikden sonra ohoooo oooooooo..
Bahaneymis, sürtünme el yolu yada zamaninda benim gibi 9 taklalar.
4 Sene olmadi benimde, cok didindim ama hersey Rabbim'den verirse de, bana layik görmezse de Rabbim'in güzelligi Elhamdülillah dedim inan, her dakika sükürler ettim.
Ve suan 6aylik hamileyim, sen ve senin gibi olan tüm arkadaslarim icin her gün bol bol dua ediyorum.
Rabbim hepinizin kalbine göre versin.
ay milletin spermleri dağdan taştan aşırıyo bizimkilerde düz yolda şaşırıyorrkötükedihüso:roflol::roflol::roflol:[/QUOay çok yaşa sen emi arkadaşım gülmekten kırdıngeçirdin ..valla haklısınız bizde 40 takla atıyozki spermcikler yolu bulsunda olsun diye millet ceketten bile hamile kalıyo..güzel allahım nasip işte...ama bu sürtünme olayını denesemmi diye düşünüyom baksanıza normal yoldan daha etkili gibi nerdeyse..o arkadaşada pes diyorum..bence tek derdi o bebekten kurtulmak.bunun içinde kürtajı yapıo..onun için sölenicek çok bişey yok..yazık bebeğe sadece...yasakkelime
aynen canım birde o yolu deneyelim bizde-tatlicadiarzu- tabi söz konusu bebiş için bende çok üzgünüm :gitme:
sağol canımopuyorumnanaktan haklısın onlar bahane zamanı gelince Allah vericek tabi :Saruboceq: bebişini hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah :Saruboceq:
Nasıl spermmış onlar öle masallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?