Birleme olmadan Hamile kalmak ?

hayalsevgili

:) :)
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
189
1
96
İstanbul
arkadaşlar duyunca çok şaşırdım komşumuzun kızı erkek arkadaşıyla sadece sürtünme yoluyla boşalma olmuş ve kız hamile kalmış insanlar normal yolla yılarca uğraşırken böle bişey olabilirmi gerçekten :1shok: :1shok:

tabii ki olabilir.eğer boşalma olduysa ve o spermler yumrtayı dölleyecek kadar gittiyse ki gider,hamile kalabilir tabii.dikkat etmek lazım.

ne bilim daha önce bölesini hiç duymamıştım duyunca baya bi şaşırdım int den biraz araştırdım evet olabiliyormuş işte ALLAH ın işine karışılmaz deniyor ya bu olsa gerek yıllarca uğraşan arkadaşlar var bunlar istemedikleri halde kız hamile kalmış ki birleşme bile olmamış

evet benim bi arkadaşımında başına gelmişti.ailesinden uzak yaşıyordu doğum esnasında ailesine haber verildi babası inanamadı doktorda o zaman kızınız ikinci isayı doğuruyor diye dalga geçmişti.valla bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor şaşırıyorum kendime ve böyle ilişkiye girmeden hamile kalanlara allah yardımcımız olsun.

nasıl yani o 20 küsür santim yolu sperm tek başına mı çıkıyo, nasıl yav? :S

aldırıcak ailesine söyleyemez bunu babam öldürür beni diyo
o zamnda kızlığım bozulcak diyo yani alınması için bozulması lazım kız napıcanı şaşırdı böle bişey nasıl olur diye ağlıyo kız ki yıkamışta yani çok az bişey geldi hemen yıkadım diyo ama olmuş işte

koskoca insanlar korunmayı bilmiyorlar yaa hayret bişeyÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı

Son düzenleme:

Ne kadar zor bir durumPeki erkek arkadaşıyla evlenme olasılığı yok mu?İlk çocuğu da,onun için çok zor olmalı.Allah yardımcısı olsun.

koskoca insanlar korunmayı bilmiyorlar yaa hayret bişeyÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı

miltem olum, öyle değil sen yanlış anladın onlar tam birlikte olmamışlar,bekireliği bozulmasın diye sürtünmüşler la olum anladınmı şimcik...delikafadulden
pehh hem kork hemde yap...

böyle tehlikeli işlerle kalkışırken dikkat etmek lazım haksızmıyım
ne olacağı belli değil
her şeyi düşünüp öyle hareket etmek lazım
işin sonunu düşünmeden yapılan işlerde böyle akılsız başın cezası çekilecek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…