• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç gün adet gecikmesinden sorma regli görüp hamile olduğunu öğrenen?? Veya böyle hamilelik yaşadığıma tanık olduğumuz biri var mı?

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Merhaba ben bu siteyi yeni keşfettim. Ben sekiz aylık evliyim. İlk kez gebelikle ilgili bir şüphe yaşıyorum. Eşimle korunmuyoruz hap, araç vs.. Gibi yollar yok sadece doğal yöntemle. Geri Çekilme. Bu ay bende denge kayıpları, belde ağrı ve sürekli olarak kasıklarımda hissettiğim batmalar kramplar vardı. Adet günüm geldi üç gün gecikti. Üçüncü günde çok az kahverengi leke geldi. Dördüncü günde ise sabah hala bişey yoktu öğleden sonra adet başladı. Ama adet ağrım her zamankinden farklı olarak belimde, yanlarında filan sancılar eşlk etti.. Bu durumda hala daha gebe olma ihtimalim var mıdır?adet görüyorum bugün. Bunu yaşayıp gebe olanlar var mı diye çok merak ediyorum. Cahilliğim var bu konuda bayağı.

Yoktur gebelik canım adet düzensizliği bende 3 gün gecikti dün az geldi bugün biraz daha çok geldi aynı şikayetler bende var

Merhaba ben bu siteyi yeni keşfettim. Ben sekiz aylık evliyim. İlk kez gebelikle ilgili bir şüphe yaşıyorum. Eşimle korunmuyoruz hap, araç vs.. Gibi yollar yok sadece doğal yöntemle. Geri Çekilme. Bu ay bende denge kayıpları, belde ağrı ve sürekli olarak kasıklarımda hissettiğim batmalar kramplar vardı. Adet günüm geldi üç gün gecikti. Üçüncü günde çok az kahverengi leke geldi. Dördüncü günde ise sabah hala bişey yoktu öğleden sonra adet başladı. Ama adet ağrım her zamankinden farklı olarak belimde, yanlarında filan sancılar eşlk etti.. Bu durumda hala daha gebe olma ihtimalim var mıdır?adet görüyorum bugün. Bunu yaşayıp gebe olanlar var mı diye çok merak ediyorum. Cahilliğim var bu konuda bayağı.
kayibalidemv4 ay kanama olmus ama gebeymis. olabilir ama test yapmadan bise demek munkun degil dediginiz sey adete benziyor. yerledme olsa cok az. bir iki damla 2 iki 3 gun surebilirdi rengide koyu kahve veya pembe. olurdu

kayibalidemv4 ay kanama olmus ama gebeymis. olabilir ama test yapmadan bise demek munkun degil dediginiz sey adete benziyor. yerledme olsa cok az. bir iki damla 2 iki 3 gun surebilirdi rengide koyu kahve veya pembe. olurdu
Hmm öyle mi.. Önce sadece kahverengi leke geldi. Ve bir cm kadar pembe leke. Ertesi gün ise kanama oldu

kirmiziya donmesi iyi degil acaba bir test yapsaniz belki kimyasal yasadiniz haberiniz yok
Bu da aklıma takılan bir olasılık aslında. Öyle bir olasılık varsa öğrenmemin şu durumda bir kurtarıcı etkisi olmaz diye yaptırmak istemiyorum test. Ama annem de şöyle diyor kızım ben gebeyken adet görüyordm normal. Benim de aklım o yüzden karışmadı değil

Bu da aklıma takılan bir olasılık aslında. Öyle bir olasılık varsa öğrenmemin şu durumda bir kurtarıcı etkisi olmaz diye yaptırmak istemiyorum test. Ama annem de şöyle diyor kızım ben gebeyken adet görüyordm normal. Benim de aklım o yüzden karışmadı değil
diyorum ya munkum bixim topikte bir arkads bildigin 5 gun adet oldu kirmizi kirmizi. d viramimne baktirmak icin test yapmis saglik ocaginda gene betasinsa bakmislar tesadufen hamile oldugunu ogrendi ama. ne yazikki saglili degilmis

Yoktur gebelik canım adet düzensizliği bende 3 gün gecikti dün az geldi bugün biraz daha çok geldi aynı şikayetler bende var
Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.

Benimde yengem daha hamile olduğunu öğrenmemişti ama adet olmuştu sonra hamile olduğu ortaya çıktı olabiliyor canım değişiyor kişiden kişiye

Back