• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle sevgili olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz?

Sibelioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
22
21
3
Kızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardı 😂 o da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır 😁

Her şeyiniz sevgili gibi oluyor sonra adam sana hoşlandığı kızı anlatıyor. Sen ne anlatıyon be abla gözünü seviyim be abi diye kalıyorsun ama bi şey de diyemiyorsun çünkü kendi kendine gelin güvey olmuş konumuna düşüyorsun 😄

İlk öpüşme ya da kıskançlıklar olabilir ordan bağlanıyor genelde 😄

sevgililik durumu birkaç yolla başlayabilir bana göre
1. öpüşme ile
2. aşkım, sevgilim gibi hitaplar ile
3. çevrenizdeki birinin sizi sevgili olarak görüp buna itiraz etmemeniz ile
4. eskiden olan şimdilerde pek kalmayan çıkma teklifi ile
bunlardan biri varsa kesin sevgilisinizdir ama her ilişkinin dinamiği farklı. o yüzden farklı bir şekilde başlamış da olabilir. ilişkinizde milat olacak bir şey oldu mu?

Aşkım canım sevgilim demeli bir erkek demiyorsa defolsun gitsin .
Sende deme sakın.
Ciddiyetini koyar ortaya ya ne bilim anlarsın.
Değer verildiğini.
Değer verilmediğini gördüğün anda kaç zaten seviyorsa bırakmaz.
Biraz erkekleri zorlamak gerekiyor.
O senin sevgini sınasın sen onunkini değil.
Benim hakkımda ne hissediyorsun yerine bana aşkı hissetiremorsun dersin.
Aşkı hissetiremeyen bir adamın yanında durmayın asla.
Bir abla tavsiyesi...

Kızlar kısa anlatacağım. Daha önce flörtlerim oldu. Çokça görüştük ettik. Ama her seferinde sevgili olup olmadığımızı anlayamıyorum. Eskiden biliyorsunuz çıkma teklifi vardı 😂 o da yok şimdi.. Mesela şu an görüştüğüm biri var. Flört ediyoruz. O da bana yakınlık gösteriyor. Ama cinsel anlamda değil. Duygusal anlamda. 2.buluşmamız olcak yakında. Şimdi ne zaman anlayabilirim? Yani ilk öpüşme sonrası mı sevgili oluyoruz vs vs. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır 😁
Bence bir zamanı yok akışta kendiliğinden oluyor. İlk aşkım dediğiniz anı milat olarak alabilirsiniz😂

İlk öpüsmeden sonra sevgili olduk demekti ve her şey oyle ilerliyordu.🤷 Aksini yaşamadim.
İlla " Sevgili olalim mi?" denmesine gerek yok. 😁
Ha böyle sevgili GİBİ davranip ama degilmiş GİBİ yapan birine denk gelsem güzelce haddini bildirir, köpek çeker yollardim. Kimseyi duygularinizla oynatmayin derim. Seven insan paril paril parildar belli eder kendini zaten her turlu. Öpüşmeden bile farkederdiniz.

sevgililik durumu birkaç yolla başlayabilir bana göre
1. öpüşme ile
2. aşkım, sevgilim gibi hitaplar ile
3. çevrenizdeki birinin sizi sevgili olarak görüp buna itiraz etmemeniz ile
4. eskiden olan şimdilerde pek kalmayan çıkma teklifi ile
bunlardan biri varsa kesin sevgilisinizdir ama her ilişkinin dinamiği farklı. o yüzden farklı bir şekilde başlamış da olabilir. ilişkinizde milat olacak bir şey oldu mu?
Bunlardan 2 si var ama sevgili değiliz :D

Çoğu yorumu biraz demode buldum. Günümüzde güzel hitap kullanmak, öpüşmek, sevişmek sevgililere özgü şeyler değil artık. Flört veya friends with benefits gibi ilişki türlerinde de olabiliyor. Daha da kötüsü, insanlar birden fazla kişiyle bu şeyleri yapabiliyor.

Ben netlik sevdiğim için hayatıma aldığım erkeğe sevgili olmak isterse teklif etmesi gerektiğini söylüyorum.

"Biz şimdi senle neyiz?" sorusuna başvurun.

Bi 10 sene önce bu bayağı dalga geçilen bir soruydu evet. Soruyu soran kişiye de kezban denirdi.

Günümüzde aslında sevgili olmak isteyen ama cool kızı gibi görünmek için bunu dile getiremeyen kızları görünce bu soruyu soran kızlar bana çok daha cesur ve mantıklı geliyor.

Çoğu yorumu biraz demode buldum. Günümüzde güzel hitap kullanmak, öpüşmek, sevişmek sevgililere özgü şeyler değil artık. Flört veya friends with benefits gibi ilişki türlerinde de olabiliyor. Daha da kötüsü, insanlar birden fazla kişiyle bu şeyleri yapabiliyor.

Ben netlik sevdiğim için hayatıma aldığım erkeğe sevgili olmak isterse teklif etmesi gerektiğini söylüyorum.

Acik iliski yaşamak isteyen ya da seviseyim gideyim ama sevgili olmayayim isteyen kişi bu sekilde belli ediyor kendini zaten, asik mi degil mi anlayamaz konu sahibi gibi.
Ama asik olan, seven insan sevgili teklif etmese de belli eder kendini davranislariyla hareketleriyle bile. Buradan direkt öpüşme, askim diye yazinca çok genel duruyor ama iki kişi arasinda bence gayet anlasilir. Anlasilmiyorsa acik iliskidir veya sevişme amaclidir

Back
X