annem babam aslında anlaşamadıgımızı biliyor hatta ben anneme ayrılırsam birdaha evlenmem dedim ilerde evlatlık alırım dedim annemde ozaman çocugun olsun öyle ayrıl en azından çocugum var dersin demişti banada mantıklı gelmişti..
Cnm ya bu sana nasıl mantıklı geldi anlayamadım,,,çocuk yapıp ayrılmak mı:1shok:
"Bari evliliğimin bi kazancı olsun da öyle ayrılayım,o da çocuk olabilir" demek mi oluyo bu..
naznaznaz kullanıcısından alıntı
birgun mutlu olmadım desem yeridir.evlenmeden önce o sevgi dolu bana deliler gibi aşık olan adam gitti başka biri geldi.ozaman hediyeler çiçekler.güzel sözler dk başı aramalar.şimdi gun içinde kimse kimseyi aramaz akşamda pek konuşmayız.niianlyken çok ayrılalım dedim olmadı öyle pişmanımki evlendigime.hiç birşey paylaşmayız sohbet etmeyiz boşanmanın yükünü kaldırabilirmiyim bilmiyorum.intihar etmeyi çok düşündüm yada o ölse kurtulsam diye çok dua ettim.neden böyle bilmiyorum.eşime çok dedim madem böyle olcaktın neden hayatımı kararttın neden bana yalvardın agladın peşimde aylarca koştun arkadaşlarıma ikna edin diye yalvardın dedim ama o bana inanmasaydın dedi o an yıkıldım.ondan nefret ediyorum bunu biliyor defalarca yüzüne söyledim o da nefret ediyorum dedi bikaç kez.boşanalım çagır aileni bende çagırayım anlatalım ayrılalım dedim.sen ailene söyle benim ailem boşanınca ögrenir diyor.bir akıl verin..
cnm ya bu evlilik bitmiş kanımca :1no2:
düşünüyorum beni baglayan ne var diye.
tek cevabım çevre baskısı
boşandıktan sonra ne olur ne derler nasıl yaşarım ne yaparım.kaldırabilirmiyim vs...
Çevre de neymiş cnm ,millete ne!!! Herkes kendine baksın ya...Boşanmak suç mu!!!
İnsana intiharı bile düşündürecek bi evlilik yapacağına ,,,namusunla,şerefinle ayrılırsın ne var bunda...
Hem bunca yaşadıklarını kaldırıyosun da boşandıktan sonra milletin lafını mı kaldıramayacaksın...
Bence iyi düşün cnm,,,hayat devam ediyor,,,nasıl mutlu olacaksan öyle düşün ve karar ver...