- 10 Aralık 2022
- 2.844
- 1.465
- 63
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Depresyonda da olabilirsiniz bazen çok bunalır insan birine takar ondan rahatsız olur, acısını ondan çıkarmak ister. Çünkü depresyonda olduğunu bilmez. Aileyi eşi çokluğu çocuğu atamayacağı için bir gunah keçisi bulur. Biraz zaman verin fikrimiz değişmezse açık açık konuşun benceİstediğim konuda başlık açabilirim, farklı ses her zaman iyidir. Seviyorum burayı. Daralabilirim bunalabilirim insanlardan. İstediğim şeyden yakinabilirim. İnatla yazmiyorsunuz dediğiniz özel şeyleri özelden anlatadabilirim (mesaj yazanlara anlattım) istediğim kadar anlatıp anlattığım kadarına yorum bekleyebilirim. Benim konum ya hani.
Evleneceğim kişiyle tanıştırmak istemiyorum belki ufak bı fikir yurutebilirsiniz.
Her cumlenizde apayrı bı iğneleme var. Fanclubim misiniz bu kadar hakimsiniz açtığım konulara onu anlayamadımmerak etmeyin ben kendime dönüp bakıyorum
hem de sehrin meydanındaAy özür dilerim güldüm kız ne demek dövdürdü kim bu mafya kızı falan mı
Kocam tanımasin mi jsjdjdjf bambaşka boyutsunuz valla sadece kıskançlık mi geliyor aklınıza karşı tarafın zaman içinde karakterinin bozulmuş olması gelmiyor mu mesela? Ay çok güzel kız etrafımda olmasın olabilir mi sizce ajjd neyseDaha önce arkadasim yok diye yakınan birisinin sırf kocası arkadasini tanır diye arkadaslık bitirmek istemesi cok ironik geldi bana.
Arkadas edinememe sebebiniz tahammül edilemeyecek derecede kıskanc olmanız olabilir yüksek ihtimalle.
Hayatımda hic sırf kocam tanımasın ilerde diye arkadaslik bitiren duymadım cünkü.
Üzüldümhem de sehrin meydanındadolmuşçu dayılar kurtardı beni
bana özelden anlattı mesele aslında aynı tipte bir kadın olarak algılanmak istememek. ben açıkçası şahit oldum arkadaşın böyleyse sen de böylesindir tavrına ama seni bilen öyle düşünmemeli zaten bana kalırsa. kısaca hayat tarzları artık hiç uyuşmuyor.Daha önce arkadasim yok diye yakınan birisinin sırf kocası arkadasini tanır diye arkadaslık bitirmek istemesi cok ironik geldi bana.
Arkadas edinememe sebebiniz tahammül edilemeyecek derecede kıskanc olmanız olabilir yüksek ihtimalle.
Hayatımda hic sırf kocam tanımasın ilerde diye arkadaslik bitiren duymadım cünkü.
Yok hayır konusmam bile böyle şeyler sonra birbirine düşüyor insanlar herkesin kendi düşüncesiSiyasi sebepten boykot edilmiş olabilir misinizz
Hiç bişi paylasmadi sessiz kaldı diye takipten çıkanlar oluyormuş o yüzden dedimYok hayır konusmam bile böyle şeyler sonra birbirine düşüyor insanlar herkesin kendi düşüncesinedeni cidden yok ya
Azıcık üslup ya ben sana ishal ağızlı diyor muyum demiyorum . Yani cidden seviyeli bir şekilde yorum yapmayı da fikir vermeyi de bilmiyorsunuz. İllaki eleştirecek illaki saldırgan yorum yapacaksınız.İletişim kabızı olup buraya kadar konu açacağınıza seninle artık görüşmek istemiyorum deseniz mesela?
Ben istediğiniz konuda başlık açamazsınız diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Açtığınız konuların içeriğinden bahsediyorum. Eski konularınızı açıp bakabilmek için fanınız olmaya gerek yok, beş dakikamı bile almadı.İstediğim konuda başlık açabilirim, farklı ses her zaman iyidir. Seviyorum burayı. Daralabilirim bunalabilirim insanlardan. İstediğim şeyden yakinabilirim. İnatla yazmiyorsunuz dediğiniz özel şeyleri özelden anlatadabilirim (mesaj yazanlara anlattım) istediğim kadar anlatıp anlattığım kadarına yorum bekleyebilirim. Benim konum ya hani.
Evleneceğim kişiyle tanıştırmak istemiyorum belki ufak bı fikir yurutebilirsiniz.
Her cumlenizde apayrı bı iğneleme var. Fanclubim misiniz bu kadar hakimsiniz açtığım konulara onu anlayamadımmerak etmeyin ben kendime dönüp bakıyorum
bayağı yedim yaÜzüldümçok mu dayak yedin ya.. dur şuan linç tayfa geldi ama bunu konuscaz jajdjf
Kızlar direk konuya giriyorum. Çok eski bir arkadaşım var liseden. Ben bu kişiyle aramı açmaya çalışıyorum bildiğin çaba gösteriyorum yaniİnstagram kullanımımı azalttım mesela sırf bu sebep değil ama sürekli reels atma durumu var. şunu şöyle yaparız bunu böyle yaparız ileriye dönük temenniler beklentiler var işte ağırlıklı reels üzerine diyaloglar. Çoğu davetine gitmiyorum mesela bir şekil uzaklaşmak istiyorum ama namümkün oluyor.
Bir de geçmişe dayanan samimiyetle artık açmayınca fırça yesem de iki gün sonra yine iyi oluyor beni hayatından çıkartma düşüncesine hiç bürünmüyor.
hani sınır çiz desen o sınır aramızda çoktan kalktı zatenşimdi sınır çekemiyorum offf nasıl yapicam bilemiyorum. Sadece geç cevap veriyorum o da yeterli olmuyor.
ahahahahah bu arkadaş beni bulabilir mi, bişey denicem delisede bi kız vardı.. ben artık seninle arkadas olmak istemiyorum dediğim için numaramı dağıtıp beni dövdürmüştü kfkdkd aklıma geldiAllah korusun
hala daha herkes bunu konusuyor bir araya geldiğimizdeahahahahah bu arkadaş beni bulabilir mi, bişey denicem de
hala daha herkes bunu konusuyor bir araya geldiğimizdeyurtta kalıyordum annemler beni öldürmesinden korkuyordu
Her arkadaşlığın dinamiği farklı değil mi sizin bütün arkadasliklariniz aynı mi mesela?hepsi ile aynı siz misiniz ben değilim çok çeşitli arkadaş tiplerim var. Çok peşin hükümlü konuşuyorsunuz. Onlarda öyle sorun olmuştur bu kişinin yaşam tarzından kaynaklı böyle bir sorun olmuş olamaz mı. Diyorum böyle de kabul ediyorum yargılamıyorum o da biliyor ama erkek arkadaşım ile tanıştırmak istemem diyorum. Şuan sorun yok endişe yaratmıyorum, uzak durmaya çabalıyorum. Reels videosu atarak iletişimde kalıyoruz ama istediğim olmuyor diyorum.. Başka bı yerden sordum soruyu siz onceden de böyle böyleydi diyorsunuz.Ben istediğiniz konuda başlık açamazsınız diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Açtığınız konuların içeriğinden bahsediyorum. Eski konularınızı açıp bakabilmek için fanınız olmaya gerek yok, beş dakikamı bile almadı.
Ortada iğneleme de yok. O sizin yorumunuz ben olanı yazdım. Herkesin nankörlüğünden, aramamasından dem vurmuşsunuz ama çevrenizdeki insanları kişisel hayatlarından dolayı bir bir eleyen sizsiniz. Konuda bahsettiğiniz kişi sizi arıyor soruyor ve samimiyete dayanarak cevap vermemenize bile bozulmuyor. Fakat siz açık açık görüşmek istemediğinizi söylemek yerine karşı tarafı endişelendirecek şeyler yazmayı bile makul buluyorsunuz.
Henüz evli değilken kötü görünürüm kaygısıyla hayatınızdan insan çıkarıyorsunuz ki çıkarıp çıkarmamak size kalmış. Belki de sizi aramayanlar da bu sebeplerden dolayı aramıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?