• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle çok kez ayrılıp yolların tekrar buluşması neden olur

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.007
1.476
133
32
Biri vardı 6-7 sene önce bu kişiyle kaç kez koptuk ama sonra bi şekilde tekrar iletişime geçtik ya da bir araya geldik tekrar koptuk aradan 5 sene geçti kader bizi tekrar bir araya getirdi bu nedendir sizce ? kaderimdeki kişi o mudur ne tam bi birlikte ilerleyebildik ne de kopabiliyoruz bi şey sebep oluyo tekrar bir araya geliyoruz

benzer konu acmistim, araya ne kadar reklam girse de birbirimizden kopamadigimiz bir iliskim vardi. ben de senin gibi zannediyordum - hatta astrologum ikimizin haritasina bakti "karmik bag var aranızda ne zaman aklindan gecse o yazar sen ne zaman onu düşünsen o da seni düşündüğündendir" falan cikti haritalarimiz😅😅
sonuc olarak hayatimi devam ettirmek istediğim kisiyi bulunca bitti gecti. hala arasira yazar, bir yoklar. ama eskiden tek mesajıyla kalbim midemde atardı, simdi mesajını acmasam merak etmem ne yazdı diye

İkiniz de birbirinizden daha iyi bir seçenek bulamıyosunuzdur ondandır. Daha iyisini bulsanız ikiniz de yazmazsınız unutur gidersiniz

benzer konu acmistim, araya ne kadar reklam girse de birbirimizden kopamadigimiz bir iliskim vardi. ben de senin gibi zannediyordum - hatta astrologum ikimizin haritasina bakti "karmik bag var aranızda ne zaman aklindan gecse o yazar sen ne zaman onu düşünsen o da seni düşündüğündendir" falan cikti haritalarimiz😅😅
sonuc olarak hayatimi devam ettirmek istediğim kisiyi bulunca bitti gecti. hala arasira yazar, bir yoklar. ama eskiden tek mesajıyla kalbim midemde atardı, simdi mesajını acmasam merak etmem ne yazdı diye
Bizimde öyle çok güçlü bi bağ var sanki. İlk tanıştıgımızda da hani birini uzun yıllar tanırsın ya öyle hissetmiştik günlerce 4-5 saatlik uykuyla bütün gün konuşmuştuk. Birbirimize benziyoruz hemen hemen diğer yarımmış gibi bi his ama bi şekilde çok kez koptuk ama hep bi şekilde bir araya geldik bazen alakasız bişey sebep oluyo bir araya geliyoruz bazen de ne yapıyo acaba diye tekrar konuştuk kaç kez koptuk ama bi türlü kopamıyoruz bi şekilde gene bir araya geliyoruz kaderimdeki kişi o mu acaba diye düşünmeye başladım

O zaman niye ayrılıyorsunuz seven erkek bırakmaz bence. Bırakıp geri dönüyosa da o arada başka kızlara yazıp durmuştur
Ya işte bilmiyorum bi şekilde olduramadık biz ama birbirimizle farklıyız işte nasıl anlatsam bütünün iki yarısı gibi hissediyoruz o sanki çocukluğum gibisin der mesela hani senle büyüdüm sanki demişti bende sanki benden birisi gibi hissediyorum diğer yarım gibi ama olduramadık koptuk kaç kere ama Mesela en son başım sıkıştı ciddi anlamda büyük bi derdim vardı ve biz 5 senedir konuşmuyorduk hiç. beni rüyasında görmüş bana yardım et diye ağlarken görmüş ve beni aradı gerçekten de sıkıntımı halletti ve yeniden konuşmaya başladık bu olan şey tesadüf olamaz diye düşünüyorum

Biri vardı 6-7 sene önce bu kişiyle kaç kez koptuk ama sonra bi şekilde tekrar iletişime geçtik ya da bir araya geldik tekrar koptuk aradan 5 sene geçti kader bizi tekrar bir araya getirdi bu nedendir sizce ? kaderimdeki kişi o mudur ne tam bi birlikte ilerleyebildik ne de kopabiliyoruz bi şey sebep oluyo tekrar bir araya geliyoruz
Neden aramayın siz öyle istediğiniz için toksik bir iliski içinde kalmayı tercih ediyorsunuz. Düzgün bir iliskide bu tarz şeyler olmaz. Bu kendine özgüveni olmayan insanların sürdürdüğü istemem yan cebime koy ilişkisi bence.

Siz esinizle ayrisiniz ama bosanmamissiniz tabi bosluktasiniz o yüzden birinin ilgisine ,sevgisine ihtiyaciniz var o kiside bu durumu biliyorsa o yüzden yaklasmis olabilir vs.O kisi o yillar icinde evlenmis vs olmasin dikkat edin bir bebeğiniz varmis eski konularinizda yazmissiniz.

Bizimde öyle çok güçlü bi bağ var sanki. İlk tanıştıgımızda da hani birini uzun yıllar tanırsın ya öyle hissetmiştik günlerce 4-5 saatlik uykuyla bütün gün konuşmuştuk. Birbirimize benziyoruz hemen hemen diğer yarımmış gibi bi his ama bi şekilde çok kez koptuk ama hep bi şekilde bir araya geldik bazen alakasız bişey sebep oluyo bir araya geliyoruz bazen de ne yapıyo acaba diye tekrar konuştuk kaç kez koptuk ama bi türlü kopamıyoruz bi şekilde gene bir araya geliyoruz kaderimdeki kişi o mu acaba diye düşünmeye başladım
biz de ilk gün aynini hissetmistik ama cok ozel bir his degil, simdiki hayatimdaki insan (🥰) dahil cok kere hissettim. öyle ömürde bir falan degil. baska ulkeden biriydi, ilk günden "lütfen söz ver beni bekle, mutlaka tekrar geleceğim" demisti. hakkaten de geldi defalarca- bir yolunu bulduk yillarca.
ama kader faaln degil
olacagi olsa olurdu. ben de inan senin gibi hissediyordum. o kopamamalar falan ikinizden biri digerinden daha iyi birisiyle karsilasmamis diye.
ben de böyle oldugunu sanmazdim çünkü ayri olduğumuz donemlerde de guzel romantik hikayelerim olurdu. ama bu çocukla baska bir bagimiz vardi. o yuzden ne olursa olsun hep birbirimizi bulacagiz gibi gelirdi. hatta actigim konunun ismk bile "kürkçü dükkanımda kopamiyorum"
amma ve lakin bu büyük asktan falan degil. toksik iliskilerde cok fazla duygu karmasasi yaşıyorsun ayriliyorsun üzülüyorsun, tekrar konuşuyorsun heyecanlaniyorsun, görüşüyorsun yeniden cicim ayi oluyor falan. heyecanini zor yitiriyor.
ondan yani.
iyi - saglikli bir iliski olsa zaten bitip durmaz:)

Kopmanizin nedei neydi?aYani çok iyi bişey olsa zamanında kopmazdiniz .adın üstünde kopmak siz kopan biseyi yapıştırıp bu benim karderim midir demeye getiriyorsunuz.hayitlisi olsun hakkinizda

Evlenip boşanmadan rahat etmeyeceksiniz demek oluyor.

Back