Biriside bişi söylesin lütfen

14+9=23

Bir yıl 12 ay. 12x2=24

Yuvarlayınca iki yıl oluyor. Tamam tabi sahteyse gelir Mune kapatır sakin ol. Kaldı ki böyleleri çok var ben şaşırmam gerçekse.
Sürekli oluyor ama ya , insanlrı aptal yerine koyuyolar ona sinirleniyorum

Tesadüfe bak peki üye olur olmaz nasıl konu açtınız ? Nerden ögrendiniz bunlari hersey cook tesaduf gercekten
Uzun zamandır zaten takip ediyodum. Buraya Yazdığım konuyu inanın 1 hafta önce yazdım buraya yollayıp fikir alabilmek için. Ve yazarken ki psikolojimi şuan oturup size anlatamicam. Nasıl bi psikolojiyle yazdığımı ben bile yazmıyorum. Benim amacım asla para pul değil kaldıki ailemin bana verdiği şuan kirada olan bi dairem zaten var. Eşimin dairlerindede birinde ailesi oturuyo birisi kirada. Onlar bize küçük geldiği için daha büyük bi evde oturuyoruz. Bakıyorumda insanlarımız dinlemeden anlamadan nasıl önyargıyla yaklaşıyorlar. Bulunduğum durumu inanın yaşamak istemezsiniz. Ben zaten boşanmak istiyorum en başından beri ama yaşım henüz 25 oğlumda 1. Hak verirsiniz ki ilk evliliğim ve böyle bi fiyaskoyla sonuçlanması asla istemem. Olmuyosa zaten olmuyo bittikten sonra dünya yine dönücek. Ben sizlerden sadece fikir istedim. Bu kadar tepki verilmesi cidden şaşırttı. Farklı düşüncede Olanları tenzih ediyorum.

Uzun zamandır zaten takip ediyodum. Buraya Yazdığım konuyu inanın 1 hafta önce yazdım buraya yollayıp fikir alabilmek için. Ve yazarken ki psikolojimi şuan oturup size anlatamicam. Nasıl bi psikolojiyle yazdığımı ben bile yazmıyorum. Benim amacım asla para pul değil kaldıki ailemin bana verdiği şuan kirada olan bi dairem zaten var. Eşimin dairlerindede birinde ailesi oturuyo birisi kirada. Onlar bize küçük geldiği için daha büyük bi evde oturuyoruz. Bakıyorumda insanlarımız dinlemeden anlamadan nasıl önyargıyla yaklaşıyorlar. Bulunduğum durumu inanın yaşamak istemezsiniz. Ben zaten boşanmak istiyorum en başından beri ama yaşım henüz 25 oğlumda 1. Hak verirsiniz ki ilk evliliğim ve böyle bi fiyaskoyla sonuçlanması asla istemem. Olmuyosa zaten olmuyo bittikten sonra dünya yine dönücek. Ben sizlerden sadece fikir istedim. Bu kadar tepki verilmesi cidden şaşırttı. Farklı düşüncede Olanları tenzih ediyorum.
Ayrıca ne zamandır üyesiniz bilemiyorum ama yeni konuyu yeni üyelerin açıp açamicağını sanırım en çok sizin bilmeniz gerekirdi.!!

valla kaç gündür üstümde bi ağırlık var tüm action konuları kaçırıyorum millet alıp başını gdiyor sayfalar oluyor 3 er 5 er hiç yazasım gelmiyor :110:

Ta
tamam anladimda neden cocugum ilk hafta oldu diyip 14 aylik yaziyosun uydurucaksanda guzel uydur

bbenim böle bir yetkim yok. zaten fake mi değilmi bunu tam bilemiyoruz. konuda bencede çelişkiler var ama emin olamayız. mune gelince bakar
Bu kadar tesadüf olamaz tabii bunun kararını mune abla verir ama ben fake olduğunu düşünüyorum

Ta

tamam anladimda neden cocugum ilk hafta oldu diyip 14 aylik yaziyosun uydurucaksanda guzel uydur

Benim matematiğim rezalettir. 14 aylık çocuk iki yıllık evlilik kısmında mantıksızlık nerede vallahi ben mi göremiyorum yoksa senin mi kafan karıştı çözemedim. O kısmı anlamadım hiç.
Bence esas fiyasko "bizi çok seviyordu/evlendiğimizden beri boşanmaya çalıştı dövdü" kısmı.

Konu sahibi bi açıkla istersen o kısmı

Benim matematiğim rezalettir. 14 aylık çocuk iki yıllık evlilik kısmında mantıksızlık nerede vallahi ben mi göremiyorum yoksa senin mi kafan karıştı çözemedim. O kısmı anlamadım hiç.
Bence esas fiyasko "bizi çok seviyordu" diyip,evlendiğimizden beri boşanmaya çalıştı dövdü" kısmı.

Konu sahibi bi açıkla istersen o kısmı
birde devamlı aldatıyorduyu ekleyelim

Mune Mune abla banlanacak kişiler varr :KK14:
Dikkat ettimde daha öncede bana denk gelen sizdiniz sanırım, yaptığınız yorumlar inanılmaz rahatsız edici geldi. Konunun fake olduğunu düşünebilirsiniz -ki uymayan ayrıntılar var - bunu yönetime bir kez bildirmek yeterli. Siz her mesajınızda Mune'ye sesleniyorsunuz. Aktif olduğunda kendisi görecek zaten. Kaldı ki fake olup olmadığı belli olmayan bir konuda başkalarının yorumlarınada saldırıda bulunuyorsunuz resmen yorum yapmayın fake diyerek. Kaç sayfadır Mune abla yetiş, fake vardan başka cümleniz yok. Daha öncesinde denk geldiğimde yeni olduğunuz için sanmıştım ancak garip bir hal alıyor belki farkına varırsınız diye yazmak istedim.

X