Birisi telegramdan bilgilerimi attı,benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu?

kubranursarac

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
113
-8
11
24
Birisi telegramdan bilgilerimi attı panelden mi nerden bulduysa benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu?

İçiniz rahatlar mı bilmiyorum ama isteseler her yerde herkesin tüm bilgilerine ulaşabiliyorlar zaten ama tehdit şeklindeyse bi savcılığa şikayette bulunun isterseniz

Savcılığa suç duyurusunda bulunun ,atmaktaki amacı nedir o kişinin tehtitmi etti sizi

Bu bilgileri size atıp para vs isterse yada tehdit ederse sakın göndermeyin doğruca savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun bu şekilde dolandırıyorlar bilgileriniz elimizde diye tehdit ederek
Yarın polise gitmeyi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor hiç gitmedim emniyete anlatır mısınız bide o korkuyla ss de almadım ya kullanıcı adı var sadece elimde

herkesin bilgileri discordda ergenlerin elinde.onlarda kimi korkuturum kimden bes kurus alirim diye boyle denemelerde bulunuyorlar yuz verme engelle git sikayette bulun.hem baskasina yapamasin o kisi.sen kanmazsin ama birgun baska birkiza kotu muamelelerde bulunur kiz korkusundan maruz kalabilir.yani senin korkmana gerek yok ama git sikayette bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…