- 3 Kasım 2024
- 113
- -8
- 11
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
Birisi telegramdan bilgilerimi attı panelden mi nerden bulduysa benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçiniz rahatlar mı bilmiyorum ama isteseler her yerde herkesin tüm bilgilerine ulaşabiliyorlar zaten ama tehdit şeklindeyse bi savcılığa şikayette bulunun istersenizBirisi telegramdan bilgilerimi attı panelden mi nerden bulduysa benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu
Birisi telegramdan bilgilerimi attı panelden mi nerden bulduysa benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu?
Polise şikayet et.Birisi telegramdan bilgilerimi attı panelden mi nerden bulduysa benim ve ailemin tcsi adres çok korkuyorum bir şey olur mu?
Tehdit değil sadece slm yazıp atmışİçiniz rahatlar mı bilmiyorum ama isteseler her yerde herkesin tüm bilgilerine ulaşabiliyorlar zaten ama tehdit şeklindeyse bi savcılığa şikayette bulunun isterseniz
Yok etmedi slm yazıp atmış engelledim hemenBirçoğumuzun bilgileri orada geziyor maalesef e-devlet hacklendiğinden beri. Tehdit mi etti bu kişi sizi?
Bu bilgileri size atıp para vs isterse yada tehdit ederse sakın göndermeyin doğruca savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun bu şekilde dolandırıyorlar bilgileriniz elimizde diye tehdit ederekYok etmedi slm yazıp atmış engelledim hemen
Yarın polise gitmeyi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor hiç gitmedim emniyete anlatır mısınız bide o korkuyla ss de almadım ya kullanıcı adı var sadece elimdeBu bilgileri size atıp para vs isterse yada tehdit ederse sakın göndermeyin doğruca savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun bu şekilde dolandırıyorlar bilgileriniz elimizde diye tehdit ederek
Polis bişey yapamaz savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekirYarın polise gitmeyi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor hiç gitmedim emniyete anlatır mısınız bide o korkuyla ss de almadım ya kullanıcı adı var sadece elimde
Polis bi yakınımda konuştumda özel bir fotoğrafın yoksa hiç bi sıkıntı olmaz demiş içim rahatladı teşekkür ederimPolis bişey yapamaz savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir