Birinin sizi unutamadığını nasıl anlarsınız?

İlk defa birine seytan uy de diyorum.:) seviyor bence hem şöylekurtul sevmiyosa ben sana öyleduygular hhissetmiyordum der.sende görüşmez dusunmezsin acaba diye.her iki turlude kurtulursun.niye işkence yapiyosun kendine.hayat geciyo yazik .belki de çok mutluolcaksiniz.yada yolundan cekilcej baskasiyla mutlu olcaksin.oömrünüddüşünmekle geçirme.
İlk fırsatta uyuyorum o halde. Takipten çkkma yazcam buraya :KK70:

Bi kere haftasonu müsait misin dedim yazlığa gidiyorum genelde ya dedi. Gel de bu gerzek için gururunu çiğne tam dayaklık. Akşamına gitmedim he yalan olmasın drdi iki saat hesap verdi:KK70: bi keresinde de işim bitince aarıycam dedi bir buçuk gün sonra yazdı. Haliyle sinir oldum. Bugün de arıycaktı müsait değildi hala bekliyorum arıycak. Böyle yaptığı zaman sevmeyi bırak parçalamak istiyorum değmez bu gerizekalıya diyorum. Gerizekalı ama seviyorum tabi galiba :KK70:

Demez olur muuuuu? Ama evlendikten sonra söyledi bunu, iki kere sanırım. Nefret ediyorum böyle laflardan. Gülüm lafını barıştığımızdan beri hiç söylemedi zaten. Krocan kocam benim :KK70:
:KK70: bzimki enişteyle aynı tür:KK70: ben etmiyorum ya çok sempatik geliyo ama başkası dese istemem yani. Ciğerimin anlamını anlayamazmışım ben öyle demişti:KK70:Arkadaşım çakmıştı olayı. "Sensiz nefes alamam" mesajı varmış:KK70:
Ama alıyo gayet :))

Vallq ben aşkım sevgilim diyenini de gördüm ama ne aşkıydım ne "sevgi"lisi. Sevmedi beni yalandı.

İsterse dalağım desin sevsin de.. Hele bi de ben de seversem.

:KK70: bzimki enişteyle aynı tür:KK70: ben etmiyorum ya çok sempatik geliyo ama başkası dese istemem yani. Ciğerimin anlamını anlayamazmışım ben öyle demişti:KK70:Arkadaşım çakmıştı olayı. "Sensiz nefes alamam" mesajı varmış:KK70:
Ama alıyo gayet :))

Vallq ben aşkım sevgilim diyenini de gördüm ama ne aşkıydım ne "sevgi"lisi. Sevmedi beni yalandı.

İsterse dalağım desin sevsin de.. Hele bi de ben de seversem.
Ayyy ne bileyim ben sevmiyorum öyle laflar. Eşim de ciğerim falan der böyle içten bi şekilde, kafasını patlatmak isterim o an... Biraz modern olsun, ciğerim neymiş... Ciğeri de hiç sevmem zaten :KK70:

Ayyy ne bileyim ben sevmiyorum öyle laflar. Eşim de ciğerim falan der böyle içten bi şekilde, kafasını patlatmak isterim o an... Biraz modern olsun, ciğerim neymiş... Ciğeri de hiç sevmem zaten :KK70:
Ben de prenses lafına uyuzum. Prensesim prenses bebeğim yavrum. Allahtan demiyo.

Ya bak beni aramadı ceyda gitmiş faceede bişey paylaşmış şimdi bi atar yapmazsam ölürüm. delirtir insanı.

AAbak ariycam deyip bir bbuçuk gündür aramamasi kotu bisey.yani bu firaat olmadi olayina karsiyim ben ya insanin 5 dk ayiricak vakti olmazmi sevdiği için.firsat yaratmaliydi.ama sunu dese anlarim
Seni arayip sesini duymak istiyorum ama bi ses bana engel oluyor .sizde hangi ses diyince hattinizda yeterli bakiye bulunmamaktadır sesi dese neyse :) diğer turlusude sallamak gibi oluyo çünkü.sen yinede şöyle merak etmezsin elimden geleni yaptim dersin.olursa olur olmazsa da beklemez dusunmezsin.sevmiyormus dersin .ve tavsiyem çokta simartma sevmiyoem olmaz derse neden neden diye sorma.bi tarafları kalkiyo sonra bu erkeklerin.

AAbak ariycam deyip bir bbuçuk gündür aramamasi kotu bisey.yani bu firaat olmadi olayina karsiyim ben ya insanin 5 dk ayiricak vakti olmazmi sevdiği için.firsat yaratmaliydi.ama sunu dese anlarim
Seni arayip sesini duymak istiyorum ama bi ses bana engel oluyor .sizde hangi ses diyince hattinizda yeterli bakiye bulunmamaktadır sesi dese neyse :) diğer turlusude sallamak gibi oluyo çünkü.sen yinede şöyle merak etmezsin elimden geleni yaptim dersin.olursa olur olmazsa da beklemez dusunmezsin.sevmiyormus dersin .ve tavsiyem çokta simartma sevmiyoem olmaz derse neden neden diye sorma.bi tarafları kalkiyo sonra bu erkeklerin.
O birbuçuk gün olayı eski. Mesela dün de bişey oldu. Dedi ki şuan hiç müsait değilim arıycam. Ama konu o kadar önemliydi ki. Neyse tamam dedim özet geçtim bak sakın dedim tamam dedi. Gece arıycam seni dedi kapadık. Gece de dönmeyince baktm facede de bişey paylaşmış. Kıyameti kopardım. Şuan var ya kızlar yanımda düşse yuvarlansa el uzatıp kaldırmam öyle çocukça bi kin var şuan o derece kızgınım

Aaa ariycam deyip aramiyo facede bisey paylasmayi unutmuyo ama.sözünde durmamis ve aramamis.bunu ona şöyle boyle boyle yaptin bu yüzden bi daha aramasanda olur dyip trip at yada hiic bisey yapma uzak dur bnce o zaman ben olsa oype yaprdim.demekki sevmiyor onu düşünmeni istiyor sadece.seven sözünde durur.

Kızlar ikinci üyeliğim ve kazenin bilgisi var. Yani ilk mesajımın bu konuda olması sizleri şaşırtmasın..

Konuma gelecek olursam..

Lise arkadaşıydık. Liseden sonra konuşmaya başladık. Derken birbirimize aşık olduk. Kimse itiraf edemedi.. O benden bekledi ben ondan.. İçine kapanıktır utangaçtır kimseyle doğru düzgün konuşmazdı ama asosyal de değildi tabi. Yalnızca biraz kendi halindeydi. Onun dışında iletişimi iyidir insanlarla.

Birbirine değebilmiş ama tutuşmaya cesaret edememiş iki el.. bir yıl süren, son ayları iyiden iyiye "sevgili" statüsünde geçen ama maalesef tam anlamıyla kavuşulamayan bi ilişki.. Bitmesinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen koparılamayan iletişim.. (Özellikle onun tarafından iletişimimiz hiç kopmadı. hep ulaştı bana hep tekrar hayatımda olmaya çalıştı. Ama hep tereddütte bıraktı yanında olmak istiyorum dedi başka bişey demedi.. )

Benim biriyle denediğim ama beceremediğim, değer göremediğim değer görmedikçe de içime kapandığm bi ilişkim oldu. O da benden sonra iki ay falan biriyle sevgiliydi ama yürütememiş. Şimdi diyor ki ben senden sonra sevemiyorum. Ve bunun gerçek olduğunu biliyorum çünkü arkadaş çevremiz ortak... Bir de bana sürekli ilişkimi vurgulayarak "sadakat önemli dimi.." diyo. Ben senden sonra kimseyle olmadım gibisinden ima ile. (Bu arada sevgilim yok yani şuan kimseyi aldatmış olmuyorum. Yanlış anlaşılmasın ondan sonraki ilişkim biteki aylar oldu.)

Ayrıyken bile küs olmamıza rağmen doğumgünlerimi hiç aksatmadan kutlar. Hem de hiç adeti olmamasına rağmen hesaplarından durum günceleyerek gönderme yapar. Whatsapp profili vs. Doğumgünümü kutlar sonra da dayanamaz mesaj atar...

Doğumgününde benden mesaj bekledin mi doğru söyle dedim durakladı bi müddet, "bekledim" dedi.

Hala sever gibi hala imalar var hala içi acıyo konuşurken. "Ben sevmeyi senle öğrendim" diyo.

Kızlar çok uzun oldu biliyorum ama nolur bişeyler söyleyin.. Bu işin bi çıkar yolu yok mu?

Unut gitsin demeyin rica ediyorum.. Öyle masum öyle gerçek sevdi ki yerine kimseyi koyamıyorum. Herkesin amacı abuk subuktu kendimi korumaya çalışmaktan bıktım karşıma çıkan kişilerden.. Ama ona özellikle de "beklenti" konusunda sonsuz bi güvenim var. Biliyorum ki ölse dokunmaz. Elimi bile tutamazdı.

Nolur kızlar bi yol gösterin. Gerçekten hala unutamadığını nasıl anlarım? Ve benim atabileceğim adım var mı varsa nasıl bir adım bu.

Bir de tuhaf bi şekilde benden çekindiğini söylüyor. Yüz yüze görüşmeye cesaret edememesinin sebebi oymuş. "Hiç özlemiyo muydun görmek istemiyo muydun" dedim "korku daha ağır basıyo" dedi duraklayarak. "Sen de bana hiç buluşalım" demedin ben sana dedim sonuçta dedi. Buluşalım dediğinde buluşma günü geldiğinde ses çıkmıyodu ben napabilirim ki..

Çoook uzun oldu farkındayım. Ama düşünün ki sizi okurken yoran bu derdi ben bizzat yaşıyorum, düşünün ve derdime derman bulmam için yardımcı olun lütfen... Çok teşekkür ediyorum şimdiden okuma nezaketi gösterdiğiniz için..
çocuğun kendine güvenini kırmışsınız
sizinle olabileceği bir ihtimal bile yok kafasında
o kadar bu durumu uzak görmüş ki hep bunun ümitsizliğini gösteriyor bu sessizliği gibi
güvenmiyor kendisine ve size,sevginize..

çocuğun kendine güvenini kırmışsınız
sizinle olabileceği bir ihtimal bile yok kafasında
o kadar bu durumu uzak görmüş ki hep bunun ümitsizliğini gösteriyor bu sessizliği gibi
güvenmiyor kendisine ve size,sevginize..
Güven konusunda en yakınımsın sana çok güveniyorum diyo. Güvenini kırmak adına hiçbişey yapmadım ki. Oldu olası çekiniyo benden. Hep daha bi utangaç konuşuyo daha bi temkinli.

Peki nedir çözümü? Napmamı önerirsiniz

Aaa ariycam deyip aramiyo facede bisey paylasmayi unutmuyo ama.sözünde durmamis ve aramamis.bunu ona şöyle boyle boyle yaptin bu yüzden bi daha aramasanda olur dyip trip at yada hiic bisey yapma uzak dur bnce o zaman ben olsa oype yaprdim.demekki sevmiyor onu düşünmeni istiyor sadece.seven sözünde durur.
Trip yaptım aynen dediğin gibi yazdım. Yazmasam sinirimden ölecektim çünkü. Uyuyorum yazıp yattı. Ben bunu unutmam. Şuan istemiyorum zaten ne hali varsa görsn aptal. Bidaha da duygusala bağladıĞında zerre umursamam.

Güven konusunda en yakınımsın sana çok güveniyorum diyo. Güvenini kırmak adına hiçbişey yapmadım ki. Oldu olası çekiniyo benden. Hep daha bi utangaç konuşuyo daha bi temkinli.

Peki nedir çözümü? Napmamı önerirsiniz
o zaman kendisine güvenmiyor
belki de onu hiç sevmeyeceğinize inandırmış kendisini bundan olabilir
konuyu baştan sona takip etmedim açıkçası ama siz bütün açıklığıyla yine de her duygunuzu söylemeyin
erkekler o kadar netliği kaldıramıyor bence
sadece o uzak durduğu için uzak durduğunuzu ima eden güzel bir şey söyleyemez misiniz aranızda diyalog varsa?

o zaman kendisine güvenmiyor
belki de onu hiç sevmeyeceğinize inandırmış kendisini bundan olabilir
konuyu baştan sona takip etmedim açıkçası ama siz bütün açıklığıyla yine de her duygunuzu söylemeyin
erkekler o kadar netliği kaldıramıyor bence
sadece o uzak durduğu için uzak durduğunuzu ima eden güzel bir şey söyleyemez misiniz aranızda diyalog varsa?
Öyle ilerliyo zaten konuşma. Eski günlere özlem şeklinde. Sürekli bu çizgideyiz

gidenlerinardindansuan mst: 40690636 .!.:
Trip yaptım aynen dediğin gibi yazdım. Yazmasam sinirimden ölecektim çünkü. Uyuyorum yazıp yattı. Ben bunu unutmam. Şuan istemiyorum zaten ne hali varsa görsn aptal. Bidaha da duygusala bağladıĞında zerre umursamam.
İnsan bir aciklama yapar .suan konuscak durumda değilim yarin detaylı konusalm mi der.yada 2-3 dk hatr için arayamadm özür dilerim der.bu çocuk senii sevmiyor bnce su mesajinla anladım.kirilma ama dost aci söyler.sadece ilgilen istiyor bnce.

konunu takip ediyorum da bu ne böyle inan ben daraldım..bana çekingenlik değil de ukalalık gibi geldi yaptıkları, yol ver gitsin, arkadaşlığına da sevgililiğine de luzüm yok böylesinin.

İnsan bir aciklama yapar .suan konuscak durumda değilim yarin detaylı konusalm mi der.yada 2-3 dk hatr için arayamadm özür dilerim der.bu çocuk senii sevmiyor bnce su mesajinla anladım.kirilma ama dost aci söyler.sadece ilgilen istiyor bnce.

konunu takip ediyorum da bu ne böyle inan ben daraldım..bana çekingenlik değil de ukalalık gibi geldi yaptıkları, yol ver gitsin, arkadaşlığına da sevgililiğine de luzüm yok böylesinin.

Valla kızlar fark ettim de ben bi anlık ilgisizlikle öyle düşünmüşüm. Yok yani bi aptallık yaptığında nefret geliyosa ben de sevmiyorumdur. Basbaya unutmuşum melankoliye lüzum yok.

Kendim bu tarz bişeye gerek duymuyorum artık. O söylerse de cevap belli. Allahtan seviyorum ediyorum dememişim resmen bi anlık bi çöküntüymüş.

Tubiscim neden kırılayım iyi ki söyledin ben doğruları duymak için açtım bu konuyy.
Kızlar iyi ki varsınız. Öpüyprum hepinizi

X