Birinin sizi unutamadığını nasıl anlarsınız?

Bir takım kusurları yüzünden mi sizden uzak duruyormuş? E o zaman nasıl başkasıyla sevgili olabiliyor?
Sadakatten bahsediyor kendisi oturup beklememiş ki?
Tuhaf gerçekten, böyle acı çekiyorsanız oturun konuşun veya yazın her neyse.
Ya hep ya hiç deyin. Belirsizlik yoruyor artık deyin.
En azından ya var olur ya yok. Acabalardan kurtulursunuz. Birazcık cesaret.
Benim için de çok zor inanın ki. Annem öldüğünde de yanımdaydı. Tamamen bağımı koparıp onsuz kalmak benim de işime gelmiyo. Ooof

Adam dengesiz bence. Her türlü iletişimi kesip unutmaya çalışın...
Aslında yana yakıla sevmek değil bendeki. Yani onu düşüne düşüne bi hal olmuyorum.

Ama biri üzdü diyelin hemen aklıma o geliyo. O böyle yapmazdı diyorum. Onunla yaşadıklarımız geliyo ki yarım yamalak yaşandı düşünün. O bile yeterdi bana yani.

Sarılmak istiyorum. Çok baskın bi sarılma arzusu bu. Başımı göğsüne koyup öylece sarılsam başka ne isterim ki..

Ayrılalı iki sene oldu. Hala fotoğeaflarım telefonunda duruyormuş. Bazırlarını bana da gönderdi üstelik. Sevmiyor mu diyosunuz siz? :/

Aslında yana yakıla sevmek değil bendeki. Yani onu düşüne düşüne bi hal olmuyorum.

Ama biri üzdü diyelin hemen aklıma o geliyo. O böyle yapmazdı diyorum. Onunla yaşadıklarımız geliyo ki yarım yamalak yaşandı düşünün. O bile yeterdi bana yani.

Sarılmak istiyorum. Çok baskın bi sarılma arzusu bu. Başımı göğsüne koyup öylece sarılsam başka ne isterim ki..

Ayrılalı iki sene oldu. Hala fotoğeaflarım telefonunda duruyormuş. Bazırlarını bana da gönderdi üstelik. Sevmiyor mu diyosunuz siz? :/
Bakın belki de seviyor ama şunu kesinlikle söyleyebilirim: dengesiz bir adamın sevgisinden hayır gelmez. Üzülürsünüz, yıpranırsınız. Yapmayın...

Bunca zamandır bu derece açılıp da devamına cesareti olmayan birinden bir şey olmaz. Siz henüz bir şey yaşamadığınız için sanki çok mükemmel olacakmış gibi geliyor ve gözünüzde büyütüyorsunuz. Bir insanın arkadaşlığı ile sevgililiği arasında dağlar kadar fark var. Belki sevgili olsanız birbirinizden nefret edeceksiniz...

Bambaska birsey de cikabilir ardindan. Kendimce kusurlarim var kismi beni kuskulandirdi. Belki cinsel sorunlari vardir. Boyle sevip de uzak durmasinin altinda bu olabilir. Ayriyeten bu akrepler insani öldurur arkadasim uzak dur.

Bunca zamandır bu derece açılıp da devamına cesareti olmayan birinden bir şey olmaz. Siz henüz bir şey yaşamadığınız için sanki çok mükemmel olacakmış gibi geliyor ve gözünüzde büyütüyorsunuz. Bir insanın arkadaşlığı ile sevgililiği arasında dağlar kadar fark var. Belki sevgili olsanız birbirinizden nefret edeceksiniz...

İki ay kadar da sevgili kısmını yaşadık aslında. Adı arkadaşlıktı sadece..

Bambaska birsey de cikabilir ardindan. Kendimce kusurlarim var kismi beni kuskulandirdi. Belki cinsel sorunlari vardir. Boyle sevip de uzak durmasinin altinda bu olabilir. Ayriyeten bu akrepler insani öldurur arkadasim uzak dur.

Benim de aklıma o tarz şeyler geliyo yoksa neden söyleyemesin ki..

Elimi bile tutmaya cesaret edemeyen adami ben istemem sahsen ama siz madem bu kadar seviyorsunuz bir araya gelin yani ne diyim, tam olarak anlamadim neden kavusamadiginizi ikinizde seviyor gibisiniz.

Elimi bile tutmaya cesaret edemeyen adami ben istemem sahsen ama siz madem bu kadar seviyorsunuz bir araya gelin yani ne diyim, tam olarak anlamadim neden kavusamadiginizi ikinizde seviyor gibisiniz.
Çok utandı o an. Toplu bi buluşmaydı o zamnlar konuşmuyorduj muhabbetimiz yoktu. Elimi avcunun içine aldı sevdi ama bi türlü tutamadı hep son anda vazgeçti parmaklarımla oynadı falan ama hani el ele tutuşurken parmaklar birbiri arasına geçer ya onu son anda dizginledi. Pıfff çok garip:/

Çok utandı o an. Toplu bi buluşmaydı o zamnlar konuşmuyorduj muhabbetimiz yoktu. Elimi avcunun içine aldı sevdi ama bi türlü tutamadı hep son anda vazgeçti parmaklarımla oynadı falan ama hani el ele tutuşurken parmaklar birbiri arasına geçer ya onu son anda dizginledi. Pıfff çok garip:/
Gercekten tuhaf, acaba cinsellikle ilgili cekinceleri korkulari olabilir mi?

Gercekten tuhaf, acaba cinsellikle ilgili cekinceleri korkulari olabilir mi?
Benim de aklıma onunla bi cinsellik gelmiyo mesela. Ben tamamen normal çok çok masum bi aşk düşünüyorum onunla. Mesela cinsel çekim var ya onda öyle bişey aklımın ucundan geçmez. Yani böyle bi sorunu varsa canı sağolsun. Sevmediğim biriyle iyi bi cinsel hayattansa sevdiğimle olmayı tercih ederim. Tabii ki evlilikte önemlidir evlilerin hepsi cinselliği önemli buluyor evlilikte. Ama canı sağolsun bu benim için sorun değil.

Benim de aklıma onunla bi cinsellik gelmiyo mesela. Ben tamamen normal çok çok masum bi aşk düşünüyorum onunla. Mesela cinsel çekim var ya onda öyle bişey aklımın ucundan geçmez. Yani böyle bi sorunu varsa canı sağolsun. Sevmediğim biriyle iyi bi cinsel hayattansa sevdiğimle olmayı tercih ederim. Tabii ki evlilikte önemlidir evlilerin hepsi cinselliği önemli buluyor evlilikte. Ama canı sağolsun bu benim için sorun değil.
Yani sizin icin sevgiliyken sorun olmayabilirde, evlilik icin biraz sknti olur diye düsünüyorum, yani bir ömür arkadas gibi nereye kadar, cocuk bile istemeseniz, bir süre sonra bunun eksikligini hissedebilirsiniz, cok iyi düsünün derim.

Kendine gel bir an önce.
Bir yazdıklarını oku lütfen.
Seni hayallere daldıracak, bu kadar kafanı karıştıracak ne var ortada?
Hiçbir şey yok.

Ve lütfen utangaçmış lafını da geç.

Resmen aramızda bir şey olamaz, ümitlenme diye bas bas bağıran ama aynı zamanda da senin ilginden hoşlanıp bununla vakit geçiren bir erkek var karşında.

Utangaçlık değil ondaki. Seni sevmediği bariz.
Seviyor olsa fırsatını bulduğu an adımını atardı çoktan. Şarkılara falan takılma sen bence. Detaylarda kaybolduğun için esas olayı kaçırmışsın sen.

Kendine gel bir an önce.
Hiçbir şey yok.

Resmen aramızda bir şey olamaz, ümitlenme diye bas bas bağıran ama aynı zamanda da senin ilginden hoşlanıp bununla vakit geçiren bir erkek var karşında.

Seviyor olsa fırsatını bulduğu an adımını atardı çoktan. Şarkılara falan takılma sen bence. Detaylarda kaybolduğun için esas olayı kaçırmışsın sen.
Tamam da ayrılalı daha doğrusu biteli iki sene olmasına rağmen hala fotoğraflarımın durması? Üstelik ikimizin fotoğrafı bile değil benim tek fotoğraflarım. Mesajlarımın durması?

Bi yanım aynen senin gibi düşünüyo, bi yanım da bu soruların cevabını arıyo.

Kendine gel bir an önce.
Hiçbir şey yok.

Ve bir de şöyle bişey var ki ne o dönemde ne daha sonrasında ben hiç ilgi göstermezdim. Ona hiç değer veremedim ben..... Hiç açılamadım. Hiç ilgi gösterip yüzünü güldüremedim. Tartışırdık her seferinde o düzeltirdi arayı. İstisnasız. Dayanamazdı hiç.

Çok kişi tanıdım seviyorum ediyorum diyen çok oldu ama hiçbirine inanmadım. Hayatımda onun beni en azından vaktinde sevdiğinden emin olduğum kadar hiçbir şeyden emin değilim. Aklımı karıştıran şuan sevip sevmediği.

Bu yüzden de sizlerden yardım istedim. Çünkü insan kendisi bakınca görmek istediğini görüyor. Bir yanım bundan bişey olmaz diyo bi yanımda diyo ki sana aramızda bişey olamaz dediğine göre demek ki kendisi bu soruyu sormuş kendine.

Yani sizin icin sevgiliyken sorun olmayabilirde, evlilik icin biraz sknti olur diye düsünüyorum, yani bir ömür arkadas gibi nereye kadar, cocuk bile istemeseniz, bir süre sonra bunun eksikligini hissedebilirsiniz, cok iyi düsünün derim.
Bu kadar önemli mi:KK43: bir de şu var ki tedavisi olmayan cinsel sorun mu var? Bilmediğim için soruyorum ciddiyim. Çoğu psikolojik diye duydum. Fizyolojik olanlar da tedavi edilebiliyor sanırım. Yani ne olabilir aklıma gelmiyor. Korkmaya ve üzmeye takmış durumda

X