Birinin sizi unutamadığını nasıl anlarsınız?

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
Kızlar ikinci üyeliğim ve kazenin bilgisi var. Yani ilk mesajımın bu konuda olması sizleri şaşırtmasın..

Konuma gelecek olursam..

Lise arkadaşıydık. Liseden sonra konuşmaya başladık. Derken birbirimize aşık olduk. Kimse itiraf edemedi.. O benden bekledi ben ondan.. İçine kapanıktır utangaçtır kimseyle doğru düzgün konuşmazdı ama asosyal de değildi tabi. Yalnızca biraz kendi halindeydi. Onun dışında iletişimi iyidir insanlarla.

Birbirine değebilmiş ama tutuşmaya cesaret edememiş iki el.. bir yıl süren, son ayları iyiden iyiye "sevgili" statüsünde geçen ama maalesef tam anlamıyla kavuşulamayan bi ilişki.. Bitmesinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen koparılamayan iletişim.. (Özellikle onun tarafından iletişimimiz hiç kopmadı. hep ulaştı bana hep tekrar hayatımda olmaya çalıştı. Ama hep tereddütte bıraktı yanında olmak istiyorum dedi başka bişey demedi.. )

Benim biriyle denediğim ama beceremediğim, değer göremediğim değer görmedikçe de içime kapandığm bi ilişkim oldu. O da benden sonra iki ay falan biriyle sevgiliydi ama yürütememiş. Şimdi diyor ki ben senden sonra sevemiyorum. Ve bunun gerçek olduğunu biliyorum çünkü arkadaş çevremiz ortak... Bir de bana sürekli ilişkimi vurgulayarak "sadakat önemli dimi.." diyo. Ben senden sonra kimseyle olmadım gibisinden ima ile. (Bu arada sevgilim yok yani şuan kimseyi aldatmış olmuyorum. Yanlış anlaşılmasın ondan sonraki ilişkim biteki aylar oldu.)

Ayrıyken bile küs olmamıza rağmen doğumgünlerimi hiç aksatmadan kutlar. Hem de hiç adeti olmamasına rağmen hesaplarından durum günceleyerek gönderme yapar. Whatsapp profili vs. Doğumgünümü kutlar sonra da dayanamaz mesaj atar...

Doğumgününde benden mesaj bekledin mi doğru söyle dedim durakladı bi müddet, "bekledim" dedi.

Hala sever gibi hala imalar var hala içi acıyo konuşurken. "Ben sevmeyi senle öğrendim" diyo.

Kızlar çok uzun oldu biliyorum ama nolur bişeyler söyleyin.. Bu işin bi çıkar yolu yok mu?

Unut gitsin demeyin rica ediyorum.. Öyle masum öyle gerçek sevdi ki yerine kimseyi koyamıyorum. Herkesin amacı abuk subuktu kendimi korumaya çalışmaktan bıktım karşıma çıkan kişilerden.. Ama ona özellikle de "beklenti" konusunda sonsuz bi güvenim var. Biliyorum ki ölse dokunmaz. Elimi bile tutamazdı.

Nolur kızlar bi yol gösterin. Gerçekten hala unutamadığını nasıl anlarım? Ve benim atabileceğim adım var mı varsa nasıl bir adım bu.

Bir de tuhaf bi şekilde benden çekindiğini söylüyor. Yüz yüze görüşmeye cesaret edememesinin sebebi oymuş. "Hiç özlemiyo muydun görmek istemiyo muydun" dedim "korku daha ağır basıyo" dedi duraklayarak. "Sen de bana hiç buluşalım" demedin ben sana dedim sonuçta dedi. Buluşalım dediğinde buluşma günü geldiğinde ses çıkmıyodu ben napabilirim ki..

Çoook uzun oldu farkındayım. Ama düşünün ki sizi okurken yoran bu derdi ben bizzat yaşıyorum, düşünün ve derdime derman bulmam için yardımcı olun lütfen... Çok teşekkür ediyorum şimdiden okuma nezaketi gösterdiğiniz için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluk işte o utandı ben utandım derken kimse söyleyemedi. Ama yine de vazgeçemedik birbirimizden. Sözde arkadaştı adımız. Her sorduğunda biz arkadaşız dedim. Kızdım karşısına alıp konuşmuyo diye. Bir yıl konuşarak geçti kızlar hiç buluşamadık. Nasip olmadı işte..

Şimdi de sürekli ikilemde bırakıyor. Ben üzerine gittikçe "kendime göre kusurlarım var benim de anla üzmek istemiyorum" diyo.

Geri çekiliyorum bişey yapmıyorum yine dayanamıyo bi şekilde eski günleri hatırlatıyo. Konuşma depresifleştikçe duygusallaştıkça silkelenip "bak aramızda bişey olmaz biliyosun dimi" diyo. Niyetim yokmuş gibi geri çekiliyorum "saçlama yeter artık hep aynı muamele" gibisinden kızıyomuş gibi yapıyorum..

Bu seferde gidip slow şarkılar paylaşıyo yine depresifleşiyo.

Yani öyle duygularla oynamak onluk bişey değil. Ama itiraf etmiyo. Söylemiyo yani.

Sorsan sadece unutmuş da yanımda olmak istiyomuş. Neden ister insan??

Sevgili olamamanız için ne gibi bir engel olduğunu anlayamadım ?

siz burda neyı soruyosunuz anlamadım kavuşmak için bır mani yok

sevgisinden de eminsiniz side sevıyosunuz soru nedir ?

Soru şu ki ben mi istediğim gibi anlıyorum yoksa unutamama durumu var mı onun sizce de? Bir de nasıl bi adım atılmalı? Korkuyorum senden diyo başka bişey demiyo çekinirmiş. Gerçekten öyleydi bana daha bi çekingendi hep. Beğenmemenden çok korkuyorum falan diyo. "Ben seni gördüm zaten senelerce beraber okuduk" diyorum bu sefer de "insan kaybetmekten çok korkuyo" diyo. Deliricem

E hani sevgiyi ona siz öğretmiştiniz?? Error veriyorum şuan. Ne öyleye geliyor demekki ne de böyleye. Adım atın desem, korkuyorum diyomuş. Anlayamadım ben karşınızdaki insanı valla. Değişik

anlattıgınız kadarıyla deli divane aşık ortak arkadaşlarınızda varmış ordan da anlayabılırsınız. bence görüşmenizde onu çok özlediğinizden bahsedin kendiniz size karşı güvensiz hıssedıyor

Aynen öyle "değişik".

Bana sürekli insan sadık olmalı dimi diyo. İlişkimden dem vurup. "Ben sana sadık kaldım" gibisinden.

Sonra da bana biriyle görüşüyomuş gibi yapıyo.

Aynen öyle "değişik".

Bana sürekli insan sadık olmalı dimi diyo. İlişkimden dem vurup. "Ben sana sadık kaldım" gibisinden.

Sonra da bana biriyle görüşüyomuş gibi yapıyo.

Ayol hangi sadakatten bahsediyor. Onunda iki aylık bir ilişkisi olmuş işte . Hay Allahım :)
Sizde ona deyin insan sadık olmalı dmi diye. Valla bir cacık olmaz gibi geldi bana kusuruma bakmayın.

Ayol hangi sadakatten bahsediyor. Onunda iki aylık bir ilişkisi olmuş işte . Hay Allahım :)
Sizde ona deyin insan sadık olmalı dmi diye. Valla bir cacık olmaz gibi geldi bana kusuruma bakmayın.
Bunaltmışım onu ondan olmuş onun :) hey allahım..

İşte bana da öyle gibi geliyo da ya çıksa hayatımdan temelli ya da doğru dürüst başlasak.

Bu kez barıştığımızda sabaha karşı bana mesaj atmış "iyi ki varsın iyii ki barıştık" diye.

Ama öyle eskisi gibi sürekli konuşmuyoruz.

Burçlara inananlar için buurcu akrep söyleyeyim:)

sen mesaj at konuşmayı sen başlat arkası gelir..

Bir takım kusurları yüzünden mi sizden uzak duruyormuş? E o zaman nasıl başkasıyla sevgili olabiliyor?
Sadakatten bahsediyor kendisi oturup beklememiş ki?
Tuhaf gerçekten, böyle acı çekiyorsanız oturun konuşun veya yazın her neyse.
Ya hep ya hiç deyin. Belirsizlik yoruyor artık deyin.
En azından ya var olur ya yok. Acabalardan kurtulursunuz. Birazcık cesaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…