• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin ölmesini istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birsorusorupcikacagim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
43
16
8
34
Bildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen

Bildiğiniz bir dua falan mı arkadaşlar annem ve bana eziyet eden şiddet uygulayan 2 tane pislik var onların ölmesini istiyorum gece gündüz dua ediyorum beddua da ise yaramıyor katil de olmak istemiyorum etkili bir dua var mı paylaşın lütfen
Yok artık :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Allah inancınız var belli ki dua etmeyi falan bildiğinize göre. Yalnız dinimizi öğrenirken bir yerlerde bir yanlışlık olmuş sanırım :işsiz: uzaktan eğitimle mi müslüman oldunuz acaba diye sorası geliyor insanın

Yok artık :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Allah inancınız var belli ki dua etmeyi falan bildiğinize göre. Yalnız dinimizi öğrenirken bir yerlerde bir yanlışlık olmuş sanırım :işsiz: uzaktan eğitimle mi Müslüman oldunuz acaba diye sorası geliyor insanın
Bahsettiğim 2 kişide inançsız gün boyu Allaha küfrediyorlar çaresizim Allah'tan bizi onlardan kurtarması için dua ediyorum

Polise gitmek Bir Yol olamazmi

Bahsettiğim 2 kişide inançsız gün boyu Allaha küfrediyorlar çaresizim Allah'tan bizi onlardan kurtarması için dua ediyorum
O kısmı Allah ile onların arasında. Dediklerimin hepsini yanlış yorumlamışsınızda neyse. Dua ederek kimseyi öldüremezsiniz. Bunu biliyor olmanız lazım demek istedim.

Biri babanız,diğeri abiniz mi?

Bunun bir duası olduğunu sanmıyorum ama sizin kesinlikle bir uzmandan destek almanız gerektiğini düşünüyorum. İçinizdeki öfke sizi hasta etmiş veya edecek bu gidişle!
Öfkeye sebep olan etkenler yok olmadikça konu sahibinin destek almasının hiçbir faydasi yok. Bu konuda bari suçlamayalim onu.

Bunun bir duası olduğunu sanmıyorum ama sizin kesinlikle bir uzmandan destek almanız gerektiğini düşünüyorum. İçinizdeki öfke sizi hasta etmiş veya edecek bu gidişle!
Evet beni hasta ettiler
İstediğiniz şey dua değil büyü oluyor, bulaşmayın sakın.
Evet çok tehlikeli inançlı biriyim Allah korusun

Evet öyle ikiside en yakınım daha sabah karakola gittik anneme bana her türlü hakaret şiddet çekilecek çile değil yıllardır dua ediyoruz Allah bi kapısını açar ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back