Merhaba kızlar ben 6. Takımdan
Bogazmanzarasi bu haftanın birincisi ben olmuşum çok mutluyum gerçekten❤ takım olarak da 1. Olmamız motivasyonumu 2ye katladı ❤ Çok uzatmadan neler yaptigimi anlatacak olursam;
** Gece uyumadan 4 saat önce (en az) yemeyi bıraktım.
** Hicbiseyi tamamen kısitlamadım poğaca da yedim dondurma da ama pogaca ucundan dondurma maksimum 3 tatli kasigi :)
** Eskiden bi kacamak yapinca nasil olsa 'diyet' bozuldu derdim herseye saldirirdim simdi kacamaklar moralimi bozamiyo cunku onları da ölcülü yapiyorum. Diyet kelimesini de sevmiyorum ben diyet yapmiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum..
** En onemli noktalardan biri de su ve spor. Spor ya hergün ya da gün aşırı yapmaya calistim leslie ve ip atlama. Tabi yeşil çay da can yoldaşım
Yani yaptıgım aslinda ekstra bisey yok saglikli beslenmek dısında.. tabi en en en önemlisi kararlı olmak kararlı olursak kimse bizi döndüremez kim demis türkiyedeki kadinlarin %80 i balık etli diye
En başta kaptanım, oklavalı yardimcisi
@Zipzip-
Kirmizi pabuc ve ortim rakibem
P Prensesimin Annesiyim ve bütün takımıma tesekkür ederim
Ne zaman motivasyonum düsse kacamak yapsam cezalariyla ve güzel sözleriyle beni kurtardıkları için en büyük pay takımımın bana göre
Teşekkür ederim canım takımım