• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birin aracını parktan çıkarken çizdim napıcam??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha:)
Şu çiziğe öylece çıktınız mı?
Bizim evde atom bombası etkisi yaratır şu çizik😂

Oradaki güvenliğe ulaşıp, durumu bildirip ayrılacaktınız.
Bir zahmet onlar sizi bulmadan kamera kayıtlarından, kendiniz acil gidin ya da plaka elinizdeyse arayın hastaneyi aracın sahibini anons etsinler.

Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Öyle şey olur mu kul hakkını düşünüyorsanız gidin lütfen bu çizmek de değil yukarıda yazan biri olmuş bildiğin kazımak

Bizmkiler diyolar ki bu anca boyayla geçer adamda aracını boyamaz değer kaybetmemek için. Boşuna gitme diyolar ama benm içim rahat değil ya bidaha araba surmicem heralde
Bir daha araç sürüp sürmemenizden adama ne?o sizin bileceğiniz iş.ama adamı nasıl bulacağınızı yazdım üstte.

Selam kızlar o kadar dar bı alana park ettim ki aracımı başka yer yoktu ve muayeneye geç kalmıştım hastanedeydim. Aracı duzelteyim derken aynam adamın aracını çizdi. Numara baktım yoktu etrafta da kimse yoktu açık alan. Napıcam bilemedim korkuyorum da. Kul hakkına girmekten korkuyorum aslnda. Napmaliyim bilmiyorum yaa bizimkiler bisiy olmaz diyo ama içim rahat değil şimdi eve geldm ama öğlen tekrar hastaneye gidicm
size ulaşabileceği telefon numarası bırakın notla bence ben olsam öyle yapardım, bir akraba bi yakın erkek arkadaş numarası olaydan haberi olsun ama üzülmeyin insanız herşey olabilir

Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum

Abartmayın böyle nazik bir hareket yaparsanız kimse size bağırmaz. Özür dileyin. İnsanlık hali herkes yapabilir.
Geçenlerde ben de yaptım numaramı bıraktım ama eşim öyle olmaz numara uçar bir şey olur dedi plakayı istedi benden.
Polisi aradı şu plakalı araca çarptım sahibi araç başına gelebilir mi ulaşabilir misiniz diye.
İlçe emniyetten adamı bulmuşlar. Adam 5 dk ya beni aradı. Geldi aracın yanına özür diledim. Önemli değil ben hallederim çizik alt tarafı dedi helalleştik vedalaştık. Bu kadar..

Haklısınız öğleden sonra gidicem yapıştırcam elimde kağıt kalem yoktu. İnşallah bağırıp çağırmaz adamlardan çok korkuyorum
Öğleden sonraya kadar o aracın orada kalacağı ne malum? Arabanızda nasıl kağıt kalem olmaz? Bir kazaya karışsanız nasıl tutanak tutacaksınız?
Sürücü olmak sadece direksiyona geçip gaza frene basmak demek değildir. Her türlü tedbiri alacak hesaplamayı yapacaksınız. Bu yüzden kadın sürücülerin adı çıkıyor.

Benim arabamı bu şekilde çizen biri plakadaki servis numarasını aramış plakayı verince sistemden kaydımı bulup servis aracılığı ile ulaşmıştı bana.

Olabilir böyle şeyler bende komsunun arabasini cizmistim henüz acemiyken ama bi fark var ben aradim buldum ulastim zararini karşıladım.Kendinize istemediğiniz hicbirseyi başkasına yaşatmayın.Sizinkiler fazla rahatmış kusura bakmayın yada işlerine gelmiyo ne demek boya yaptirmaz zaten.Sizene siz zararını karsılayin ister boyatır ister boyatmaz.Belkide istemez bile.Plakasıni alın sorusturun illa ki cikar madem no birakmadınız.

Öğleden sonraya kadar o aracın orada kalacağı ne malum? Arabanızda nasıl kağıt kalem olmaz? Bir kazaya karışsanız nasıl tutanak tutacaksınız?
Sürücü olmak sadece direksiyona geçip gaza frene basmak demek değildir. Her türlü tedbiri alacak hesaplamayı yapacaksınız. Bu yüzden kadın sürücülerin adı çıkıyor.

Benim arabamı bu şekilde çizen biri plakadaki servis numarasını aramış plakayı verince sistemden kaydımı bulup servis aracılığı ile ulaşmıştı bana.
Gelip koydum sanırım şoför hastaneden biri sabahtan beri araç burda.

Gelip koydum sanırım şoför hastaneden biri sabahtan beri araç burda.
Güvenliğe de bilgi verin, ilk açıklamayı onlar yapsınlar ve adam izlesin kameradan.
Başıma geldi de, izlediğimde sakinleşmiştim ve ehliyeti veren hocalara söverek araç sahibine olan hıncımı biraz almıştım😂

Olabilir böyle şeyler bende komsunun arabasini cizmistim henüz acemiyken ama bi fark var ben aradim buldum ulastim zararini karşıladım.Kendinize istemediğiniz hicbirseyi başkasına yaşatmayın.Sizinkiler fazla rahatmış kusura bakmayın yada işlerine gelmiyo ne demek boya yaptirmaz zaten.Sizene siz zararını karsılayin ister boyatır ister boyatmaz.Belkide istemez bile.Plakasıni alın sorusturun illa ki cikar madem no birakmadınız.
Şimdi hastaneye geri geldim araç hala burda not bıraktım valla dinlemedim babamı. Başına iş Alcan falan dedi ama dedim adamla öbür dunyada uğraşacağıma bu dünyada ugrasayim

Şimdi hastaneye geri geldim araç hala burda not bıraktım valla dinlemedim babamı. Başına iş Alcan falan dedi ama dedim adamla öbür dunyada uğraşacağıma bu dünyada ugrasayim
Babanız yumuşak tabirle cok tuhaf birisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X