Herkese merhabalar.
Çok uzun süredir bu forumda yazdıklarınızı okuyorum. Fakat üyeliğimi ancak açabildim. Günlerdir üzüntüden, utançtan mahvolduğum bi durumun içerisindeyim.
Ben 32 yaşında bi doktorum. Sevgilimle 3 yıllık bir ilişkimiz vardı.Uzak mesafe ilişkisiydi. İlişkimiz boyunca bir sürü sıkıntı bir sürü kavgamız oldu. Aslında bu benim ilk ilişkimdi ve onun da verdiği bir toyluk vardı üzerimde. İlk başlarda bir şeylerime karışması hoşuma gitmişti. Beni sahiplenir gibiydi. Her sabah muhakkak günaydınla başlardık. İşe vardığımda da ben geldim yazardım. Eğer ki bi gün oldu unuttum bunu söylemeyi bu çok büyük bi problemdi. Sen beni önemsemiyorsun da aklına bile gelmemişim demekki de falan da filan da. Öğle araları yemeklere kimlerle çıktığım hep problemdi. Yemeğe çıkıyorum hayatım yazardım mutlaka. Kimler var yanında derdi. Tek tek sayardım. Hastalarımın hediye alması bile problemdi. Sana niye hediye alıyorlar derdi. Hatta bu hediyeleri başkalarının aldığını ima ederdi. Toplantılarımız olurdu benim katılmam sıkıntıydı biliyordum ki bölümdeki erkek doktorlar orada olacaktı ve tüm toplantıyı burnumdan getirecekti. Kongrelere gitme niyetinde dahi bulunamazdım çünkü kendisine göre kongrelerde bilim vs yapılmıyordu doktorlar goygoyculuk yapıyorlardı boş boş takılıyorlardı. Kendisi mühendis bu arada. Sürekli Instagram takipçilerime bakardı işyerindekilerden birileri eklemiş mi diye.
Hatırlanmak, düşünülmek onun için çok önemliydi. Onun için elimden gelen her şeyi akla hayale gelmeyecek tüm incelikleri yaptım. Fakat onun bana karşı hiçbir inceliğini görmedim. Ne mutluluğumla mutlu olduğunu gördüm ne de üzüldüğümde yanımda olduğunu gördüm. O sürekli keyifsiz mutsuz biriydi ben ne zaman bunu hissetsem arabayla bastım gittim yanına. Fakat o benim sana ihtiyacım var dediğimde kardeşim eve geldi gelemem (ailesiyle yaşıyor) hep mi geliyor sanki diye bahaneler sunardı bana.
17,18 yaşındayken bi ilişkisi olmuş ve 1.5 yıl sürmüş. Kim olduğunu her sorduğumda bana sinirlenirdi , öfkelenirdi. Bu ilişkiden bahsetmek istemediğini, unuttuğunu, hatırlamak istemediğini söylerdi. Takipleşiyor musun onunla demiştim hayır deyip yemin etmişti. Ama bu benim hep aklımı kemirdi. Ara ara bu konuyu açtım. Çünkü anlamlandıramadığım bi güvensizlik vardı içimde.
Sürekli Instagram takipçilerime baktığı için bi gün ben de bakayım dedim. Bi de ne göreyim 2 kızın hesabı açık ve onların fotoğraflarını beğenmiş. (yanlış anlamayın elbette beğenebilir. Ama size deli gibi kıskanç instagramımı didik didik etmiş adamdan bahsediyorum ben yapsam kıyametlerin kopacağı bi ilişkiden bahsediyorum)Hatta biri halalarının ona ayarlamaya çalıştığı kız. Açıklaması da ben beğendiğimi bile hatırlamıyorum onlar benim fotoğrafımı beğendiği için beğenmişimdir. Soruyorum size. Sürekli benim instagramımı didik didik eden adam neden kızların tek başlarına olan fotoğraflarını beğenir? Bu inceliği düşünmüyor mu?
Ben bunun üzerine ve birkaç sebep daha üzerine kendisiyle tartıştım çünkü bi ayrıldığımız akşam tanımadığı birisiyle yazışmış bi uygulama üzerinden. Onda da bana çok kızdığı için yaptığını 10 dk konuşup kapattığını iddia ediyor. Yazıştığını da içi rahat etmediği için kendisi söyledi bana. Bu beğeni kavgası içindeyken ona 1.5 yıllık sevgilisinin kim olduğunu tekrar sordum. Söylemedi. Ben nasılsa bunu öğreneceğim bi şekilde dedim.
Ailesinden tanıdığım insanlar vardı çünkü. Bi şekilde öğreneceğimi anladı. Sen saygısızsın, söylemek istemiyorsam söylemiyorum vs vs dedi. Kendisine bu kadar gizlediğine göre yakınlarından biri olduğunu düşündüğümü söyledim. Kardeşiyle bi gün otururken bi lise arkadaşından bahsetmişti kardeşi. O mu dedim. Bu bi sürü saydırdı yine ve evet o dedi. Sonra dedim hani takipleşmiyordun? unutmuşum dedi zaten aktif değil önüme hiç düşmüyor dedi. Benimkinin hesabı da kapalıydı bulamayacağımı sandı kızı ama buldum baktım 75 fotoğraf paylaşan 700 takipçili bi hesap. Dedim bu mu aktif değil? Sen nasıl bi yalancısın. 2 gün hiçbir şekilde konuşmadım. Daha sonra bana aslında o kız olmadığını şu anda kardeşim dediği başka bi kızla aslında olduğunu söyledi. Bu kızı bana kardeşim gibi diye söylemişti. Ben hiç tanışmadım kendisiyle fakat onların 20 yıl civarı tanışıklıkları vardı ve hatta onun nikah şahidi oldu. O kızın yanında benimle el gibi konuşup ilişkimizden hiç bahsetmiyordu o kıza. Neden benden bahsetmiyorsun dediğimde ilişkimiz hakkında soru sormasını istemiyorum diyordu. Hatta öncesinde senin ilişkin yoksa onunla mı diye sorduğumda bana terbiyesizlik yapma, iğrençlik yapma diyordu. Kızlar aklımı kaçıracağım. 3 yıl uyutulmuşum resmen. Bu kızın yanına arabayla kaç kez ben bıraktım sevgilimi zamanında. Elbette ayrıldım. Şimdi de bana gelmiş biz o ilişkiyi hata kabul ediyoruz yaşanmamış sayıyoruz kardeşiz biz diyor. Benim düşüncelerim yüzünden ayrıldığımızı, beni kandırmadığını aldatmadığını abarttığımı söyleyip duruyor