Birileri yardım etmezse sanırım delireceğim

Bir şey değil canım:) Merak etme karşına çok daha iyiler çıkıcak gerçekten mutlu olcaksın.Herkes bir gün unutulur onu tamamen unutup önüne bakıcaksın:)

O günü bekliyorum sabırsızlıkla inan ki :) Bir anda neşem yerine geldi ne ki bu hergün Azer Bülbül'e mi bağlıcam ben yahu :) Aldattıysa aldattı napalım ölelim mi canın cehenneme pislik :)

o senin ahını almış, ondan da çıkar elbet bu, merak etme. Allah'a havale et onu. başka şeylerle uğraşmaya mesgul olmaya çalışacaksın. roman oku, internette gezin, gazete oku, bulmaca çöz, güzellik zayıflama gibi şeylere yoğunlaş, alışveriş yap, arkadaşlarınla dolaş, kendinin gelişimi için uğraş, maddi manevi.

Bence seni kullanmış canım kusura bakma, seviyorsun anlıyorum ama eğer yine dönmeye kalkarsa dönme, kullandırma kendini bir daha. Tabi ilkinde böyle olacağını bilemezdin, seviyorsun da heyecanlısın ama şimdi bir tecrübe edinmiş oldun, ikincisinin olmasına izin verme canım.

canım seni çok iyi anlıyorum ahını almış canını yakmış hiç tereddüt etme tabi ki onunda yoluna gelecek ve anlıycak sen ayrılmalarını ümit ediyorum demenin sebebi intikam almak için sana fırsat doğucak diye düşünüyorsun heralde (yanlışsam söyle) ama inan ona bile değmez zamana ihtiyacın var bunu sana en yakın arkadaşım la aldatılmış birisi olarak yazıyorum yada arkadaşım sandığım diyeyim ama unuttum mu unutmadım acı çekiyor muyum artık deyil o nun da başına gelicek ve anlıycak bu süre içinde sen onu düşünmeyi bırak ne b..k yerse yesin değmez ya ALLAH onu senden üstün mü yarattı şöyle bir düşün bakalım ne senin hayatından daha önemliki.............

ndimi sana göstermiyorum işte fena mı kızım" bu nedemek anlamayamadım

Gönlü yaralı bir erkekle olmaktan kaçınmak lazım.
En baştan belliymiş her şey aslında.
Kendini çok düşürmüşsün bence, o kızı severken sen sevdiğini itiraf etmişsin, ağlamışsın malesef.
Kesinlikle ardına bakmamalısın artık.
O insanın umrunda bile değilsin. Ama keşke o seviyede kalsaymış
Bu adam senin duygularını da sömürmüş yetmezmiş gibi.

Son düzenleme:
O ne demek ya ne işin var senin burada evine git ne demek Karşında adam yok aşık olunacak söyleyeyim..Şimdi yeni bir ilişki için erken,önce kafanı dinle toparla kendini çivi çiviyi kolay kolay sökmez hele de ilkinmiş. Onu unutacaksın bu muymuş ya taktığım adam diyeceksin aşikar ama zaman lazım .

bu gibi durumlarda genelde olan şudur: ya o kişi ile barışır ya da bambaşka biriyle olur. ama asla arada görüştüğü, kendisine aşık olduğunu adı gibi bildiği kıza dönmez. en iyisi unutmak . dünya erkek kaynıyor. kimse vazgeçilmez değil... yaşını bilmiyorum ama daha ne aşklar ne sevgiler yaşarsın kim bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…