Bu yorumuma cevap verirseniz sevinirim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama dediğim gibi benim derdim bana geri dönmesi falan değil bu saatten sonra dönse nolur? Kaç yazar? O melek yüzlü şeytan benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi bunlar benim aklımdan çıkmıyor ki asla geri dönüş olmayacak sonunu bildiğim bir filmi izlemenin anlamı yok. Benim tek derdim, onu silip atamıyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Unutamıyorum. Çok özlüyorum bütün midesizliklerine, iğrençliklerine rağmen. Belki de arkadaşımın dediği gibi bunu kendime yediremediğimdendir, kim kabullenir ki aldatılmayı? Reddedilmeyi? Bilmiyorum belki intikam duygusudur..
Canlarım, Allah bu yaptığı iğrençliği onun yanına bırakmaz değil mi? Dönüp dolaşıp onu bulur mu bu yaptıklarının aynısı? Asla beddua etmedim etmem de. İstediğim tek şey güzel Allah'ımın bunların aynısını ona da yaşatması. Görür ozaman kafasını duvarlara vurur ben kimin ahını aldım bu kadar diye. İstediğim tek şey bu inanın ki geri dönmesi falan değil.. Aksine ondan nefret etmek istiyorum. Benim takıldığım tek şey bu, ben onu nasıl unuturum? Nasıl hafifler acım? Bir başkasını yarabandı olarak kullanmak istemiyorum ama başkasıyla mı olmalıyım? Ne demişler, çivi çiviyi söker.. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Siz iyi ki varsınız.