• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birileri yardım etmezse sanırım delireceğim

berreesen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
15
2
36
Tokat
Öncelikle merhaba. Yorumlarınızla rahatlayacağıma inandığım için buraya yazmak istedim. Benim hikayem oldukça karışık kısaca yazmaya başlıyorum. 10 aydır sevdiğim biri var, ben daha yeni yeni seviyorken bir akrabasıyla çıktığını öğrendim. Bildiğiniz aşıktı. Aylar geçti dayanamadım "ondan yüz buldum" ve sevdiğimi itiraf ettim. Benden umudu kes benim işim belli olmaz ayaklarına yattı bu. Karşısında ağlattı zırlattı beni. Biraz zaman geçti ayrıldılar. Benden hoşlanmaya başladığını, o kızı zamanında çok sevdiğini ama artık çok sıktığını, sevmediğini söyledi. Beni çok rahat kandırdı yani. Tabi ben aşık modundayım daha dün ben onu seviyorum benden umudu kes dediği aklıma bile gelmiyor. Gerçi yaşayan bilir aylarca beklediğin, olacağı konusunda tek bir umudunun bile olmadığı bir insanı bir anda yanında bulmak öyle böyle bir mutluluk değil. Baya zaman geçti bekledim kıza dönecek mi diye, dönmedi. Çıkmaya başladık. Sözde 10 gün çıktık ama 5 ayımız birlikte geçti bana aşkım bile diyordu bu 5 ay içerisinde. Kıskançlıklar, hediye almalar.. Anlayacağınız sevgili gibiydik ama bunun ismini koymamıştık. 5 ay çıktık diyebilirim yani. Madem seviyor, neden adını koymadınız diye sorarsanız, ben de bilmiyorum. Yok şu derslerin stresini üzerimizden atalım yaz gelsin, yok şu olay halledilsin kafamız rahatlasın derken 5 ay oyaladı beni. Yazın birlikte olacaktık (yanlış anlamayın) birbirimize çok daha fazla bağlı olacaktık. Hayatında yalnızca ben vardım. Bunlar hep onun ağzından çıkan sözler. Neyse yaz geldi onun bahsettiği streslerden arındık bütün engeller kalktı beraber olmamamız için hiçbir sebep yok, yani ben öyle sanıyorum. Varmış.. Hala onu seviyormuş. Yazın birbirimizden ayrılmayacağız diyen adamın o akrabasıyla barıştığını öğrendim. Ortak bir arkadaşımız var, ona ben hala Gözde'yi seviyorum demiş bizimki. Geçen gün de yakın bir arkadaşım benimkini Gözde'nin evine girerken görmüş. Bende aptallık, 1 aydır görmüyorum acayip özledim diyip kalkıp evlerinin önüne gittim. Biraz uzağa oturdum yaktım bir sigara balkonlarına bakıyorum. Gözde hanım balkona çıkmasın mı! Neye uğradığımı şaşırdım. Sinirlendim kalkıp gittim giderken benimkiyle karşılaştım. Şakayla karışık kovdu beni "ne işin var lan senin burda, yürü git evine. Kendimi sana göstermiyorum işte fena mı kızım" falan yaptı öküz. Dün ağzımın içine düşen adam bugün beni azarlıyor. İkisi de facebook hesaplarını dondurmuşlardı, ikisi de kullanmalarını istemiyor birbirlerinin. Benimki 2 gün önce açmış. Kızınki hala kapalı. İster istemez bir umut oluştu ne yapacağımı bilmiyorum acaba ayrıldılar mı falan diye düşünüyorum. Ben artık sabahlamaktan, bendeki eşyalarına bakmaktan, atkısını koklayıp ağlamaktan bıktım. Çok özlüyorum onu tahmin edemezsiniz.. Tabiki asla onunla konuşmak gibi bir aptallık yapmam ben acımı içimde yaşamaya alıştım. Onunla konuşmak değil yani derdim. Ama bu kadar zaman geçti hala çok seviyorum. Çok özlüyorum. Onu içimden atamıyorum. İnsan ilkini nasıl unutsun..

"Yaşlarla yürüyorum karanlıklara, güya bırakacağım seni siyahımda. Başka kollarda yabancı ellerdesin, dayanamıyorum.. Yetti gel canıma.. Dalıp gitmekle mi geçecek bu ömrüm? Şarkılarda iç çekmek midir her günüm.. Sen başka sefalarda, ben bu hallerde.. Hep susacak mıyım? Kahretmem mi kadere?"

Açık konuşayım mı? O kişi kızla bir ara bozulmuş o zamanını da seninle geçirmiş,barışınca seni göndermiş.. Zaten anlattığın sana tavrı da hiç hoş değil,adını koymamak için bahaneler falan...Hala gözün açılmadı mı?? Biraz sert oldu ama silkelen kendini, değmeyecek biri için üzme... :ssz:

Hepsinin farkındayım. Kalbinde hep o kız vardı. Ben onun sadece boş zamanını doldurdum sıradan bir insandım gözünde. Dahasına izin verecek değilim ana avrat sövüp saçını başını yolasım var inanın ki. Kullandı beni bunların hepsini zaten biliyorum. Ben sadece onu içimden nasıl atacağımı bilmiyorum öyle özlüyorum ki yaptığı iğrenç şeyleri düşündükçe soğumuyorum daha da üzülüyorum. Benim Allah'ımdan tek dileğim benim yaşadıklarımın hepsini yaşasın anlasın ne kadar zor olduğunu. Yanına kalmasın. O karaktersiz de uykularından olsun..

böyle erkekler, arkanıza bile bakmadan kaçacağınız tiplerdir.

yakında o akrabasıyla arası bozulur yine sana yanaşır,

güçlü ol ve kendini o kişiliksizin elinde oyuncak yapma.

yaşın küçük galiba... anlattıkların kadarıyla da hiç degmeyecek birisi bu. hem sana lan falan demiş, hem seni sevmemiş gercekten, onların ilişkisi uzatmalı belli ki, küser küser barışır bunlar, o arada olan da sana olur, yol yakınken vazgeç, iade et veya at ona ait eşyaları da. at kafandan onu, kendini üzersin boşuna yoksa.

senin sevgine layık olmayan birisi için göz yaşı dökmeye değmez bencede ona ait ne varsa hepsini çöpe at senle oyun oynuyor farkında değilmisin sil at kafandan bence senin sevgini haketmiyor

Yazdıklarını okuduktan sonra şunu söyleyebilirimki senin sevgini haketmemiş birii için gözyaşı dökmeye değmez.Sen böylesine içten seviyorken, yazdıklarını düşünerek bunu söylüyorum çocuğun aşkı bana hiç inandırııcı gelmedi. Onun derdi sanırım gönül eğlendirmek.Kendini daha fazla onun elinde oyuncak etme! Hiç kolay olmasada söyleyeceğim tek şey unutmaya çalış, çünkü net olan bir şey seni haketmeyen biri için kendini üzmeye değmez

Bırak gitsin canım yaaa,o nasıl sevgili öyleee..Seni sevmiyor ve artık istemiyor da,sen ne diye hala umut içerisindesin..İkisi bir olmuş dış kapının mandalı yapmışlar seni,yoluna bak,çok daha iyi aşklara layıksın,masum hiç kimse böyle bir durumu hak etmez.

ben ce de silkelen ve kendine gel... seni üzen biri zaten mutlu olmayacaktır diye düşünüyorum... masumlugunu koru..

O kızla arası bozulduğunda seninle vakit geçirmiş ama senin sevgini haketcek birisi değilmiş kendinden değerli değil kimse bunu düşün ve üzülmemeye çalış...

kafandan atamayışın onu çok sevdiğinden deyil bence sana yaptıklarını hazmedemeyişinden. Sana yaptığı onca seyden sonra sana geri dönmesini ümit ediyosun bende olsam aynı şeyi yapardım ama,tekrar birleşmek için deyil kıçına tekmeyi vurmak için ama senin öyle yapıcanı zannetmiyorum canım bunalım takılıyosun gel dese geri dönmeye hazırsın gibi geldi bana.Hayat güzel tadını çıkar.........

Bu yorumuma cevap verirseniz sevinirim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama dediğim gibi benim derdim bana geri dönmesi falan değil bu saatten sonra dönse nolur? Kaç yazar? O melek yüzlü şeytan benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi bunlar benim aklımdan çıkmıyor ki asla geri dönüş olmayacak sonunu bildiğim bir filmi izlemenin anlamı yok. Benim tek derdim, onu silip atamıyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Unutamıyorum. Çok özlüyorum bütün midesizliklerine, iğrençliklerine rağmen. Belki de arkadaşımın dediği gibi bunu kendime yediremediğimdendir, kim kabullenir ki aldatılmayı? Reddedilmeyi? Bilmiyorum belki intikam duygusudur..

Canlarım, Allah bu yaptığı iğrençliği onun yanına bırakmaz değil mi? Dönüp dolaşıp onu bulur mu bu yaptıklarının aynısı? Asla beddua etmedim etmem de. İstediğim tek şey güzel Allah'ımın bunların aynısını ona da yaşatması. Görür ozaman kafasını duvarlara vurur ben kimin ahını aldım bu kadar diye. İstediğim tek şey bu inanın ki geri dönmesi falan değil.. Aksine ondan nefret etmek istiyorum. Benim takıldığım tek şey bu, ben onu nasıl unuturum? Nasıl hafifler acım? Bir başkasını yarabandı olarak kullanmak istemiyorum ama başkasıyla mı olmalıyım? Ne demişler, çivi çiviyi söker.. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Siz iyi ki varsınız.

Hadi çocuk karaktersiz,kişiliksiz.Araları bozulursa diye umutluyum demişsin.Eğer ayrılırlar da sana geri dönerse onu affedersen sen daha karaktersiz ve kişiliksiz olursun.Yapma,anladığım kadarıyla gençsin daha önüne seni gerçekten seven aklı başkasında takılı kalmayan birisi çıkar.Harcama zamanını seni hiç sevmiyecek birisi için.Olur da barışırsanız şunu bil o çocuk yine seni sevmicek asla sevmicek.Onun gözünde sen sıkıldığında yanına koştuğu zaman geçirdiği birisin.Malesef bunu değiştiremezsin.Çünkü erkekler zor elde ettikleri kadınları severler her zaman.Bu doğalarında var.Yıllar geçince bile onun gözünde sadece iyi bir arkadaş olarak kalırsın en fazla.Ötesi yok.Ve böyle bir insandan her türlü kötülük beklenir.Seni bazı şeyler için kullanabilir.Seks,para gibi...Sen de aşktan kör olmuş bir durumdasın durduramayabilirsin kendini.Uzaklaş o çocuktan.Kendi iyiliğini düşünüyorsan lütfen uzaklaş

Hadi çocuk karaktersiz,kişiliksiz.Araları bozulursa diye umutluyum demişsin.Eğer ayrılırlar da sana geri dönerse onu affedersen sen daha karaktersiz ve kişiliksiz olursun.Yapma,anladığım kadarıyla gençsin daha önüne seni gerçekten seven aklı başkasında takılı kalmayan birisi çıkar.Harcama zamanını seni hiç sevmiyecek birisi için.Olur da barışırsanız şunu bil o çocuk yine seni sevmicek asla sevmicek.Onun gözünde sen sıkıldığında yanına koştuğu zaman geçirdiği birisin.Malesef bunu değiştiremezsin.Çünkü erkekler zor elde ettikleri kadınları severler her zaman.Bu doğalarında var.Yıllar geçince bile onun gözünde sadece iyi bir arkadaş olarak kalırsın en fazla.Ötesi yok.Ve böyle bir insandan her türlü kötülük beklenir.Seni bazı şeyler için kullanabilir.Seks,para gibi...Sen de aşktan kör olmuş bir durumdasın durduramayabilirsin kendini.Uzaklaş o çocuktan.Kendi iyiliğini düşünüyorsan lütfen uzaklaş

Harfi harfine haklısın ama araları bozuldu diye umutlanıyorum derken bana geri dönmesini istediğimi kastetmedim demek istediğim şu, en azından onu deli gibi kıskanmam başkasından. Benim olmasın ama ona kimse dokunmasın hesabı. Çünkü o kızla değil de yalnız olması beni çok rahatlatır bir düşünün kim sevdiğinin başkasıyla olmasını ister? Yalnız olması çok daha iyi değil mi? Ben zaten yeterince uzağım ne arıyorum ne soruyorum ne ortak arkadaşlarımızla onun hakkında konuşuyorum. Bütün arkadaşlarıma o karaktersizi unuttum başkası var hayatımda havasını verdim yapmam gereken her şeyi yaptım yani. Ama takıldığım nokta bunlar değil uzaklaş demesi kolay da aklımdan atamıyorum 6 ay geçti yok olmuyor çıkmıyor.. Benim takıldığım ben bu şereften haysiyetten mahrum kalmış insanı nasıl unutacağım..

Bu yorumuma cevap verirseniz sevinirim. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama dediğim gibi benim derdim bana geri dönmesi falan değil bu saatten sonra dönse nolur? Kaç yazar? O melek yüzlü şeytan benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi bunlar benim aklımdan çıkmıyor ki asla geri dönüş olmayacak sonunu bildiğim bir filmi izlemenin anlamı yok. Benim tek derdim, onu silip atamıyorum. Aklımdan çıkaramıyorum. Unutamıyorum. Çok özlüyorum bütün midesizliklerine, iğrençliklerine rağmen. Belki de arkadaşımın dediği gibi bunu kendime yediremediğimdendir, kim kabullenir ki aldatılmayı? Reddedilmeyi? Bilmiyorum belki intikam duygusudur..

Canlarım, Allah bu yaptığı iğrençliği onun yanına bırakmaz değil mi? Dönüp dolaşıp onu bulur mu bu yaptıklarının aynısı? Asla beddua etmedim etmem de. İstediğim tek şey güzel Allah'ımın bunların aynısını ona da yaşatması. Görür ozaman kafasını duvarlara vurur ben kimin ahını aldım bu kadar diye. İstediğim tek şey bu inanın ki geri dönmesi falan değil.. Aksine ondan nefret etmek istiyorum. Benim takıldığım tek şey bu, ben onu nasıl unuturum? Nasıl hafifler acım? Bir başkasını yarabandı olarak kullanmak istemiyorum ama başkasıyla mı olmalıyım? Ne demişler, çivi çiviyi söker.. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Siz iyi ki varsınız.

Zamanla geçicek canım.Çivi çiviyi sökmez daha beter izler bırakır.Daha çok gençsin bak bir üniversiteyi kazan karşına kimler çıkıcak.Ve tabiki dönüp dolaşıp onu bulcak yaptıkları.Ne ekersen onu biçersin bu hayatta.O kız da mutlu etmez onu,onun seni aldattığı gibi büyük ihtimalle kız da onu aldatır bir gün.Ama aklına başka şeyler getir oyalan.Ve unutmak en güzel intikamdır:34:

Zamanla geçicek canım.Çivi çiviyi sökmez daha beter izler bırakır.Daha çok gençsin bak bir üniversiteyi kazan karşına kimler çıkıcak.Ve tabiki dönüp dolaşıp onu bulcak yaptıkları.Ne ekersen onu biçersin bu hayatta.O kız da mutlu etmez onu,onun seni aldattığı gibi büyük ihtimalle kız da onu aldatır bir gün.Ama aklına başka şeyler getir oyalan.Ve unutmak en güzel intikamdır:34:

Ne diyeyim ki haklısın. Abla mı desem bilemedim :) sonuçta daha yaşım kaç, 1 yıl sonra muhtemelen bu günleri hatırlayıp gülerim kendime. Bunu da biliyorum. İsteklerim buna yönelik zaten yaşattığı tüm duyguları teker teker yaşasın yanına kalmasın. Ve küçülmeye gerek yok intikam için uğraşacak değilim yapacağım tek şey unutmak olacak :) Çok teşekkür ederim ablacığım öyle rahatlattın ki

Ne diyeyim ki haklısın. Abla mı desem bilemedim :) sonuçta daha yaşım kaç, 1 yıl sonra muhtemelen bu günleri hatırlayıp gülerim kendime. Bunu da biliyorum. İsteklerim buna yönelik zaten yaşattığı tüm duyguları teker teker yaşasın yanına kalmasın. Ve küçülmeye gerek yok intikam için uğraşacak değilim yapacağım tek şey unutmak olacak :) Çok teşekkür ederim ablacığım öyle rahatlattın ki

Bir şey değil canım:) Merak etme karşına çok daha iyiler çıkıcak gerçekten mutlu olcaksın.Herkes bir gün unutulur onu tamamen unutup önüne bakıcaksın:)

Back