- Konu Sahibi duygusalnupelda
Oncelikle herkese simdiden tesekkur ederim kisaca bahsedeyim esimle 1 senedir ayriyiz ama hala bosanamadik onceki actigim konulardan konumuz belli adam bosanmak istiyor ama belli bir sebep yok sadece anlasamamak 5 yasinda bir oglumuz var ailemle birlikte yasiyorum bosanmis bir anne babanin cocuguyum esimle normal bir bosanma sureci yasamadik cnku bu sirada esim vuruldu ve hala ciddi saglik problemleri var isiyle ilgilide sikintilari var ailesi beni istemiyor anladigim kadariyla ve esim suan isyanlarda ne allah biliyo ne baska bisey ne sagligi ne isi ne olacagi belli degil sanirim cinsel hayatida cok zor cnku bel kemigi kirik ve kosmak gibi tuvalete cikmak gibi yasamsal faaliyetleri cok az ama insallah ben ve ailemin dualariyla toparlanacak diyorum fakat bunca seye bunca aciya bunca kotu yasanmisliklara ragmen esime olan sevgim tutkum aliskanligim hic gecmedi oglum babasina cok duskun evliyken ortamizda uyurdu 1 sene gecti yavrum hala yatagin bos tarafina gece uykusunda baba diye elini atiyo bu surecte babasiyla mahkemenin verdigi karar dogrultusunda gorustuler yani 15 gunde bir yatili gitti.yakin zamanda 1 senedir ilk defa yuzyuze oturup konustuk ben bitigim benden bi yol olmaz benim hayatim bundan sonra boyle biraz toparlanayim burdan gitcem gibi seyler soyledi peki oglun nolcak o seni gormek ister dedim senede bir gorurum benim onada baskasina bir hayrim olmaz gibi seyler soyledi suan acayip vicdan yapmis durumdayim basina gelenler benim yuzumden gelmedi ama bana hep nasil bir ah ettiysen diyor. Kilit sorular sordum ben evlenirsem uzulurmusun dedim sessiz kaldi bir cok defa yaralarina ben merhem olayim dedim asiri gururlu bir adam kabul etmedi hatta dinen hala evli oldugumuzu soyledim bana soylemek istedigin 3 kelime varmi dedim bosandiktan sonra soylerim dedi. Ben ise ne yapacagimi sasirmis durumdayim 28 yasimdayim ve insanlara guven problemi yasiyorum hicbirsey ocin buyuk konusmuyorum bosandiktan sonra illki biri ile tekrar evlenirim belli bir sure sonra ama bireysel dusunemiyorum oglumun yanina bir baska adam yakismaz bir baska kadinda yakismaz eskiler der ya ilk tahtim altin bahtim sanirim ben birazda kulturcuyum ve aile olmayi cok seviyorum anne baba ve cocuklar huzur dolu bir evi o kadar ozledimki.esimle ne oluruz biomiyorum tabiki zaman diyeceksiniz ama o zaman bizim icin iyi olcakmi onuda gorecez bakalim ama esim hic umut vermiyor acaba icinde bulundugu durumdan dolayimi yoksa gercekten bittimi bi turlu bunu konduramiyorum...