Birileri sesimi duysun nolur cikmazdayim

duygusalnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
26
5
36
34
Ankara
Oncelikle herkese simdiden tesekkur ederim kisaca bahsedeyim esimle 1 senedir ayriyiz ama hala bosanamadik onceki actigim konulardan konumuz belli adam bosanmak istiyor ama belli bir sebep yok sadece anlasamamak 5 yasinda bir oglumuz var ailemle birlikte yasiyorum bosanmis bir anne babanin cocuguyum esimle normal bir bosanma sureci yasamadik cnku bu sirada esim vuruldu ve hala ciddi saglik problemleri var isiyle ilgilide sikintilari var ailesi beni istemiyor anladigim kadariyla ve esim suan isyanlarda ne allah biliyo ne baska bisey ne sagligi ne isi ne olacagi belli degil sanirim cinsel hayatida cok zor cnku bel kemigi kirik ve kosmak gibi tuvalete cikmak gibi yasamsal faaliyetleri cok az ama insallah ben ve ailemin dualariyla toparlanacak diyorum fakat bunca seye bunca aciya bunca kotu yasanmisliklara ragmen esime olan sevgim tutkum aliskanligim hic gecmedi oglum babasina cok duskun evliyken ortamizda uyurdu 1 sene gecti yavrum hala yatagin bos tarafina gece uykusunda baba diye elini atiyo bu surecte babasiyla mahkemenin verdigi karar dogrultusunda gorustuler yani 15 gunde bir yatili gitti.yakin zamanda 1 senedir ilk defa yuzyuze oturup konustuk ben bitigim benden bi yol olmaz benim hayatim bundan sonra boyle biraz toparlanayim burdan gitcem gibi seyler soyledi peki oglun nolcak o seni gormek ister dedim senede bir gorurum benim onada baskasina bir hayrim olmaz gibi seyler soyledi suan acayip vicdan yapmis durumdayim basina gelenler benim yuzumden gelmedi ama bana hep nasil bir ah ettiysen diyor. Kilit sorular sordum ben evlenirsem uzulurmusun dedim sessiz kaldi bir cok defa yaralarina ben merhem olayim dedim asiri gururlu bir adam kabul etmedi hatta dinen hala evli oldugumuzu soyledim bana soylemek istedigin 3 kelime varmi dedim bosandiktan sonra soylerim dedi. Ben ise ne yapacagimi sasirmis durumdayim 28 yasimdayim ve insanlara guven problemi yasiyorum hicbirsey ocin buyuk konusmuyorum bosandiktan sonra illki biri ile tekrar evlenirim belli bir sure sonra ama bireysel dusunemiyorum oglumun yanina bir baska adam yakismaz bir baska kadinda yakismaz eskiler der ya ilk tahtim altin bahtim sanirim ben birazda kulturcuyum ve aile olmayi cok seviyorum anne baba ve cocuklar huzur dolu bir evi o kadar ozledimki.esimle ne oluruz biomiyorum tabiki zaman diyeceksiniz ama o zaman bizim icin iyi olcakmi onuda gorecez bakalim ama esim hic umut vermiyor acaba icinde bulundugu durumdan dolayimi yoksa gercekten bittimi bi turlu bunu konduramiyorum...

Bence adam evli kalmak isteseydi zaten şu anda sizin yanınızda olurdu.
Hele ki ona yakın olacak,yardımcı olacak birine ne kadar çok ihtiyacı vardır şu anda kimbilir?
Buna rağmen sizi reddediyorsa ısrar etmenin anlamı yok bence.
Üzüldüm,sizi de üzmek istemezdim ama fikrim bu şekilde maalesef.

Laale Laale tesekkur ederim evet uzuluyorum ama gerceklerde bu yonde kendimi kandirmamaya calisiyorum ama aklima kalbime bir soz gecirebilsem benim gibi durumu olan kizlara soruyorum gececek olan zamanda toparlanirmiyim acaba yada bu zaman iyi gelecekmi bize dua edin benim icinde nolur kafayi yememe 5 kalayim

Laale Laale tesekkur ederim evet uzuluyorum ama gerceklerde bu yonde kendimi kandirmamaya calisiyorum ama aklima kalbime bir soz gecirebilsem benim gibi durumu olan kizlara soruyorum gececek olan zamanda toparlanirmiyim acaba yada bu zaman iyi gelecekmi bize dua edin benim icinde nolur kafayi yememe 5 kalayim
Elbette dua ederim.
Aklına kalbine söz geçirmek zorundasın arkadaşım.
Herşeyden önemlisi sana muhtaç bir yavrun var.
Anne ve babası bu kadar zor durumdayken o yavrucak ne yapsın?
Bir an önce toparlanıp kendi hayatını kurmalısın.
İşine gücüne asıl,bol bol duaya sığın arkadaşım.
Parana,evine,yavruna sahip çık.
O ne yapmak istiyorsa onu yapsın,zorla onu geri döndüremezsin,1 sene olmuş,yanlış anlamadıysam,çok uzun süre,yazık değil mi sana da yavruna da.
Artık geleceğine bakmanın zamanı. Yarın o bebe okula başlayacak,ödevleri,sınavları olacak,onun da bir hayatı olacak. Eş ve baba olmaya hevesi olmayan bir adam için neyin çabası bu?
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Laale Laale . Ah benim guzel kardesim ne de guzel dedin es ve baba olmaya hevesi olmayan adam tam da bu iste ne diyeyim rabbim neylerse guzel eyler insallah bizim icinde guzel eylemistir o kadar yaralandim ki bende ruhen tuhaf bir yonum var zaten kotu gunleri cok cabuk unutuyorum keske boyle bir yanim olmasaydi zaten unutmus olsaydim arkama bakmazdim onunla birlikteyken yasadigimiz beni yaraladigi o sozler gelirdi aklima ama ondan bana kalan cok duygusal surekli annesiyle babasinin birlikte olmasini isteyen bir cocuk birde yasadigimiz guzel anilar kaldi ama esim cok kotu durumda evet herkes diyor bunlardan kurtulmak istese senin uzattigin eli bos cevirmez ben onu taniyorum kimseye faydam olmayacak diye olumu bile goze alir ki almista ama yapamamis 2 ay sonra yeniden mahkemeniz var o zmna kadar yine beklicem ama sanirim bosandiktan sonra bende yorgun dusecem...

Laale Laale . Ah benim guzel kardesim ne de guzel dedin es ve baba olmaya hevesi olmayan adam tam da bu iste ne diyeyim rabbim neylerse guzel eyler insallah bizim icinde guzel eylemistir o kadar yaralandim ki bende ruhen tuhaf bir yonum var zaten kotu gunleri cok cabuk unutuyorum keske boyle bir yanim olmasaydi zaten unutmus olsaydim arkama bakmazdim onunla birlikteyken yasadigimiz beni yaraladigi o sozler gelirdi aklima ama ondan bana kalan cok duygusal surekli annesiyle babasinin birlikte olmasini isteyen bir cocuk birde yasadigimiz guzel anilar kaldi ama esim cok kotu durumda evet herkes diyor bunlardan kurtulmak istese senin uzattigin eli bos cevirmez ben onu taniyorum kimseye faydam olmayacak diye olumu bile goze alir ki almista ama yapamamis 2 ay sonra yeniden mahkemeniz var o zmna kadar yine beklicem ama sanirim bosandiktan sonra bende yorgun dusecem...
O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.
Sen daha çok acı çekmek istiyorsun anlaşılan.
Yol göstermeye çalıştım sadece.
Sen bilirsin tabii.
Hayat senin.
Toparlanmak yerine daha çıkmaza sürüklenmek senin tercihin.
Gencecik kadınsın.
Adamın sen de oğlu da umrunda değil ama sen görmek istemiyorsun.

Herseyin farkindayim canim ama 1 senedir toparlanamadik zaten o istemezse bendede bi yere kadar olacak zorla kendimide oglumuda yamayamam tesekkur ederim cok saol rabbim kimin gonlunde ne varsa onu nasip etsin onuda hayirli eylesin sanada insallah Laale Laale

Herseyin farkindayim canim ama 1 senedir toparlanamadik zaten o istemezse bendede bi yere kadar olacak zorla kendimide oglumuda yamayamam tesekkur ederim cok saol rabbim kimin gonlunde ne varsa onu nasip etsin onuda hayirli eylesin sanada insallah Laale Laale
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.
1 senedir toparlayamadın da ne zaman kalkacaksın ki ayağa,onu anlamadım ben.

Ben sana eşinle boşanma durumuna birşey söyleyemem ama sanırım eşiniz kaza geçirdikten sonra siz yardım etmek yakın olmaj istemişsiniz ama eşiniz kabul etmemiş.

Eşinizin sizden gelen yardımı kabul etmemesini anlayabiliyorum 1 bucuk sene önce benim eşimde iş kazası geçirdi ve omurga kemigi kırıldı ve 3 ay sürekli yatması gerekti buzaman içerisinde eşimin psikolojisi çok bozuldu aramızda problem olmamasına rağmen ona yardımcı olmamı istemiyordu wc konusunda falan. Tv de bi yemek görsek hamileydim bende o sıralar bana senin kesin canın çektu yatalak olduğum icin soylemiyorsun diyordu. erkekler çocuk gibler gercekten şu anda sizi istememesinin sebebi bu olabilir.

Arada çocuk var heleki babasina düşkün bir çocuk ins kurtulur yuvanız ama ona rahatsız oldugu icin degil gercekten istediginiz icin yaklaşın sizde gercekten istiyorsanız tabiki allah yardımcınız olsun

G gizzz . Evet esin seni sevmiyor esin kafada bitirmis esin seni istese bu haliyle doner sozlerinden o kadar sıkildimki kimse anlamiyor bir yuvanin yikilmasi bu kadar kolaymi ars inler ars.benim lugatimda yok bosanmak yeteri kadar savasicam ondan sonra olur oda gucum tukendigi icin olur. Bende esimi az cok tanidiysam boyle oldugunu dusunuyorum ama bakalim yasayip gorcez suan emin ellerde oldugunu biliyorum annesi bakiyor haa isterse her an
Yaninda olurum ama iyilesip psikolojisi duzelipte ayni dusuncede olmaya devam ederse bende bitirip onume bakacagim belki biraz daha aglarim biraz daha aci cekerim ama elbet alisirim insanlar olume alosiyor bu dunyada.ben esim kaza gecirmeden oncede hep onu istiyordum kazadan sonra olan bisey degil duygularim seviyorum ve bebegimizi onunla buyutmek istiyorum tek amacim bu. Esimin toparlanmasi icin daha cok zaman var umarim bende o zamanin icinde kaybolmam

G gizzz . Evet esin seni sevmiyor esin kafada bitirmis esin seni istese bu haliyle doner sozlerinden o kadar sıkildimki kimse anlamiyor bir yuvanin yikilmasi bu kadar kolaymi ars inler ars.benim lugatimda yok bosanmak yeteri kadar savasicam ondan sonra olur oda gucum tukendigi icin olur. Bende esimi az cok tanidiysam boyle oldugunu dusunuyorum ama bakalim yasayip gorcez suan emin ellerde oldugunu biliyorum annesi bakiyor haa isterse her an
Yaninda olurum ama iyilesip psikolojisi duzelipte ayni dusuncede olmaya devam ederse bende bitirip onume bakacagim belki biraz daha aglarim biraz daha aci cekerim ama elbet alisirim insanlar olume alosiyor bu dunyada.ben esim kaza gecirmeden oncede hep onu istiyordum kazadan sonra olan bisey degil duygularim seviyorum ve bebegimizi onunla buyutmek istiyorum tek amacim bu. Esimin toparlanmasi icin daha cok zaman var umarim bende o zamanin icinde kaybolmam
Zor zamanlarında insan sevdiginin yanında olmak ister sevmesenuz kazanın öncrsinde sizde ayrılmak isteseydiniz zaten şuanda onu düşünüyor olmazdınız. Sizinde dediginiz gibi biraz daha sabır ve zaman gerekiyor ins eşiniz eski sağligina kavusur ve size ve yavrunuza geri döner. Elbette zorla devam edemezsiniz mutsuzluk olan bi evde çocuklar en çok yıpranıyor ama ben sizin bi şansınız daha olduguna inanıyorum.

arkadaşım sana tavsiyem bir destek almamam sonra oturup düünmemek eğirisi doğrusu senin yanında olmak istese zate olurdu boşver seni takmayanı sen hiç takma.

esinizde pismanlik duyuyor ama saglik problemi nedeniyle gurur yapiyorda olabilir.size muhtac olmak veya size bunu yasatmaya hakki olmadigini düsunüyor olabilir..herseye ragmen elinizden gelen herseyi yapmissiniz.en azindan vicdaniniz rahat olsun.insallh sizin icinde cocugunuz ve esiniz icinde en hayirlisi olsun.Allah yardimciniz olsun.

Back