BİRİLERİ GEÇMİŞİ UNUTMANIN PİŞMANLIĞIN ÇARESİNİ SÖYLESİN NE OLUR

Şimdi mutlu olmaları seni üzmesin kimin ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Rabbim kimsenin ahını da kimsene bırakmaz. Bu saatten sonra senin ve çocuklarının mutluluğu önemli olan. Şöyle düşün evet belki birlikte yaptığınız malları kaybettin ama mutluluğu kazandın. Sen farkında olmasanda o adamla evliykende mutlu değilmişsin, aslında en büyük kötülüğü kendi kendine yapmışsın o adamı defalarca affetmekle. Tüm bunların belki de birikimi ruh halini bozdu. Bir daha seni mutsuz etmesine izin verme. Çünkü sen mutsuz olursan çocuklarında mutsuz olur. Sen iyi ol ki, çocuklarında iyi olsun. Şimdi babası için ağlayan kızın senin düzelmenle birlikte senin yanında mutlu olduğu sürece babasını çok aramayacaktır emin ol. O zaman da belki oraya gittiğinde anne diye ağlayacaktır seni isteyecektir.
aynen.. onların mutluluğunu dülşünmüycem. iyileşmemin tek yolu bu. banane.. banane..banane..diycem.beni mutlu etti mi etmedi.. kimi mutlu ederse etsin. diycem .ama şimdi kimseyi özellikle kendimi kandırmak istemiyorum. tabiki çok ağrıam gidiyor. bana o.bunun çocuugu derken beş dk.kapıyı geç açtığımızda elinde market poşetleri varken yalınızı getirdim diyişi..
iş roblemlerimi anlatırken uff. başım ağrıyor sonra konuşalım diyişi.. ona da canım benim kıyamam edemem diyişleri.. ellerini tutması filan tabiki canımı yakıyor. ama bu dert değil ya.. evet bu ne liseli ergenlik kzıalr gibi.geldi geçti diycem o günde geleceki.şimdi hemen geçmiyor. ama artık yeter 7 ay odlu.hergün ağlamaktan yoruldum.artık ağlamıycam. ama içimdende artı çıkaracağım.ne yaparlarsa yapsınlar.Alalhtan tek istedğim şey benim çektiğim acı kadar acı yaşasın. çünkü benim o acımı ailemde gördü. onlarda bana çok üzüldü. onlarında yürekleri yandı. bunlar yanına kalmasın.birazcık yüreğim o zaman soğur ancak. ama bunu beklerken de bende hayatıma devam edeceğim .kasım sınavım için ders çalışmaya başlayacağım.ve başaracağım..ama Allahım bana göstersin.o yaptıklarının bedelini ödesin.. o zaman tam iyileşmiş olurum.

eşinizin evlendiği kadının ne suçu var??
o da eşinizi sevmiş evlenmiş ne demek onlar ayrılsın diye çocukları onlara vermek..
bakamayacağınız çocuğu doğurmak neden
bir silkelenin kendinize gelin yaa!!

Sen paspas olmuşsun adam da çiğnemiş geçmiş.bu kadar koca meraklısını ilk kez gördüm ömrümde.Masum evladina küfür eden adamin(artı ettiren ananın) ben var yaa.:KK62:

Yazilarinizi okudum. Olan. Olmus karaktersiz bir adan nettttt.

Size tavsiyem su cocuklariniza sahip cikin. Toparlanin alisveris yapin kendinizi yenileyin kuafore gidin spora yazilin vs

Inanin zaman en guzel ilac. Gececek evet zor bir surec ama siz elinizden geleni uapmisiniz artik yeter adam evlenmis cekmis gitmis bu yas nedennnnnm.

Civi civiyi soker derler. Muhakkak biri cikacak karsiniza ve sizde mutlu olacaksiniz.

Evet evettttt aynen oyle. Soyle ki.

Is yerinden avukat bir hanim vardi cok guzeldi ve esi aldatti cocugu vardi. Hemen bosandi. Adam 6 ayda evlendi. Avk hhanim. Daha da guclendi suslendi hayata baglandi. Simdi pesinde bir suru ona hayran olan talipleri var. Hatta esi bunu fark edince geri donmek bile istemis ama nick kabul eder mi. Hala yalvariyormus. Helal olsun kadina oh missss temiz is. Hadi beeeee hadiiiiii.

Ardinizdan bakan o olsun. Acilen ayaklanin. Ve ruzgarinizi estirin :KK52:

Birincisi sunu iyice anla ve kendini bosyere suclamayi birak. O cocuklari babasiz birakan sen degilsin. Adam adam olsaydi cocuklarini dusunur bu haltlari yapmazdi. O cocuklari babasiz birakan asil babalari. Sen bosanarak onurunu kurtarmissin.
Ikincisi cocuklarini asla birakma. Ben de 12 yillik evlilikten sonra bosandim. Ilkokula giden bir oglum var. Oglum toparlanmamin cabuklasmasini sagladi. Onu okula goturup getirmekle, odevlerini yaptirmakla kafami dagitmama sebep oldu. Onun bir gulusune hic birseyi degismem. Evlatlarini babalarina sakin verme, geri alamayabilirsin de. Bir de bunu dusun. O zaman bir yikim daha yasarsin.
Ne guzel isin varmis. Evlatlarin var. Ohhh mis. Her gun utusunu yapacagin, camasirini yikayacagin, sadece seni temizligi icin kulkanan biri yok, sevilmedigin halde sevilecegin gunu bekleyerek omrunu gecirecegin biri yok. Ozgursun. Seni sevenlerle berabersin. Evlatlarinla. Evlatlarinla her seyi yapabilirsin. Sen kendi cehennemini kendin yaratiyorsun. Adami gizunde buyuten sensin. Yaoma. Onun da bixim gibi iki gozu, iki kulagi var. Ustelik bu igrenclikleri yapabilen karaktersiz adamin senden de eksiklikleri var. Allah sana eski esinin gercek yuzunu, ne kadar igrenc biri oldugunu defalarca gostermis. Sen anla diye. Neden anlamiyorsun. Sen Allah'in sevgili kuluymussun ki gercekler gun gibi ortaya cikmis ve sukur ki isin var, evin var, evlatlarin yaninda. Sukret. Sakin evlatlarini babalarina verme. Birincisi geri alamayabilirsin. O ihtimali dusun. Belki baba bakmaz babaanneye verir, bilmiyorum ama babaanne de ilerde vermeyebilir. Yapma. Ikincisi cocuklari babaya birakirsan bu onlara cok buyuk bir yikim olur. Bu yastaki cocuklara durumu anlatamazsin. Istenmediklerini dusunurler. Sevilmediklerini dusunurler. Onlari bir daha toparlayamayabilirsin. Bu ihtimal de var. Onlari vermen onlara ikinci yikimi senin yasatman demek. Eger kisa bir sure toparlanmak icin birine vermek istiyorsan annene birak. Bu daha uygun olur. ama dedigim gibi ben olsam vermezdim kimseye. Onlar seni ayaga kaldiracak cunku. Hadi guclu ol. Ilerde gururla bahsetsinler senden. Bizim guclu bir annemiz var bizi bu yasa o getirdi desinler. Yapma orda burda buyutme cocuklarini. Boynu bukuk birakma. Guclu ol. Onlar sana Allah'in bir lutfu, hediyesi. Daha ne istiyorsun. Acilariniz simdi bitti. Asil simdi mutlu olma zamani. Yeyip icip ozgurce hayatini yasama zamani. Cocuklarinla. Elele.
Merak etme hersey guzel olacak. Saril cocuklarina, op onlari, sizi asla birakmayacavim de. Onlari cok sevdigini soyle.

Kendini toparlayinca ilerde nafaka artirim davasi acabilirsin. Henuz gec degil. Ama once sen kendini bir toparla ve kendini suclamayi birak. Senin ve evlatlarin icin hayirlisi buymus. Bunu simdi goremeyebilirsin ama ilerde iyi ki bitmis diyeceksin.
Onlarin mutlulugunu da dusunme. Cicim aylari. Normal. Mal ve mulku de dusunme aglayanin mali gulene yaramaz. Sen saglikli olduktan sonra calisir cocuklarina da bakarsin. Her seyi yaparsin. Yeter ki inan.

amacım ne olabilir..kendimi aciz göstererek..gerçekten acizim.. o zaman söyleyin bana .. teselli için değil.. doğrusunu mu yaptım. boşayarak.. sabretmeyerek.. çocukları babasız bırakarak.. o zaman söyleyin.. anlayın ne kadar aciz olduğumu ... kaç tane konu açtım. yüreğim çok yanıyor.. inanmıyorum deme. bana üzülme ama çocuklarım için ne yapabilirm ..iyi yapmışsın de.. iyi oalcak de.. bilmiyorum ama aciz deme.. acizim evet.aciz olmasam çaresiz olmasam ilk defa bir siteye üye oldum artık etrafımda kimse kalmadı. istiyorum pişmanın deidkçe herkes beni yanlız bıraktı.. bu kadar çaresiz olmasam oturup hiç tanımadığım insanlardan çare beklemem. yorum beklemem.. tamam kendime inanacağım.ben çocuklarımı çok seviyorum. çok hemde.. ne yapmam gerek. söz veriyorum... gerçekten ayağa kalkmak istiyorum o yüzden burdayım. o kadar konu açtım evet. herşeyi yazdım ki insanlar yazıklar olsun sana hala nasıl pişman oluyorsun desinler diye.. düzlemiyorsun diyosun.sen öyle zannet.. buraya yazmadan önce kendimi öldürmek istiyordum adım adım ölüme gidecektim plan yapıyordum. nasıl düzelmiyorum. şu an ölmek sitemiyorum. çocuklarım için.. buradaki tüm yorumları sürekli okuyorum beynime kazıyorum. yüreğime kazıyorum. ama yavaş yavaş geçeçek..göreceksiniz...şu an sadece ölmekten vazgeçtim ama çocuklarıma zarar vermemek için geçiçi oalrak bişeylker yapmaya çalışıyorum.. söyleyin şimdi..mantıklı oaln ne ise onu yapayım..lütfen akıl verin..gerçekten düzelmek istiyorum.. ayağa kalkmak sitiyorum..düzeleceğimde görün bak.. yüreğim o kadar yanıyorki yazıyorum yazıyorum yazıyorum... çok haklısınız... ama lütfen yardım edin..düzelmezsin demeyin... yol gösterin.dua edin
Bakın baştan sona her şeyi okudum..
Gelin bir karar ALIN ama sadece çocuklarınız için yaşayın..
Ben 24 yaşındayım bende çok Acılar çektim bekarım evlenmedim ama acı bir ayrılık yaşadım nasip değilmiş..
Oda evlendi ama ben sustum.. Sadece sustum ve Aşlaha havale ettüm.
Sizin duruma gelince eski eşiniz boşanıp gelse bile Babalık yapamaz..
Ya bırakın şu adamı o adam o evlendiğinde aldatır.
Siz yatından itibaren lütfen bakın lütfen! Kendinize bir değilim yapın ve düzelin ! Taşının gerekirse hiç aklınıza getirmemeye çalışın.
Adam aldatmış bunu yapan bir daha yapar. Ve lütfen kendinizi bir Erkeğe ezdirmeyin ! Rica ediyorum sevgi değil sizinki saçmalık..
Lütfen yeni bir sayfa açın.
H her kes mutlu olabilir herkes bu sizin elinizde. Karşımıza birisi çıkar ve evlenirsiniz. Siz bol bol dua edin ve o adamı uzaklaştırın çevrenizden. Rica ediyorum..

Boşuna parmaklarımızı yormayalım kızlar buraya fikir almak için yazıyor ama 200 kişinin dediğinin tersine gidiyor:) Boşverin arkadaşlarr:)

Denenmişi bir kez deneyerek kendinize en büyük kötülüğü yapmışsınız bir daha deneyecek cesareti göstermenizde şaşırtıcı kendinizi neden sevmiyorsunuz ben olayın burasındayım sizi sevmeyen biri için yanıp kül olmak neden.....Sanki dünyada adam kalmadı... Evlatların varmış ne güzel... özgürsünde... eski eşmiş zaten düzgün bir adam olsa ikinciye denedğinizde değer verirdi size denenmişi defalarca deneyecek kadar mazoşistsiniz....Ama bir tespitim var senin derdin eşin değilki sen elindekini kaptırmayı hazmedememişsin adam evlenince kıymetlendi bak ben bıraktım biri kaptı diye hırs yapmışsın aç gözünü dünyadaki tek adam o değil...evlat candır dahada ötesi yoktur eş evlattan sonra gelir... hey allam delisin sennnnnnn

bu konudan sonra yeni açtığın konuyu okuyarak yukarıdaki yorumu yaptım akıllandım demişsin kararlar aldım demişsin ama yokkkkk adamı ulaşılmaz yapmışsın içinde önce bundan kurtulmalısın.Bırak yuvasını yıkma sen zamanında aynı şeyleri yaşamışsın başkasına yaşatma bariii çocuklarım baba istiyor diyorsun yeni konunda ama bence babayı senden başka isteyen yok çocukların daha iyi tanıyor babalarını bir araya gelmenizi istemiyorlar sen onları bahane ediyorsun....Eski eş takıntısı diye bir hastalığınız var ziraaaa

arkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...

arkadaşlar şu anki duygularım kesinlikle bu şekilde değil..bazı arkadaşlar eski knoulara bakıp yorum yapmaktadırlar.çok haklılar.. ama hepsi geçmişte kaldı..evet ayda bir başa sardım ama ne yapalım zor iyileştim bende.. şu an tek derdim kariyerim ve çocuklarım...kk.üyeleri bana çok yardımcı oldu..yorumları beni yönlendirdi..çünkü gerçekten sevince kör oluyorsun .göremiyorsun yanlışları..hatta kendi değer yargılarını kaybediyorsun.. burada çocuklarımı bile düşünmedim..herkesi kendim gibi zannedip kimliğimi bile deşifre ettim... tabi benim gizli saklı bir işim olmadığı için çok rahattım..ama işler o kadar ciddi bir boyuta gitti ki yok çocuklarımı yuvaya vermelilermiş yok elimden almaları gerekmiş..insanlar facemime baktı..eski eşimin fotolarına ulaşmışlar.. yeni eşineulaşmışlar.. yani o kadar acı çekiyordum ki gözüm görmedi hiç...ama herşey iyi oldu.. yeni insanlarla tanıştım..arkadaşlıklar edindim... beni çok güzel bir gelecek bekliyor.. herkesi üzdüğüm ve zaman zaman sinir krizi geçirttirdiğimiz için herkesten özür dilerim...tek istedğim eski konuları duymak bile istemiyorum..çünkü önceki yazdıklarıma cok pişmanım...kendimden nefret ediyorum..hatta birkaçgün önceki açtığım konudan bile ....bugune bakıyoruz..geleceğe bakıyoruz...herşey güzel olacak..sizegüzel haberlerle geleceğim işallah...
Kimlik dedin de yeniden baktım facebookuna, meraklıyım:KK53:. Abi harbiden sen çok güzel hatunsun, milyon basarsın yeni karısına:KK45:. Tabi iyi olacaksın, onunla doğmadınki onun yüzünden sürünesin. Salla gitsin, kendine bak

ya bu nasıl bir şey kendinize gelin eski kocanızın peşinden gitmeyin hos gitsenizde sizi istemiyor buraya yazarken utanmadınız mı hiç yazık o çocuklara sizde ana mısınız bir erkek için kendi canlarınızı atıyorsunuz

çoktesekkür ederim.. iykide kim
Kimlik dedin de yeniden baktım facebookuna, meraklıyım:KK53:. Abi harbiden sen çok güzel hatunsun, milyon basarsın yeni karısına:KK45:. Tabi iyi olacaksın, onunla doğmadınki onun yüzünden sürünesin. Salla gitsin, kendine bak
li,ğimi deşifre etmişim.burdaki herkess kendime olan özgüvenimi yerine getirdi be.. bugünde spoara yazıldık arkadaşlarla.. hafta üç gün spora gidicem.. baglama çalmayı çok isterdim.. su sınavlar bitsin neler neler var hayalimde...bu yazdıklarımı okudukça kendimden nefret ediyorum utanıyorum..aptalmışım diyorum... belki bugüne kadar çoktan bitirmem gerekti ama ne için bitirdğim vazgeçtiğim önemli değil.. bitti.. gerçekten ve yeni güzel şeyler yapıyorum...

ya bu nasıl bir şey kendinize gelin eski kocanızın peşinden gitmeyin hos gitsenizde sizi istemiyor buraya yazarken utanmadınız mı hiç yazık o çocuklara sizde ana mısınız bir erkek için kendi canlarınızı atıyorsunuz
:))) bu çok eski bir konu ve benim şu anki düşüncelerim değil.. birkaç dk.önce yorum yaptım..çünkü herkes eski konulara açıklama yapıyor.. tekrar yorumlar için tşk.. sıfırladık herşeyii... :))

Vay be cidden çok güzel kadinmissin. Sen kafayı mi yedin ya bu kadar güzel olup, elinde mesleği olup böyle çirkin bir adama (sana gore çirkin kusura bakma) takılıp kalmissin? Gözünü acsan sana ne aşık adamlar gorursun ya. Yazık ediyorsun kendine aç şu gözünü aç açç.

X