- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
aynen.. onların mutluluğunu dülşünmüycem. iyileşmemin tek yolu bu. banane.. banane..banane..diycem.beni mutlu etti mi etmedi.. kimi mutlu ederse etsin. diycem .ama şimdi kimseyi özellikle kendimi kandırmak istemiyorum. tabiki çok ağrıam gidiyor. bana o.bunun çocuugu derken beş dk.kapıyı geç açtığımızda elinde market poşetleri varken yalınızı getirdim diyişi..Şimdi mutlu olmaları seni üzmesin kimin ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Rabbim kimsenin ahını da kimsene bırakmaz. Bu saatten sonra senin ve çocuklarının mutluluğu önemli olan. Şöyle düşün evet belki birlikte yaptığınız malları kaybettin ama mutluluğu kazandın. Sen farkında olmasanda o adamla evliykende mutlu değilmişsin, aslında en büyük kötülüğü kendi kendine yapmışsın o adamı defalarca affetmekle. Tüm bunların belki de birikimi ruh halini bozdu. Bir daha seni mutsuz etmesine izin verme. Çünkü sen mutsuz olursan çocuklarında mutsuz olur. Sen iyi ol ki, çocuklarında iyi olsun. Şimdi babası için ağlayan kızın senin düzelmenle birlikte senin yanında mutlu olduğu sürece babasını çok aramayacaktır emin ol. O zaman da belki oraya gittiğinde anne diye ağlayacaktır seni isteyecektir.
iş roblemlerimi anlatırken uff. başım ağrıyor sonra konuşalım diyişi.. ona da canım benim kıyamam edemem diyişleri.. ellerini tutması filan tabiki canımı yakıyor. ama bu dert değil ya.. evet bu ne liseli ergenlik kzıalr gibi.geldi geçti diycem o günde geleceki.şimdi hemen geçmiyor. ama artık yeter 7 ay odlu.hergün ağlamaktan yoruldum.artık ağlamıycam. ama içimdende artı çıkaracağım.ne yaparlarsa yapsınlar.Alalhtan tek istedğim şey benim çektiğim acı kadar acı yaşasın. çünkü benim o acımı ailemde gördü. onlarda bana çok üzüldü. onlarında yürekleri yandı. bunlar yanına kalmasın.birazcık yüreğim o zaman soğur ancak. ama bunu beklerken de bende hayatıma devam edeceğim .kasım sınavım için ders çalışmaya başlayacağım.ve başaracağım..ama Allahım bana göstersin.o yaptıklarının bedelini ödesin.. o zaman tam iyileşmiş olurum.