- Konu Sahibi siyah-dxuxxsx
siyah düş canım farketmez sonucu bildir merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan tahlili verdim ama evin hemen arkasında devlet hastanesi var yakın diye oraya gttm o da yarın öğleden sonra veriliomuş sonuç bakalım negatif çıkcak kesin ama neese
amin canım inşlh Allahım seninde bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kaç gündür diğer konulara yazdım ama kimse cevap vermedi bende yeni konu açtım belki bakan olur :enbuyukkk: ayın 29nda hasta oldum ama normal hastalığım değildi yani ped bile koymadım öyle diyim size hastalanmadan 1 hafta önce falan korunmamıştık geçen günde 2 3 gün belim kasığım falan çok ağrıdı bide akıntı oldu (normalde hasta olduğumda belim ağrımaz ama) acaba hamile olabilirmiyim ya ben bidakii adetimi beklemeden test yapsam çıkarmı ki ilişkiden en erken kaç gün sonra belli oluyo idrar testinde yarın alsammı diyorum 23 yada 24nde hasta olmam lazım çıkmaz bu kadar erken heralde dime ama ya üstüne gördüysem diyede düşünmeden edemiyorum çünkü benim adetlerim hep gününde ve süreside aynı olurdu bilmiyorumkismile
negatif kızlar 0.2 çıkmış