- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.581
Hayırlı ramazanlar kızlar
Epeydir yazmiyordum
Ama yazdiklarinizi okuyorum
Rabbim çocuk isteyen herkese versin
Ama ben genelde gördüğüm kişilere çocuğu tavsiye etmiyorum
Belki kizacaksiniz bana ama çok zor günler geçiriyorum
Ne kadar dayanacagimi bilmiyorum
Giderek daha da zorlasacak diyorlar
Bu iyi günlerin diyorlar
Çıldıracak gibi oluyorum bazen
O anlarda ölümden başka bişey istemiyorum
Dayanamıyorum, çok kötüyüm
Çocuk isteyen arkadaşlar yazdıklarıma daha cok kizacak belki de...
Cenazemiz var halamin esi 40 yasinda komsular vurarak öldürmüş. 3 çocuk geride kalan.iki gündür koydeyiz.
Çok aci bi ölüm cocuklarinin gözü önünde camdan gelen saçmalar bütün vücudunu doldurmuş.
Rabbim sabir versin.acimiz büyük.
canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabır versınCenazemiz var halamin esi 40 yasinda komsular vurarak öldürmüş. 3 çocuk geride kalan.iki gündür koydeyiz.
Çok aci bi ölüm cocuklarinin gözü önünde camdan gelen saçmalar bütün vücudunu doldurmuş.
cnm dikkat et kendinekızlar sık sık hastalıkla imtihan oluyorum altta yatan yılların eskitemediğibir diyabetim olduğu için buluttan nem kapıyorum.o yüzden pek giremiyorum buraya ...yine yeniden bir hastalık yaz gününde zatürre oldum bir haftadan fazladır yatıyodum .şimdi daha iyiyim şükür..ramazanınız hayırlı mübarek olsun .bu aralar eve pek bakamadığımdan biraz israf oldu bazı şeyler dolapta çürüdü israf oldu çok üzüldüm. yeşilliklari nasıl saklıyosunuz mesela ? sakın tupper demeyin gıcık oldum ona bisürü para bayıldım bi işe yaradığı yok bence.birde ramazan menülerimizi yazalım diyorum buraya her mesaj yazdığımızda ne pişirdiğimizi yazalım fikir olur birbirimize ...ben bugün yeşil fasulye patatesli ve ıspanaklı iki çeşit gül böreği ayran mercimek çorbası yaptım.ıspanaklı akşam yenecek patateslide sahurda ...hepinize hayırlı iftarlar canlarım
cnm yavrunu bağışlasın Rabbim sana olmayana da nasip etsinZeytin,bende hamile kalmaya çalışırken,böyle şeyleri cok yasadim.girdiğim her ortamda hamile çocuklu mutlaka oluyordu.insan kendi haline daha cok üzülüyor ama bu da bizim imtihanimizmis.cok kurler denedim en sonunda tüp bebek ile,bebeğime kavuştum.hergün binlerce defa şükrediyorum allahima.Bi ara hiç çocuğumun olmayacagini bile düşünmüştüm.o psikoloji bambaşka birsey.Allahım sana ve tüm isteyenlere en kisa vakitte bebislerinizi versin inşallah.Biliyorum cok zor ama ,kafanı rahat tutmaya,hep bebek ve hamilelik dusunmemeye çalış.
geztapo cok geçmiş olsun canim.
Trlelli,niye ikinci çocuğa bu kadar karsisin.tek cocuk olmak cok zor olmalı.dusunuyorumda kardeşlerim olmasaydı hepten yapayanliz olurdum.her ne karar uzakta olsalarda,var olduklarını bilmek,seslerini duymak bile yetiyor.Herşeyin hayırlisi tabi,istemiyorsanda,zorlamanin gereği yok.
deme öyle be canım geçecek bu günler daha da güzel günler gelecek bebek elbet yoracak üzecek insanı ama geçecek...Hayırlı ramazanlar kızlar
Epeydir yazmiyordum
Ama yazdiklarinizi okuyorum
Rabbim çocuk isteyen herkese versin
Ama ben genelde gördüğüm kişilere çocuğu tavsiye etmiyorum
Belki kizacaksiniz bana ama çok zor günler geçiriyorum
Ne kadar dayanacagimi bilmiyorum
Giderek daha da zorlasacak diyorlar
Bu iyi günlerin diyorlar
Çıldıracak gibi oluyorum bazen
O anlarda ölümden başka bişey istemiyorum
Dayanamıyorum, çok kötüyüm
Çocuk isteyen arkadaşlar yazdıklarıma daha cok kizacak belki de...
başınız sağolsun canım nasıl bir vahşet bu böyleCenazemiz var halamin esi 40 yasinda komsular vurarak öldürmüş. 3 çocuk geride kalan.iki gündür koydeyiz.
Karanfilce ,başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin.
Cenazemiz var halamin esi 40 yasinda komsular vurarak öldürmüş. 3 çocuk geride kalan.iki gündür koydeyiz.
[[/B]
Başınız sağolsun karanfice Allah geride kalanlara sabır versin. Ne kadar acı bi ölüm.Çok üzüldüm.
başınız sagolsun..ALLAH verılen sabırları yerıne getırmeyı nasıp etsın..