Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kızlaaaarrr canlarııımmmm:KK16::KK16::KK54::KK54:ne kadar özledim sizi ...geldim döndüm bugün evimme düğünümüz güzel geçti tabii bir geztapo klasiği ben yine çok hastalandım .gündüz serumlar iğneler yedim akşam süslendim düğüne gittim .Ama çocukcağızım çok sevindi ablan hasta gelemicek demişler çok üzülmüş öyle kapıyo bakıyomuş beni görünce bir sevindi bir şaşırdı garibim ...neyse kızlar bir tanecik çeyreğim oldu annem verdi al koy kenara diye ...bozmıcam onu inşallah dursun kötü gün için...yeni gelenler hoşgelmişler ...vakit bulunca yine yazarım kızlar :KK34:
Geçmiş olsun canım:KK16:
çeyreğinde hayırlı olsun canım umarım devamı gelir:KK34:
ben de geldim sözümüz güzel geçti.
kına gecemiz boool yağmurluydu.
zaten bizim memleket anadolunun en bol yağmur nadir yerlerinden. yazın bile fırtına kopabilir.
çadırların altında kına yaktık oynadık :KK1:
hala kızım pek mutsuz oldu ama bence güzeldi.

şimdi de erkenden geldim akşamki düğüne kalmadım evde buzdolabı temizliyom:KK37:

ohhh sefan olsun karanfilcem

Bende dünki eşimin arkadaşının düğüne gitmedim hiç canım istemedi bilmiyorum eşim geliyorum seni almaya dedi hayır dedim.:KK50:
patronları felan beni sormuşlar :44:

Bugünde bir düğüne bi yarım saat kadar girdim çıktım mecburii..
Düğünleri sevmemeye başladım bilmem neden sıkılıyorum..

Bir taraftan 48634567 tane gömlek ütülüyorum..
Bir tarafdan yemeğim pişiyo..
Bi tarafdan da ankaranın bağları dinliyip göbek atıyorum..:KK76:

Yarın kuzenim gelip 4 gün bende kalıcak gezmece tozmaca yapıcaz fuuL..

ayrıca pazara çıktım bugün düğün sonrası..

minnak domateslerden aldım kilosu 1.5 tl
salatalık aldım kilosu 2 tl
semizotu aldım 1 bağ(salatasını yapıcam) 1 tl
limon aldım kilosu 4 tl
maydanoz aldım 2 bağ(1 bağı 50krş) 1 tl

Eşim 6 kilo kiraz almışşş Allahım bu adam beni öldürecekkk:KK25:
gecen haftada kasayla getirdi
Adam meyve manyağı gece kalkıp meyve yiyooo,yatağının kenarında meyve tabağıyla uyuyoo,evde gezerken meyve yiyo,arabaya inerken bile meyve yiyooo
o 6 kiloyu 3 günde öğütüyo..

Ama köyden almışş izmitden çok güzeller..

Organik beslenen kociş:KK17:

Son düzenleme:
Bende dünki eşimin arkadaşının düğüne gitmedim hiç canım istemedi bilmiyorum eşim geliyorum seni almaya dedi hayır dedim.:KK50:
patronları felan beni sormuşlar :44:

Bugünde bir düğüne bi yarım saat kadar girdim çıktım mecburii..
Düğünleri sevmemeye başladım bilmem neden sıkılıyorum..

Bir taraftan 48634567 tane gömlek ütülüyorum..
Bir tarafdan yemeğim pişiyo..
Bi tarafdan da ankaranın bağları dinliyip göbek atıyorum..:KK76:

Yarın kuzenim gelip 4 gün bende kalıcak gezmece tozmaca yapıcaz fuuL..

ayrıca pazara çıktım bugün düğün sonrası..

minnak domateslerden aldım kilosu 1.5 tl
salatalık aldım kilosu 2 tl
semizotu aldım 1 bağ(salatasını yapıcam) 1 tl
limon aldım kilosu 4 tl
maydanoz aldım 2 bağ(1 bağı 50krş) 1 tl

Eşim 6 kilo kiraz almışşş Allahım bu adam beni öldürecekkk:KK25:
gecen haftada kasayla getirdi
Adam meyve manyağı gece kalkıp meyve yiyooo,yatağının kenarında meyve tabağıyla uyuyoo,evde gezerken meyve yiyo,arabaya inerken bile meyve yiyooo
o 6 kiloyu 3 günde öğütüyo..

Ama köyden almışş izmitden çok güzeller..

Organik beslenen kociş:KK17:
Canım güldürdün bni okurken :KK66::KK66:bnm eşimde şemin eşin gibi meyveyle besleniyor ,:KK53:yemeklerden vede kahvaltıdan sonra birde meyve öğünü yapıyor :KK66::KK66:yahu az tutsa meyvede bu yıl çok pahalı :KK53:şimdi ben sana 2kilosunu reçel yap dicem ama bnm ki gibiys eşin dokundurtmaz meyvesine :KK66::KK66:

Canım güldürdün bni okurken :KK66::KK66:bnm eşimde şemin eşin gibi meyveyle besleniyor ,:KK53:yemeklerden vede kahvaltıdan sonra birde meyve öğünü yapıyor :KK66::KK66:yahu az tutsa meyvede bu yıl çok pahalı :KK53:şimdi ben sana 2kilosunu reçel yap dicem ama bnm ki gibiys eşin dokundurtmaz meyvesine :KK66::KK66:

Emin ol aynısından:KK1: ziyan etmişsin kirazlarımı diye çemkirir :KK53:

kocaman karpuzu tek başına 3-4 günde öğütüyo ama baya büyük zor taşıyo onu yukarı..

Birde azıcık çürüsünler bi üzülüyo bi üzülüyo başın sağolsun beyy diyip meyvelerin ardından helva kavurasım geliyo :KK1:
yani olabilir poşetin altında kalmıştır ucu ezilmiştir felan oluyo elbette

O 6 kiloyu bana böldürür ufak ufak kablara hemen kapar dolaptan hüpletir..

Herşeyin fazlası zarar değilmidir ki:44:

Benim bi yerim ağrıyo yada gribim diyince meyve yemiyosun ondan diyo :)

Son düzenleme:
Emin ol aynısından:KK1: ziyan etmişsin kirazlarımı diye çemkirir :KK53:

kocaman karpuzu tek başına 3-4 günde öğütüyo ama baya büyük zor taşıyo onu yukarı..

Birde azıcık çürüsünler bi üzülüyo bi üzülüyo başın sağolsun beyy diyip meyvelerin ardından helva kavurasım geliyo :KK1:
yani olabilir poşetin altında kalmıştır ucu ezilmiştir felan oluyo elbette

O 6 kiloyu bana böldürür ufak ufak kablara hemen kapar dolaptan hüpletir..

Herşeyin fazlası zarar değilmidir ki:44:

Benim bi yerim ağrıyo yada gribim diyince meyve yemiyosun ondan diyo :)

:KK52::KK52:bnm eşimde reçel yapıcımı duyunca ,getir heba etme meyveleri insan kursağana düşsün derdi :KK66::KK66:yok cnm meyveyı abartmamak lazım ,fruktoz sonuçta :KK53:ama nerede,adam maaşını meyveye veriyo

Ben de bayilirim meyveye kizlar birakin adamcağizlari
:KK1:
Benim Esim de çok sever ama kalkip getirmeye usenir önüne koycan
Ben de köyden yarim çuval marul eksi ot ispanakla geldim.teyzem koy peyniri ve yumurta katmis.
Erişte kesmek içinde ssipariş verdim. Zorla da para vrdim teyzeme. Kerata parayi yumurtalarin içine geri koymuş. Neyse bi ihtiyacini hediye götürürmüş gibi yapcam artik. Para en iyisi diye düşünmüştüm ama olmadi.
Halam da düğün baklavası kativermis.

Geztapo geçmiş olsun canim aman kendine dikkat et

:KK52::KK52:bnm eşimde reçel yapıcımı duyunca ,getir heba etme meyveleri insan kursağana düşsün derdi :KK66::KK66:yok cnm meyveyı abartmamak lazım ,fruktoz sonuçta :KK53:ama nerede,adam maaşını meyveye veriyo
Bunların modeli aynı olmalı:KK1:
Ben de bayilirim meyveye kizlar birakin adamcağizlari
:KK1:
Benim Esim de çok sever ama kalkip getirmeye usenir önüne koycan
Ben de köyden yarim çuval marul eksi ot ispanakla geldim.teyzem koy peyniri ve yumurta katmis.
Erişte kesmek içinde ssipariş verdim. Zorla da para vrdim teyzeme. Kerata parayi yumurtalarin içine geri koymuş. Neyse bi ihtiyacini hediye götürürmüş gibi yapcam artik. Para en iyisi diye düşünmüştüm ama olmadi.
Halam da düğün baklavası kativermis.

Geztapo geçmiş olsun canim aman kendine dikkat et
oohhhh organik organik misss afiyetle bereketle ye canım:KK17:
Bende kışlık kuru yufka yapıcam tayfayı toplamaya çalışıyorum herkesin işi var(annem ben annemin 2 arkadaşı) Birlikde güzel oluyo birde sahurda güzel yeniyo eşim çok seviyo:KK34:

Birde kızlar benim eşim antik kuntik meve suları alıyo çok mu arıyo bilmiyorum ki
Meyve suyunu nolursun sen alma! diyorum artık
Yok ballı,yok narlı,yok bişiler

sonra zorla ona içiriyorum yine akıllanmıyo

Bunların modeli aynı olmalı:KK1:

oohhhh organik organik misss afiyetle bereketle ye canım:KK17:
Bende kışlık kuru yufka yapıcam tayfayı toplamaya çalışıyorum herkesin işi var(annem ben annemin 2 arkadaşı) Birlikde güzel oluyo birde sahurda güzel yeniyo eşim çok seviyo:KK34:

Birde kızlar benim eşim antik kuntik meve suları alıyo çok mu arıyo bilmiyorum ki
Meyve suyunu nolursun sen alma! diyorum artık
Yok ballı,yok narlı,yok bişiler

sonra zorla ona içiriyorum yine akıllanmıyo
Sağol canim ben de erişteyi en çok Ramazan içinistiyorum
Benim aannem 1.5 saat uzaklıkta bi ilçede komsular yardim ediyor birlikte yapiyoz ama benim bu yıl ilk defa seminer isi çıktı. Annem kendi yapsin hic istemiyorum. En azindan ortada dolanan ben olayim.
Bakalim napcaz:KK14:
Haftaiçi bi gün bile olsa yeter aslinda

Kızlar deterjan alışverişini yaptım bugün
Ben market verisine katmiyorum
Ersagdan aldim çünkü.
135 TL ilk alis veriş yaptim. İçinde bir yillik deterjan ve kozmetik ihtiyacim var.
15 TL sini sattim eşimin arkadaşı rollon u beğeniyor.
Geri kalan deterjanlar ve güneş kremi
Güneş kremi 50 faktör 200 ml 48 TL
Çok koyu bi yapisi var.
Ben çok anlamam ama teyze kizima denetcem bakalim begencek mi o çocukluğundan beri kullanır.

Kızlar bu vakit oldu pertledim yine çöp içini yikadim çamaşir suyuyla acayip basim dondu. Çok kullanmam ben.
neyse sevimsiz bilir bu vakit öğretmen hanımların temizlik iştahlarının kabardı vakittir
okulun son haftası başlar haziranın sonuna kadar devam eder.
1 yıl göstermediğimiz şefkati 3 haftada göstermeye çalışırız:KK37:

Günaydın:KK3:
dün gezmecelerden sonra eve kendimi nasıl attım bilmiyorum patilerim çok ağrıyoo ama bugünde gezmece var..
Dün sadece elbise aldım başka bişi bulamadım,beğenemedim..
Mayo arıyorum fiyatlar çok uçuk 89 tl fln..
Uygun bakmaya çalışıyorum
Havlu yerine peştamal aldım bayada cici ya pembe bişi 9.90 buldum
plaj çantamıda halletmiştim
3-5 eksik sonrası hazırım ben..

Kızlar bişi sorucam ben gecen yıl 50 faktörlü çocuk için (oğluma) güneş kremi almıştım 2016 kadar tarihi varmış bu yılda kullanalım diyoruz acaba çocuk için olan krem bize etkili olur mu? neticede onların cildi çok hassas onları iyi koruyan bizide daha iyi korumaz mı?

kendime alıcam fakat bu da ziyan olmasın bitsin diyorum
Sonra bitmiyo zaten bi ton para kalıyo öyle..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bizim öğrenciler gelmiyor artık
Biz de resmi ıvır zıvırlarla uğraşıyoruz
Onun haricinde de sohbet ediyoruz
Kahvaltı yapıyoruz birlikte

Karanfilce ben de temizlik hayalleri kuruyorum
Ama ayın 27sinde bitecek bizim okul
Sonra da ramazan...
Artık adetli olduğum günlerde yaparım
Oğlani da nenelerinden birine yollarım
Bi gün biri bi gün diğeri baksın
Ben de rahat rahat iş yapayım
Özledim kendi evimi kendim temizlemeyi :)
Bu arada benim yeterli miktarda temizlik malzemem var
Ersagdan getirtmistim

Karanfilce ben ersag üye numaramı kaybettim
Napcam, şampuan istetecektim
Ayrıca burda da temsilci var artık
Internetten bakınca gördüm
Ama cok pahali olmasin diye kendim getirteyim diyorum

merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim şeyler var.
Haftalık/aylık kendinize ne kadar ayırıyorsunuz ve onun ne kadarını biriktiriyorsunuz?

Merhabalar hepinize,
Ben yepisyeni bir üyeyim ilk mesajımda bu topiğe kısmet oldu.
Bir süredir bu sitenin ziyaretçisiydim çok faydalandım yeni yeni şeyler öğrendim fikir edindim Allah razı olsun.

Eşim orada erkek vardır üye olma dedi baştan dedim bu kadar kadın muahabbetine hiçbir erkek dayanamaz sonra beni dün akşam kendi elleriyle üye yaptı sağolsun.

Hepinize hayırlı Cumalar hanımlar
Dualarınız kabul olsun...

Ben bu aralar birde üzerine hastanelerdeyim
Sabah doktora gittim göğsümden tomografı istedi:KK31: perşembe alıcam sonucunu sonra gittiğim yerin parazı vardı
5 tl tshrt
25 tl plaj çantası
2.5 tl den de eşime 2 tane atlet aldım
yağmurda da ıslandım vıcık vıcık su oldum:KK1:

Cumanın mübarek hayrı için Herkese bereket,sağlık,huzur diliyorum canlar..

kızlaaaarrr canlarııımmmm:KK16::KK16::KK54::KK54:ne kadar özledim sizi ...geldim döndüm bugün evimme düğünümüz güzel geçti tabii bir geztapo klasiği ben yine çok hastalandım .gündüz serumlar iğneler yedim akşam süslendim düğüne gittim .Ama çocukcağızım çok sevindi ablan hasta gelemicek demişler çok üzülmüş öyle kapıyo bakıyomuş beni görünce bir sevindi bir şaşırdı garibim ...neyse kızlar bir tanecik çeyreğim oldu annem verdi al koy kenara diye ...bozmıcam onu inşallah dursun kötü gün için...yeni gelenler hoşgelmişler ...vakit bulunca yine yazarım kızlar :KK34:

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine

kızlar aldıkarınızı güle güle kullanın
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben bayadır gelemedim
eşim bana harçlık vermiyor idareli gitmeye çalışıyoruz
bu ay market parasıda vermedi :KK19:
eksiğimiz pek yoktu şükür istemem dedim tavuk aldırıcam haftasonu misafirim gelecek tavuk sote yapıcam onun için akşamları gelirken içecek fln alıyor cips fln illa alma diyorum alıyor.
market parası da aylık 200 veryordu bende biraz biraz bişeyler arttırdım gram aldım bir tane üstünüde yine biriktircem
olsun yağmasa damlar ne yapalım nerdee eski günler çok arıyorum valla
yinede şükürler olsun.
trlelli cnm sonuçlarından haberdar et bizi hayır haberler alırsın inş.

Günaydın:KK3:
dün gezmecelerden sonra eve kendimi nasıl attım bilmiyorum patilerim çok ağrıyoo ama bugünde gezmece var..
Dün sadece elbise aldım başka bişi bulamadım,beğenemedim..
Mayo arıyorum fiyatlar çok uçuk 89 tl fln..
Uygun bakmaya çalışıyorum
Havlu yerine peştamal aldım bayada cici ya pembe bişi 9.90 buldum
plaj çantamıda halletmiştim
3-5 eksik sonrası hazırım ben..

Kızlar bişi sorucam ben gecen yıl 50 faktörlü çocuk için (oğluma) güneş kremi almıştım 2016 kadar tarihi varmış bu yılda kullanalım diyoruz acaba çocuk için olan krem bize etkili olur mu? neticede onların cildi çok hassas onları iyi koruyan bizide daha iyi korumaz mı?

kendime alıcam fakat bu da ziyan olmasın bitsin diyorum
Sonra bitmiyo zaten bi ton para kalıyo öyle..
olur tabi neden olmasın..
çocuklar için olanda daha az zararlı maddde oluyor diye biliyorum.
hem güneş kremleri ne kadar çabuk tüketilirse o kadar iyi etkiler yıldan yıla azalıyormuş.

Günaydın kızlar
Bizim öğrenciler gelmiyor artık
Biz de resmi ıvır zıvırlarla uğraşıyoruz
Onun haricinde de sohbet ediyoruz
Kahvaltı yapıyoruz birlikte

Karanfilce ben de temizlik hayalleri kuruyorum
Ama ayın 27sinde bitecek bizim okul
Sonra da ramazan...
Artık adetli olduğum günlerde yaparım
Oğlani da nenelerinden birine yollarım
Bi gün biri bi gün diğeri baksın
Ben de rahat rahat iş yapayım
Özledim kendi evimi kendim temizlemeyi :)
Bu arada benim yeterli miktarda temizlik malzemem var
Ersagdan getirtmistim

Karanfilce ben ersag üye numaramı kaybettim
Napcam, şampuan istetecektim
Ayrıca burda da temsilci var artık
Internetten bakınca gördüm
Ama cok pahali olmasin diye kendim getirteyim diyorum
canım temsilcilikten de internetten alır gibi alış fiyatından alabilirsin hem de sadece tek ürünü.
üstelik kargo da ödememiş olursun.

ben bayadır gelemedim
eksiğimiz pek yoktu şükür istemem dedim tavuk aldırıcam haftasonu misafirim gelecek tavuk sote yapıcam onun için akşamları gelirken içecek fln alıyor cips fln illa alma diyorum alıyor.
market parası da aylık 200 veryordu bende biraz biraz bişeyler arttırdım gram aldım bir tane üstünüde yine biriktircem
yinede şükürler olsun.

olsun canım sen hayırlısıyla kpss yi bi kazan da..
İnşallah atanınca bool ca rahatlarsınız.
sen şimdi sadece sınavına odaklan.

ben bayadır gelemedim
yinede şükürler olsun.
Çok sağol tatlım yarın saat 3 de alıcam sonucu:18: çok korkuyorum ya bilmem niye ama içimde bi huzursuzluk var gezerken unutmuştum evde oturunca aklıma düştü yine..
Haber veririm :KK34:

Canım alışverişi en aza indirmişsin en akıllıcası ben kuzenim bende kalıcak diye kahvaltılıktı,ıvır zıvırdı,dondurmaydı,pastaydı çok aldım şimdi zorla yedirtiyorum millete..
Bir de üzerine az yemeye çalışıyorum 1-2 kilom daha var vercem kimsede yemeyince sinir oluyorum bıktılar artık

Birine seslendiğimde daha cümleme başlamadan valla karnım aç değil diyo:KK1:
Misafir gelince bende abartanlardım sanki aç kalcakmış gibi hissediyorum ki şuan buzdolabını tepikleye tepikleye tıkıp örtüyorum o derece:KK1:

Benim koca o 6 kilo kirazın üzerine koca bir de karpuz almış gelmiş:KK53:
ppıııttttt diye düşcem bayılcam şuralara Allahım sabır ver bana..:KK20:

Son düzenleme:
Biz 2 kisiyiz ve 500 den asagi harcamiyoruz mutfak alisverisine. Misafir falanda gelmez haftasonlarida genelde disarda yiyoruz. Var bi anormallik ama ne? :KK43:

işte arkdaşlar benimde anlatmak istediğim buydu aslında benimde nerdeyse aynı tutuyorr,bunun içinde başka hiç bişey yokk bu seferde kendime kızıyorumm ne kdar ısrafım diyee
kenara 1 tl bile koyamıyorum
askeri ücretle çalışanlar bunu içinden diğer giderleride karşılıyorlarr

Umarım sende bize katılırsın her daim sayfamızda olursun paylaşırsın birikimlerini..
İnsan çok şey öğreniyo bende bir çok fikir edindim inan..

Varken almanın nekadar lüzumsuz olduğunu..
İhtiyacımdan fazla alınca nekadar müsriflik yaptığımı..
Azla yetinmenin tatlı huzurunu..
aza çok katmanın özgüvenini
Birikimlerimi gördükçe dahada hırslı olmayı öğrendim

Umarım bol bereketli birikimlerin olur..

Allah kimseyi yoklukla terbiye etmesin canım..
inşallahh buralarda olacağımm çok heyacanlandımm
Eşim bana aylık vermiyo istedikçe az az veriyo (bu aralar ayrıca günde 10 tl veriyo sigara kulanmıyorum ama kullanıyomuş gibi vericeksin dedim:KK19:)
Faturalarımı,ödemelerimi,mutfak masrafımı,oğlumun servisinin parasını(ufak tefek borcum var) maaşını alınca toplu veriyo

Onun harici verdikleri benim oluyo zaruri ihtiyaçlarımı karşılıyorum gerisini biriktiriyorum
Her ay hiç olmazsa bile 400 tl atabiliyorum kenara
Mayısta 300 atabilmiştim üzerini eşim tamamladı ata aldık mesela öyle..

Evin bütüm sorumluluğu,giderler alışveriş bende olunca mecbur parada elimde oluyo ama harcanıyo herşeyi ben aldığım içi:KK31:
ay çok güzel yaaaa
benim eşim maaşı aldımı dağıtacaklarını dağıtır banada 700 tl verir 1 ay boyunca yettir der
ama elimde kalmıyor ne yaptığımıı bende anlamıyorumm 400 attım deyince nasıl sevindimm bu ay inşallah bende deniyeceğimm
daha önce kredi karı kullanıyorduk elimizde hiç para kalmıyordu,en son toplu para çektik ve borcun hepsini kapattık takside böldürdükk en azında dağınık borcumuz bitti şimdi sedece bankaya ayda ödüyoruzz
kredi kartından hacamıyalım diye peşin kullanmaya çalışıyoruz geldiği gibide gidiyor

Merhabalar hepinize,
Ben yepisyeni bir üyeyim ilk mesajımda bu topiğe kısmet oldu.
Bir süredir bu sitenin ziyaretçisiydim çok faydalandım yeni yeni şeyler öğrendim fikir edindim Allah razı olsun.

Eşim orada erkek vardır üye olma dedi baştan dedim bu kadar kadın muahabbetine hiçbir erkek dayanamaz sonra beni dün akşam kendi elleriyle üye yaptı sağolsun.

Hepinize hayırlı Cumalar hanımlar
Dualarınız kabul olsun...

hoşgeldiniz erkek üyeler şikayet edildikten sonra yada farkedilince hemen banlanıyor

Çok sağol tatlım yarın saat 3 de alıcam sonucu:18: çok korkuyorum ya bilmem niye ama içimde bi huzursuzluk var gezerken unutmuştum evde oturunca aklıma düştü yine..
Haber veririm :KK34:

Canım alışverişi en aza indirmişsin en akıllıcası ben kuzenim bende kalıcak diye kahvaltılıktı,ıvır zıvırdı,dondurmaydı,pastaydı çok aldım şimdi zorla yedirtiyorum millete..
Bir de üzerine az yemeye çalışıyorum 1-2 kilom daha var vercem kimsede yemeyince sinir oluyorum bıktılar artık

Birine seslendiğimde daha cümleme başlamadan valla karnım aç değil diyo:KK1:
Misafir gelince bende abartanlardım sanki aç kalcakmış gibi hissediyorum ki şuan buzdolabını tepikleye tepikleye tıkıp örtüyorum o derece:KK1:

Benim koca o 6 kilo kirazın üzerine koca bir de karpuz almış gelmiş:KK53:
ppıııttttt diye düşcem bayılcam şuralara Allahım sabır ver bana..:KK20:
Ben de okuldan gelirken bi tane kavun aldim.
Bugün pazara gitcez. Muhtemelen 2 tane de o koca karpuzdan aliriz:KK1:

işte arkdaşlar benimde anlatmak istediğim buydu aslında benimde nerdeyse aynı tutuyorr,bunun içinde başka hiç bişey yokk bu seferde kendime kızıyorumm ne kdar ısrafım diyee
kenara 1 tl bile koyamıyorum
askeri ücretle çalışanlar bunu içinden diğer giderleride karşılıyorlarr
Canim evde muhtemelen boşa giden birşeyler vardır.
Agzina kadar dolu buzdolabında illa birşeyler atilir.
Haftalık yapacagin yemekleri kafamda tasarla ve ona gore yap bence.

X