- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.381
tmm cnm o kredi kartından kesilmesi güzelmiş eşimle bir konuşcam bu konuyu istiyorum çokŞuan eşimin ssksı var (yani normal sigortası var) ayrıca anadolu emeklilikmiydi bireyselmiydi unuttum özel sigortamız var o birikiyo sanırım 5-6 yıl oldu ellemiyoruz unuttuk biz onu
şu hani ödüyosunda bilmem nekadar devlet üzerine koyuyo o emeklilikden ben unuttum:26: kağıtları duruyo ama
Bizim kredi kartından kesiliyo canım başka türlü ödeyemezdik hep geçiştirirdik böyle her ay hemen kesiyolar karttan bizde karta ödüyoruz
Onuda sana vercem yazlık alırken dedi eşim o sebepden her ay ödüyoruz düzenli
ben bilmiyorum nekadar kesiyolar akşam eşime sorim detaylı bilgi veririm canım sana
Hatta eşim bi ara işsiz kalınca biz durdurduk onu 1 yıl kadar sonra devam ettirdik
istersen toplu istersen emekli olur gibi de alabiliyosun sanırım ama belli bir senesi dolunca.
Annemlerin vardı özel sağlık sigortası (onunda adını bilmiyorum her ay ödüyolardı) annem 20 seneyi doldurunca çekti
25bintl aldı
annem az az ödüyodu hatta o da bi süre durdurdu sonra tekrar devam etti bişiler yaptı 25bin iyi birikmiş topluca çekmişti
dipnotcanım sen parantez içinde yazdığım özel sigortayla anlaşmalı yazdığım yere takıldıysan gittiğim hastaneden bahsettim yani normal sigortamla gittimde gittiğim hastane özeldi sigortayla anlaşmalı bir hastaneydi yani o sebeden bi miktar muayine parası ödedim ondan belirtmek istemiştim :)
merhaba kızlar nasılsınız??
yoğun karanfilceden merhabalar...
okuyup okuyup çıkabiliyorum şu sıralar.
cepten de okumak daha kolay oluyor.
şimdi pc deyim
evim benden acayip şefkat istiyor.
geçen haftasonu kaplıcadaydık, annemler de dün geldi. gece bizde kaldılar az önce uğurladım.
akşama da kuzenim gelcek.
bugün sohbete gidemiycem artık. sohbetler insan için çok gerekli... trlelli katılman çok iyi olmuş canım...
bu haftam yie yoğundu bir de dün öğrencilerimle bi problemim oldu.
egosu yüksek bi öğretmen yüzünden öğrencilerimle aram bozuldu sanırım.
içim çok huzursuz.
dersim de yoktu salıyı iple çekiyorum gelse de gerçekleri anlatabilsem öğrencilerime.
tr_lelli,
duan için çok sağol canım.
cağ kebabını benim yerime de ye.
bayılırım.
ama geçen bi tiritçi bulduk.
sanırım bundan sonra oraya gideriz
canım yazlık için kendini bu kadar üzme..
inan hayali belki gerçeğinden daha tatlıdırbelki de
Rabbim huzur sağlık mutluluk versin belki yazlıktansa her yıl ayrı bir yere gitmek çok daha güzel olur senin için.
İşin açığı ben yazlık fikrine çok karşı olanlardanım.
yazlık olsa ne olacak kıyamıycaksın başka yere gitmeye her yıl aynı yere gitceksin.
sanırım sen biraz ikinci ev gibi istiyorsun yazlıktan ziyade.
ve biraz şehre yakın alcaksınız..
peki eşin her gün iş çıkışı yanınıza gelebilcek mi hele ki İstanbul trafiğinde?
onun yerine şehir içine daha yakın bahçeli ev alma şansınız olamaz mı?
mesela bizim buralarda evet bahçeli villa tipi yerlerde evler çok pahalı.
ama hem bahçeli tek kat güzel görünümlü şehir içi evler de var uygun fiyata(villaya göre).
kendi evinizi satıp biraz daha o tarz bi yer alamaz mısınız?
yazın da -eşin özel sektörde sanırım izni sınırlıdır- istediğiniz bir yere tatile gidebilirsiniz.
ben yazlık hiç düşünmüyorum. evet yazın tatilim oluyor bir iki ay ama ben eşimi bırakamam çok fazla.
o da göndermez zaten :111:
anca beraber kanca beraber geziyoruz işte bişeyler. sadece 14 gün izni var.
o bile yetiyor.
hatta bi arkadaş geçenlerde çok geziyorsunuz dedi.
bozulduk millet nereler geziyor diye.
face e hiç foto koymamaya karar verdik
memleketime gitmişim yemyeşil manzaralar çok hoşuma gitmiş koymuşum.(memeleketim 1 saat uzaklıkta buranın ilçesi)
evin yanında park var göletli. foto çekmişiz profilime koydum hoşuma gitmişti. orası .... mı diyorlar. yok antalya
napalım bebek olsa gidemezdik.
bilmiyorlar ki bebeği nice gezmelere tercih ederdik.
bunu bile gezmeden sayıyorlar.
zeytincim,
Allah yar ve yardımcımız olsun..
maddi ve manevi her anlamda..
inşallah kpss den güzel bi puan alır en hayırlı yere atanırsın..
eşim de gircekmiş.
bu sefer laf olsun diye olcak artık. hiç çalışmıycak sanırım.
86 puanla bi yere atanamayınca benim hiç hevesim yok.
kızlar ben mutfak ve harcama hesabının ucunu saldım gitti hiç hesap tutamıyorum birini yazıyorsam üçü kalıyor:26:
napcam bilmiyorum.
zeytin çok geçmiş olsun
Canım evet eşim özel sektörde ve ne yazıkki izni yok sadece pazar günleri tatil yapıyo..merhaba kızlar nasılsınız??
yoğun karanfilceden merhabalar...
okuyup okuyup çıkabiliyorum şu sıralar.
cepten de okumak daha kolay oluyor.
şimdi pc deyim
evim benden acayip şefkat istiyor.
geçen haftasonu kaplıcadaydık, annemler de dün geldi. gece bizde kaldılar az önce uğurladım.
akşama da kuzenim gelcek.
bugün sohbete gidemiycem artık. sohbetler insan için çok gerekli... trlelli katılman çok iyi olmuş canım...
bu haftam yie yoğundu bir de dün öğrencilerimle bi problemim oldu.
egosu yüksek bi öğretmen yüzünden öğrencilerimle aram bozuldu sanırım.
içim çok huzursuz.
dersim de yoktu salıyı iple çekiyorum gelse de gerçekleri anlatabilsem öğrencilerime.
tr_lelli,
duan için çok sağol canım.
cağ kebabını benim yerime de ye.
bayılırım.
ama geçen bi tiritçi bulduk.
sanırım bundan sonra oraya gideriz
canım yazlık için kendini bu kadar üzme..
inan hayali belki gerçeğinden daha tatlıdırbelki de
Rabbim huzur sağlık mutluluk versin belki yazlıktansa her yıl ayrı bir yere gitmek çok daha güzel olur senin için.
İşin açığı ben yazlık fikrine çok karşı olanlardanım.
yazlık olsa ne olacak kıyamıycaksın başka yere gitmeye her yıl aynı yere gitceksin.
sanırım sen biraz ikinci ev gibi istiyorsun yazlıktan ziyade.
ve biraz şehre yakın alcaksınız..
peki eşin her gün iş çıkışı yanınıza gelebilcek mi hele ki İstanbul trafiğinde?
onun yerine şehir içine daha yakın bahçeli ev alma şansınız olamaz mı?
mesela bizim buralarda evet bahçeli villa tipi yerlerde evler çok pahalı.
ama hem bahçeli tek kat güzel görünümlü şehir içi evler de var uygun fiyata(villaya göre).
kendi evinizi satıp biraz daha o tarz bi yer alamaz mısınız?
yazın da -eşin özel sektörde sanırım izni sınırlıdır- istediğiniz bir yere tatile gidebilirsiniz.
ben yazlık hiç düşünmüyorum. evet yazın tatilim oluyor bir iki ay ama ben eşimi bırakamam çok fazla.
o da göndermez zaten :111:
anca beraber kanca beraber geziyoruz işte bişeyler. sadece 14 gün izni var.
o bile yetiyor.
hatta bi arkadaş geçenlerde çok geziyorsunuz dedi.
bozulduk millet nereler geziyor diye.
face e hiç foto koymamaya karar verdik
memleketime gitmişim yemyeşil manzaralar çok hoşuma gitmiş koymuşum.(memeleketim 1 saat uzaklıkta buranın ilçesi)
evin yanında park var göletli. foto çekmişiz profilime koydum hoşuma gitmişti. orası .... mı diyorlar. yok antalya
napalım bebek olsa gidemezdik.
bilmiyorlar ki bebeği nice gezmelere tercih ederdik.
bunu bile gezmeden sayıyorlar.
zeytincim,
Allah yar ve yardımcımız olsun..
maddi ve manevi her anlamda..
inşallah kpss den güzel bi puan alır en hayırlı yere atanırsın..
eşim de gircekmiş.
bu sefer laf olsun diye olcak artık. hiç çalışmıycak sanırım.
86 puanla bi yere atanamayınca benim hiç hevesim yok.
kızlar ben mutfak ve harcama hesabının ucunu saldım gitti hiç hesap tutamıyorum birini yazıyorsam üçü kalıyor:26:
napcam bilmiyorum.
tmm cnm o kredi kartından kesilmesi güzelmiş eşimle bir konuşcam bu konuyu istiyorum çok
bende yazlık istiyourumda lüks değil toprak olsun mini bir odalı bir ev olsa yeter yazlık gibi değilde domates biber ekmeye organiğe meraklıyım çok birde bizim köyümüz flnda yok çok özeniyorum ben ya.
sağol cnm aminn ahh sorma benim eimde yerleşemedi öyle çok üzüldük hakkımız yendi o kopya muhabbeti yüzünden olmuştu ya işte haram ettik bizim yerimize memur olanlara hakkımızı. faceye foto koymamak en güzeli insanların gözü kalıor bizde koymuyoruz nadiren yorum olarak paylaşırım mutlluklarımı.birde millete kızıyorum yenilen yemekler yok devamlı çocuk çocuk resmi gına getirenler var sırf onlardan dolayı facemi kapatacam
ama gezilen yerleri çekip tarihi yerleri fln ekleyenler iyi oluyor gitmediğim tarihi yerleri görüyorum
kızlar çok fena deprem oldu evde tek başıma geçirdim ilk defa
çok korktum Rabbim korkutmasın
cnm ben Tekirdağ taraflarını iyi biliyorum eğer düşünürsen yardımcı olabilirim sana bende kaç senedir hayalim ama biraz pahallı 35 40 tl arsalar var ama m2 olarak daha düşük içine güzel villa yaptırabilirsin prefabrik flnda ama ben ev yaptırmaktan ziyade ekip biçmek için yer arıyorum orman arazisi alacaktım bir ara 10 milyara buldum (1 2 yıl evvel)eşim istemedi hani içine ev yaptıramıyorsun şimdi ama ileride olurdu belki eker biçerdik olmadı o daha çok ev yaptırılabilcek bir şey istiyor sanırım.ya bizim tanıdık çok öyle usta fln bir parayı bulabilsek gerisi kolay ama biz Kırklareli taraflarından bakıcaz 1 2 dönüm gibiCanım evet eşim özel sektörde ve ne yazıkki izni yok sadece pazar günleri tatil yapıyo..
İstanbula yakın istiyoruz eşim hafta sonları gelir ben gelir giderim hem burası hem orası halledebilirim ki eşimde çok istiyo
Tekirdağ,kefken,karasu vs o civarlarda bakıcaz
şu ekşioğlu yazlıkları 10bin peşinatla 500 taksitle alabilirim olanağım var fakat ben daire istemiyorum asla! almam
istanbulda da benim dairem var bu oturduğum yerden hariç ayrıcada annemlerinde 8-9 dairesi var yine bize kalıcak olan (Allah anneme uzun ömür versin) zaten 2 kardeşiz
Ben yatırım için felan hiç bişi istemiyorum
sadece toprakla uğraşmak ve kendime ait bahcesi olan bir ev istiyorum
yazın gidip kapımı kendim açmak kendi eşyalarım olsun istiyorum
bizim memlekette evimiz var hem eşimin hemde annemlerin ama uzak 12-15 saat git gel olmuyo
istanbula yakın olursa yazın 3 ay kalamasam bile 1 hafta burda 2 hafta orda geçer gider eşimde cumartesi gelir bi şekilde hallederim ben.
Benim eşim çok yoğun çalışıyo sabah 7 akşam 9-10 bazen eve gelip yemek yiyip gittiği bile oluyo sadece hafta sonları kendimize vakit ayırabiliyoruz.
Oğlum içinde istiyorum apartman çocuğu oldu yavrum.
Ben depremi hiç hissetmedim ya
Bende senin gibi istiyorum canım 1+1 de olsa yeter bana razıyım
arsa alıcaz gibi görünüyo bu gidişle kefkende bi abimiz var ona sorucak eşim uygun ufak bi arsa alırsam en azından hayalim 1 adım daha gerçekleşmiş olucak
ayrıca ben her yıl annemin memleketine gidiyorum ama 20 gün fln yetmiyo doyamıyorum bi de uzak yol çok yıpratıyo oğlum yolda çok sıkılıyo
bu yılda bayramda gidicez inşallah bakalım hayırlısı..
Çok hastayım
Oğlan da hasta
Perişan durumdayız
Dinlenemedigim için daha fenayim
Bu geceyi nasıl atlaticaz bilmiyorum
Dua edin
sebastiann arabamı hazırlaaaaaagönlündeki nasılsa öyle olsun canım..
maşallahın var
benim hiç öyle iki ev idare edecek kudretim olacağını düşünemiyorum..
ama tek evim olsa şöööle meramda bi villa olsa, bi de yardımcım olsa, işin çoğunu o yapsa ben de kendi çapımda ekip diksem..
ay çok uçtum tutsun biri beni
ben sürekli bakıyorum sahibinden felan sitelere çok uçuklar tanıdık aracılığıla almak daha mantıklıdedim ve sırf fantazi olsun diye google da aradım 1 milyon tl ciğe varmış dediğim evlerden
Geçmiş olsun canımÇok hastayım
Oğlan da hasta
Perişan durumdayız
Dinlenemedigim için daha fenayim
Bu geceyi nasıl atlaticaz bilmiyorum
Dua edin
cnm ben Tekirdağ taraflarını iyi biliyorum eğer düşünürsen yardımcı olabilirim sana bende kaç senedir hayalim ama biraz pahallı 35 40 tl arsalar var ama m2 olarak daha düşük içine güzel villa yaptırabilirsin prefabrik flnda ama ben ev yaptırmaktan ziyade ekip biçmek için yer arıyorum orman arazisi alacaktım bir ara 10 milyara buldum (1 2 yıl evvel)eşim istemedi hani içine ev yaptıramıyorsun şimdi ama ileride olurdu belki eker biçerdik olmadı o daha çok ev yaptırılabilcek bir şey istiyor sanırım.ya bizim tanıdık çok öyle usta fln bir parayı bulabilsek gerisi kolay ama biz Kırklareli taraflarından bakıcaz 1 2 dönüm gibi
off içine bir sürü meyve ağacı vişne kayısı kiraz mürdüm eriği Allahım nasip et bizlere
cnm çok geçmiş olsun ikinize de Allah şifa versin
olsun biz hayalini kuralımda belki saatine gelirgönlündeki nasılsa öyle olsun canım..
maşallahın var
benim hiç öyle iki ev idare edecek kudretim olacağını düşünemiyorum..
ama tek evim olsa şöööle meramda bi villa olsa, bi de yardımcım olsa, işin çoğunu o yapsa ben de kendi çapımda ekip diksem..
ay çok uçtum tutsun biri beni
sebastiann arabamı hazırlaaaaaa
tatyana banyomu hazırla
ehi ehi ehi
ben sürekli bakıyorum sahibinden felan sitelere çok uçuklar tanıdık aracılığıla almak daha mantıklı
Geçmiş olsun canım
Aynı duygular içirisindeyiz canım
Dün biriyle karşılaştık o da tekirdağ çerkezköy taraflarında 15bine felan arsalar var dedi tanıdıkları varmış hallederiz dedi ama görmem lazım ben oraları hiç bilmiyorum kii
canım günaydın biz eşimle ağvada balayı gibi bişeyGünayydıınnnn!
saat 10'da randevum var kan vercem bir de tiroid için ultrasonnurtopu gibi bir nodülüm var ve yıllardır cesaret edip baktıramadığım korkuyorum:18:
Gece uyuyamadım umarım kötü bişe çıkmaz..
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo
Kızlar sizede sorim herkese soruyorum nettende araştırıyorum oda fiyatı olarak ağva,şile taraflarında uygun fiyata bildiğijniz otel var mı?
145 e felan var ama kişi başı biz 2 gece kalıcaz tuzlu gelir
Uygun bi yer bakıyoruz + göl kenarı istiyorum oğluşuda götürcez Binevi hafta sonu tatili olucak
Gecen yıl kampanya yakalamıştım 3 gün 2 gece 2 kişilik 167 gibi komik rakama bu yıl yakalayamıyorum..
3 hafta sonraya kesin gitmemiz lazım.
Tırım tırım aranıyorum rezerve ettirmem lazım.
Bilgisi,fikri olan bana yardım etsin..
canım günaydın biz eşimle ağvada balayı gibi bişeyyapmıştık karnım da burnumdaydı .düğünden 2 yıl sonra ama ilk tatilimizdi .ben ağvayı çok severim.biz pansiyonda kalmıştık otelleri bilmiyorum ama çok temizdi gezerek bulmuştuk.sen mecbur netten bakacan. çok güzel olur yaa valla ben bile heyecanlandım. nodülüne baktır ama kafanada takma ayol nodülü olmayan mı var dermişim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.
canım çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama ağva avuç içi kadar yer zaten arabanızla sabah erkenden çıkın ara sokaklardaki hemen hemen bütün ev sahipleri oda kiralıyo.zaten şimdi sezon açılmadı ya kıyamet kadar yer vardır .hangisini gözün tutarsa yerleşirsiniz .inşallah sintigrafiye filan gerek kalmaz ferah tut içini canım dualarım seninle...Günaydın cnm
Oteller baya tuzlu geldi
Eşim benden çok istiyo ama sen bul diyo
3 gündür pc de ağva arıyorum her yerini öğrendimvalla
İsmi falan aklındamı?
nasuıl bulucam öyle bi yer biz denize gidiyorduk ağvaya bongalow koyuna ama hiç öyle otele felan gitmedik.
Gezerek de bulunur da önceden resimlerini falan görmek istiyodum
göl kenarı olsun istiyoruz ki deniz bisikletiyle oğluşuda gezdirelim o da eğlensin
Bana kalsa çimenlere oturup gölü izlim yeter yemek bile istemem
Bende heycan yaptım eşim hafta sonu gidelim mi? diyince
bakalım kısmet..
bulursam uygun bi yer olucak gibi..
bakalım cnm ultrasonda ne çıkcak ona göre sinigrafimiydi neydi ondan isiticem dedi o da kötü çıkarsa biyopsi:18:
kızlaaaarrrr !!! ne güzel hayalleriniz var Rabbim şu mübarek günlerde gönlümüzün muradını versin inşallah.birazda ben anlatayımmı belki üzülmezsiniz diye valla ...yoksa burda bazı kadınlar var şükredin hanfendi bla bla blafilan diye başlıyolar bizimi dövecekler ne öbe töbe...neys öyle anlamayın sizin şükrettiğinizi biliyorum ben.bliiyomusunuz 15 senelik evliyim yaşım 39 ve sadece banka kredisiyle aldığımız 2004 model bir arabamız var.onu ödeyebilmek için eşim haftasonlar ve her resmi tatilde babasının işyerinde yevmiyeyle çalışıyo.hafta içi zaten dairede.üst düzey bir memur olduğu için ailesi ve biçok çevremiz (memuriyeti bilmeyenler) on bin filan alıyodur diyolar.halbuki sadece 2500 alıyor.yıllardır kayınpederin asansörsüz altıncı katındaki evinde oturuyoruz.bazen üç gün aşağı inmediğim oluyor.bacaklarımda şekere bağlı sinir hasarı var .Bel ve boyun fıtığım,tansiyon ve şeker ve astımım var.Bütün bunların rutin kontrolleri ilaçları bağlı olduğum cihazın kateterleri zımbırtıları var ve hepsini devlet ödemiyo yetmeyeni cepten karşılıyoruz.maaşın 1200 ü krediye gidiyor.hamdolsun Rabbim sağlıklı bir evlat verdi artık genç oluyo 12 yaşında teyzeleri masraflarıda artıyo tabii.benim fazla hayalim yok .Sağlıkla (yani bugünümden daha kötü olmadan) oğluma annelik etmek ve inşallah içinde sağlıkla oturabileceğim asansörlü temiz bir ev.haa bu arada kayınpederin baya baya bir malı mülkü var ama ölmeden mal filan satmaz.durum bu ...Allah gerçekten eşlerimize bize sağlık versin önce dünya malınıda helalinden kendi hazinesinden versin kulu kula muhtaç etmesin.şekerlerim ballarım uzattım hakkınızı helal edin .