- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #12.021
Allah tüm ödemelerimizin kolaylığını versin inşallah.
M maviduvar1 kazasız belasız binin inşallah
Bizim de evin inşaatı devam ediyor.Teslimattan sonra ödeme yapacağız,teslimata kadar aralıksız birikime devam.
Öbür evimizi de çok şükür dün kiraya verdik, ufak bir ilde 150 TL aidat koymuşlar,kirayı epey düşürmek zorunda kaldık verebilmek için.
Özledim sizleri,arada böyle ses verelim olur mu?
karanfilce de gözükmüyor epeydir
teşekkür ederim.hayırlı olsun eviniz
teslimat derken anahtar teslimini mi kastediyorsunuz ? tapusunu aldınız mı
teşekkür ederim.
biz topraktan girdik,peşinat verip sözleşme imzaladık.ev yapılıyor şuanda ,muhtemelen 2 ay sonra falan teslim edilecek. teslim edilirken de kalan parayı ödeyip,tapuyu alacağız
Sözleşmede ne tür şeyler yazıyor ?
isterseniz taratıp göndereyim.
soruyu sormaktaki amacınız ne bilmiyorum ama güvendiğimiz bir inşaat firması ve Allah izin verirse problemsiz teslim alacağız.
sizin yerinizde olsam tüm kart borçlarını kapatırKıZlaaaar bana acil bi yardım gerek
Bi akıl verin yahuuuu
Aylık sabit Giderler=
Kira+aidat: 850
Elektrik+su+ttnet=140
Kyk: 240
İHH= 100
Otopark:75
Kredi kartları :
Paraf:1525-645-615-615-470-250-117.25(Kasım'dan Nisa'na kadar)
Bonus:450-425-380-375-365(Kasım'dan Mart'a kadar)
Finans: 335-228.11-110(Kasım'dan ocağa kadar)
Maxımum:40-40-40-40-40 (Kasım'dan Mart'a kadar)
Arkadaşlarım ben Doğum iznindeyim ve üç buçuk aydır maaş almıyorum
İniaallah Aralık'ta toplu alacağım
Yani hesaplarına göre 10bin tl
Ve 6 ay da ücretsiz izne çıkıyorum biiznillah
Eşimin maaşı 3900 tl
Nasıl bi yol izlememi önerirsiniz?
Gelen maaşım bankada kalsın mı?
Yoksa kartları kapatıp devam mı edelim? Ki birikimi yerine ya koyamazsak diye de düşünürüm
Bu ay 11 çeyrek gelecek günden
Onu bozdursam mı dursa mı
Kısacası kart borçlarını kapatıp rahatça mı devam edelim yoksa aylık maaştan ödeyip dişimizi sıkalım mı?
Artık giyim eşyası ev eşyası almıyoruz
Sadece market alışverişlerimiz olacak
Bir de nasipse iki çeyrek olarak güne devam edeceğiz?
Fikirlerinizi beyan eder misiniz?
ironi yapmıştım ama anlamadınız sanırım.Merak ettim böyle bir sözleşmede ne tür şeylet yazar. O yüzden sordum
Gönderirseniz sevinirim
Tekrar hayırlı olsun ..
ironi yapmıştım ama anlamadınız sanırım.
üslubunuz beni çok rahatsız etti kusura bakmayın,çok merak ediyorsanız bir mütahite gidin isteyin
canım yaa seni çok merak ettim aklıma bisürü şey geldi ses vermene sevindim .ben iyiyim çok şükür .kendine iyi bakMerhaba kızlar nasılsınızben iyiyim şükür. Dünya telaşı bi yana da benim siteden soğumamın ana maksadı yavaş ve cep telefonuiçin ağır olmasıymış meğer. Şu an yazıyazarken bile ne çok kasıyor. Watsup ve face nin hızlılığına alışmışız sanırım. Yazıları da bozuyor hatta.
Hepiniz iyisinizdir inşallah
A Anka yazarız canım. Yazmaz mıyız hiç. Ben hep buralardayım. Başka birimin topiklerine de takılıyorum.
_sekerpare_ geçen aklıma geldin. Acaba ne yapıyor diye düşündüm. Biz iyice birikime merak saldık. 3-5 elimize be geçerse kenara atmaya çalışıyoruz.