-
- Konu Sahibi karanfilce
- #12.001
Herkese merhaba tüm sayıfalari baştan sona okudum çok güzel bir topik. bende sizin tecrübelerinizden yararlanmak için burada olacağım.geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Ben iyiyim canım sen nasılsın?statistician .!.:kızlar iyi misiniz?
nerelerdesiniz?
Geçmiş bayramınız mübarek olsun
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Bi dünya telaşı koşuşturmaca gidiyor işte.
Biz de tatile girdik evdeyim şu an dinleniyorum.
akşam koydum , yıkayıp suyu suzuldu doğradım ve poşetledim , pişreceği zaman buzlu halde kullanıyorum bişey olmuyor , 5 poşet koydumSemizotunu buzluğa koyan oldu mu ? Çıktığında yeşil mi çıkıyor kararıyor mu
Yıkayıp doğrayıp öyle koymayo düşünüyorum
Maşallah canım. Kışlık başka neler yaptın? Çok becerikli gördüm seni. Kışlıklar çok iyi oluyor. Ben de bir miktar yaptım ama daha yapmam lazım...akşam koydum , yıkayıp suyu suzuldu doğradım ve poşetledim , pişreceği zaman buzlu halde kullanıyorum bişey olmuyor , 5 poşet koydum
çalışsan anne olunca böyle oluyor :) şimdiden derin dondurucu doldu . amcamın bahçesine gidip kendim toplyorum en büyük avantajım o :)Maşallah canım. Kışlık başka neler yaptın? Çok becerikli gördüm seni. Kışlıklar çok iyi oluyor. Ben de bir miktar yaptım ama daha yapmam lazım...
Ohhh maşallah. Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin canım.çalışsan anne olunca böyle oluyor :) şimdiden derin dondurucu doldu . amcamın bahçesine gidip kendim toplyorum en büyük avantajım o :)
taze fasulye koydum , kabak , bamba , dolmalık biber , domates , semizotu , reyhan , domatesli patlıcan , sivri biber , şeftali erik kayısı vişne reyhan , turşumu salçamı közlenmiş biber patlıcamı mantımı kayınvalide gönderecek
vişne şeftali üzüm erik konservede yaptım bir kaç kavanoz . bi de bahçeden koca bal kalabağı getirdim , onuda doğrayıp buzlupa atarım
ama biraz daha domates koymak lazım , biraz da yeşil mercimek nohut fasulye buğday , kırmızı mercimek çorbası yapıcam ,, kurbanda geliyor iki çekmece boş kalması lazım nasıl olcaksa :)
insallah canım , her sene yer sıkıntısı cekiyordum bu sene derin dondurucu aldım rahatladım artıkOhhh maşallah. Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin canım.
Hangi marka aldınız memnun musunuz elektrik tüketimi nasıl sandık tipi mi çekmece mi tavsiyeniz var mıbu arada iyi günlerde kullanıninsallah canım , her sene yer sıkıntısı cekiyordum bu sene derin dondurucu aldım rahatladım artık
teşekkür ederim , beko 5 çekmeceli aldım , yatay kullanımı pek sevmiyorum çekmeceleri geniş kullanışlı ,sesi gürültüsü yok ki yatak odama koydum . a++ sınıfı pek yakmaz dediler gerçi faturam daha gelmedi ama çok yakmaz galibaHangi marka aldınız memnun musunuz elektrik tüketimi nasıl sandık tipi mi çekmece mi tavsiyeniz var mıbu arada iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim araştırıcamteşekkür ederim , beko 5 çekmeceli aldım , yatay kullanımı pek sevmiyorum çekmeceleri geniş kullanışlı ,sesi gürültüsü yok ki yatak odama koydum . a++ sınıfı pek yakmaz dediler gerçi faturam daha gelmedi ama çok yakmaz galiba
Selaaaaökızlarr nerelerdesiniz