Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Herkese merhaba tüm sayıfalari baştan sona okudum çok güzel bir topik. bende sizin tecrübelerinizden yararlanmak için burada olacağım.geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Tabiki :) fişleri prizde bırakmıyorm,haftalık yemek listesi yapıyorm,buzdolabinin buzlugunu daha aktif kullanıyorm market indirimlerini takip ediyorum eskiden hergün kafama göre markete gider alışveriş yapardım şimdi listesiz çıkmıyorm dolabima bakiyorm bozulacak bişey varsa hemen aksama onu pisiriyorm eşim dışardan çok yemek ister bunun da biraz önüne gectim bulunduğum ilçede herşey çok pahalı üç kişilik bir aileyiz mutfak masrafimiz 900 -1000 tl oluyordu şimdi biraz düşürdüm eskiden çok kıyafet alırdım şimdi iki kez düşünüyorm almadan önce aklıma su an gelen bunlar hatırladikca yazarım.

Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Bi dünya telaşı koşuşturmaca gidiyor işte.
Biz de tatile girdik evdeyim şu an dinleniyorum.

Canım ya,o gün cevap veremedim. Böyle durumlarda nasıl olunur bilemiyorum ama iyi olmaya çalışıyorum tüm ülke gibi. Şaşkın,üzgün ama aslında bir o kadar da gururluyum. Rabbim sonumuzu hayır etsin,bunu yapanlara bir daha fırsat vermesin inşallah

Maşallah canım. Kışlık başka neler yaptın? Çok becerikli gördüm seni. Kışlıklar çok iyi oluyor. Ben de bir miktar yaptım ama daha yapmam lazım...
çalışsan anne olunca böyle oluyor :) şimdiden derin dondurucu doldu . amcamın bahçesine gidip kendim toplyorum en büyük avantajım o :)
taze fasulye koydum , kabak , bamba , dolmalık biber , domates , semizotu , reyhan , domatesli patlıcan , sivri biber , şeftali erik kayısı vişne reyhan , turşumu salçamı közlenmiş biber patlıcamı mantımı kayınvalide gönderecek
vişne şeftali üzüm erik konservede yaptım bir kaç kavanoz . bi de bahçeden koca bal kalabağı getirdim , onuda doğrayıp buzlupa atarım

ama biraz daha domates koymak lazım , biraz da yeşil mercimek nohut fasulye buğday , kırmızı mercimek çorbası yapıcam ,, kurbanda geliyor iki çekmece boş kalması lazım nasıl olcaksa :)

çalışsan anne olunca böyle oluyor :) şimdiden derin dondurucu doldu . amcamın bahçesine gidip kendim toplyorum en büyük avantajım o :)
taze fasulye koydum , kabak , bamba , dolmalık biber , domates , semizotu , reyhan , domatesli patlıcan , sivri biber , şeftali erik kayısı vişne reyhan , turşumu salçamı közlenmiş biber patlıcamı mantımı kayınvalide gönderecek
vişne şeftali üzüm erik konservede yaptım bir kaç kavanoz . bi de bahçeden koca bal kalabağı getirdim , onuda doğrayıp buzlupa atarım

ama biraz daha domates koymak lazım , biraz da yeşil mercimek nohut fasulye buğday , kırmızı mercimek çorbası yapıcam ,, kurbanda geliyor iki çekmece boş kalması lazım nasıl olcaksa :)
Ohhh maşallah. Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin canım.

Hangi marka aldınız memnun musunuz elektrik tüketimi nasıl sandık tipi mi çekmece mi tavsiyeniz var mıbu arada iyi günlerde kullanın
teşekkür ederim , beko 5 çekmeceli aldım , yatay kullanımı pek sevmiyorum çekmeceleri geniş kullanışlı ,sesi gürültüsü yok ki yatak odama koydum . a++ sınıfı pek yakmaz dediler gerçi faturam daha gelmedi ama çok yakmaz galiba

teşekkür ederim , beko 5 çekmeceli aldım , yatay kullanımı pek sevmiyorum çekmeceleri geniş kullanışlı ,sesi gürültüsü yok ki yatak odama koydum . a++ sınıfı pek yakmaz dediler gerçi faturam daha gelmedi ama çok yakmaz galiba
Teşekkür ederim araştırıcam

Allah tüm ödemelerimizin kolaylığını versin inşallah.
M maviduvar1 kazasız belasız binin inşallah

Bizim de evin inşaatı devam ediyor.Teslimattan sonra ödeme yapacağız,teslimata kadar aralıksız birikime devam.
Öbür evimizi de çok şükür dün kiraya verdik, ufak bir ilde 150 TL aidat koymuşlar,kirayı epey düşürmek zorunda kaldık verebilmek için.
Özledim sizleri,arada böyle ses verelim olur mu?

karanfilce karanfilce de gözükmüyor epeydir

X