- 5 Ekim 2016
- 3.030
- 8.392
- 37
- Konu Sahibi karanfilce
- #12.041
aaa bak burda da birikim topiği varmış.. en sevdiğimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var olmaz mıaaa bak burda da birikim topiği varmış.. en sevdiğimden
aaa seni gördüğüme sevindim..Var var olmaz mı
Bak ben de buradayım
evet pek sessiz.. ben severim bu tür topikleri.. baştan başladım okumaya arada okuyorum iyi geliyor.36.sayfadayım :)günaydın,hoşgeldiniz..
arkadaşların hepsi biryere dağıldı maalesef,bende pek bakamıyorum bu konuya
çok faydalı bilgiler var,yararlanacağına eminimevet pek sessiz.. ben severim bu tür topikleri.. baştan başladım okumaya arada okuyorum iyi geliyor.36.sayfadayım :)
Selamlar .... Hayat şartları malum , bir markete bile girince insan 25-30 tlden aşağıya çıkamıyor ....
Bende birikim yapmayı çok istiyorum ama nasıl yaparım bilemiyorum ..
Makeup çok harcıyorum .. Giyim kuşam eksik geliyor hep her şey birşeyler hep eksik şunuda almak lazım vs vs . . .
Eve giderken bir şey al ee anne bir şey istiyor al ..Valla aldığım maaş belli , prim belli .. Neyi nasıl yetiremiyorum bekar halimle anlamadım .. Akıl verin yahu . . .
İnanır mısn üni de öğrenci iken 200 tl bursla geçinen (yemek yol harcama içerisinde) bir insandım üstüne üstlük aylık 50 tl bile arttırırdım
Şimdi benim maaş 3000eşimin 4000 ama arttıramıyoruz
Eskisi gibi tutumlu değilim asla
Hiç dayanamıyorum idare edemiyorum
Aslında aldığım bi şey de Yok ama nereye gidiyor anlamıyorum
Gerçi gelir gider hesabı yapsam bir dünya girer çıkar da bilmiyorum artık ya ben de senin gibi bilinmezler değil
EVet canım biiznillah zekatımızı düzenli ödüyoruz hassas olduğumuz konuZekatınızı aksatmayın
Sadakanızı çoğaltın paranız bereketlenir
günaydıngünaydın hanımlar.