- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.961
Sahihuban afiyetle yiyin inşallah
Ben de geçen hafta bezelye attım.
Biz de reçel pek yenmiyor. Geçen yıldan reçelim Kaldı. Bu sene yapmayı pek düşünmüyorum
teşekkür ederim
eşim çilek reçelini çok sever gerçi çileğe de bayılır biz de de başka reçel yenmiyor..
ben pek aramam zaten..
1 kg çilekAfiyet olsun
Tarifi verir misiniz
Bereketli olsun kayacans.
Yeşil fasülye daha yok bizim buralarda. Zaten yerlisi yani teyzemin fasülyeleri çıkmadıkça da atmam.
Sizinle emlak topiğinde konumuştuk.Batıkente gelin demistim evi almış tadilatı da yapmışsınız hayırlı olsun.merak ettim evinizi de dogrusu ...herkese merhabalar
evıntadılatını yaptırdık herseyıyle bırlıkte 25 bınımız gıtıı dıyebılırım
bırde evlendıgımden berı ıcımde kalan seyler var onları da alınca 30 bın tutacak
ama artık birikimci olarak aranızdayım. yazın sonuna kadar elden aldıgımız borcları ve limitleri dolan kartlarımızı odememız lazım. sımdı ve sonrasında elime gecenı bırıktırecegım inşallah
Canım Ankarayı biliyomusun bilmiyorum ama hem uygun hem kaliteli halı ve perde için demetevler 1. caddeye bakmanı tavsiye ederim.Her marka halıyı çatır çatır pazarlıkla uygun alabilirsin.Çok tatlı telaşlar bunlar tekrar hayırlı olsunev tamamen bıttıgınde yanı perde ve halılar ozelden foto atarım_sekerpare_
biliyorum gibi hani kuyumcular falan var baya kalabalık bı yer degıl mı? halılara baktımda perde için gıdebılırım onları bulamadım daha uygunaCanım Ankarayı biliyomusun bilmiyorum ama hem uygun hem kaliteli halı ve perde için demetevler 1. caddeye bakmanı tavsiye ederim.Her marka halıyı çatır çatır pazarlıkla uygun alabilirsin.Çok tatlı telaşlar bunlar tekrar hayırlı olsun